görseller
nihat nikerelnihat nikerel

belki ilginizi çeker
  1. · cehennem cevdet
  2. · kardeşlik
  3. · cehennem cevdet
  4. · gayri dayanamam ben bu hasrete
  5. · nihat nikerel
  6. · 59
  7. · şaban askerde
  8. · hep kahır
  9. · 2009 un götürdükleri
gündem
  1. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  2. · soğuk havada kısa etekle dolaşan kızlar
  3. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  4. · okan bayülgen
  5. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  6. · kar yağarken hissedilen duygular
  7. · aşk ı memnu
  8. · southampton fc
  9. · itü sözlüğe sözlük demek

nihat nikerel  

1. tgrt sponsorluğundaki dini dizilerde hoca, şaban askerde'de ceberrut bir subay, sıcak saatlerde cehennem cevdet, kurtlar vadisi'nde ise seyfo dayı. muhteşem bir oyuncudur kendisi gerçekten, keşke biraz da sinema filmlerinde kendisini görsek.
    (dünyayı kurtaran adam, 23.11.2007 17:42 ~ 17:54)
  2. vefat etmiş oyuncudur. seven herkesin başı sağolsundur. büyümek çocukuğumda izlediğim dizilerin kahramanlarının bir bir aramızdan ayrılıyor olması demek mi acaba diye düşündürmüştür. üzmüştür.
    (elastigirl, 26.09.2009 22:22)
  3. akşam saatlerinde, balmumcudaki evinde, ölümünden 16 saat sonra kızı tarafından bulunmuş, kalp krizi geçirerek aramızdan ayrılmış sinema sanatçısı.
    ayrıca henüz 59 yaşında olması da ayrıca içimizi burkmuştur.

allah rahmet eylesin.
    (pell in, 26.09.2009 22:40)
  4. kurtlar vadisinin seyfo dayısı daha çok öyle sevdirmişti kendini, kurtalar vadisinde vurulup öldüğünde bile çok iyi hatırlıyorum abimle üzülmüştük "dayıyı diziden çıkarmasalardı" demiştik. iyi oyuncuydu, en son 3-4 ay önce kadıköy iskelesinde görmüştüm elinde gazete vapur bekliyordu. allah gani gani rahmet eylesin.
    (dextare, 26.09.2009 22:43)
  5. yakınlarına ve tanıdıklarına sabır dilediğim oyuncu. yardımcı erkek oyuncu tadında oynadığı rolleri sevdirmiştir kendisi.
    (xanobachewsky, 27.09.2009 16:46)
  6. sıcak saatlerden hatırlarım ben bu abimizi. o zamanlar çocuk olduğumdan çoğu söylediğini de hatırlamam. zaten dizi ikinci sınıf kitch şiir gibiydi. cezmi ersöz'ün dizi olduğunu düşünün canlandı değil mi bir şeyler kafanızda ama o canlananlar arasında nihat nikerel artık yok. gitti. hepimizin gideceği yere. başı sağolsun ailesinin.
    (ya hu, 27.09.2009 16:51 ~ 16:52)
  7. (sistematik duyarsızlaştırma, 27.09.2009 16:54)
  8. allah rahmet eylesin cehennem cevdet. mekanın cennet olsun.
    (üşeniyorumöyleyseyarın, 27.09.2009 20:12)
  9. birkaç ay önce kalp krizi geçirdiğini duyduğumda "ciddi bir şey olmasa bari." demiştim. bugünse ölüm haberini aldık. iyi kalpli amcaları birer birer uğurluyoruz.
    (genjuure, 27.09.2009 20:26)
  10. genelde kabadayı rollerini canlandırmış olmasına rağmen çok iyi fransızca konuşan felsefe eğitimi almış delikanlı bir entellektüeldir.
    (rummenige, 27.09.2009 21:42)
  11. gidişi üzen oyunculardandır. tanıdık bir yüz, bizden biri gibiydi. erken gitti her sevdiğimiz insan gibi. huzur içinde yatsın...
    (emir cool u, 28.09.2009 02:47)
  12. kundurasının topuğuna basan son kabadayıyı canlandıran kişi..

allah rahmet eylesin..

"daha ilk tanışmamızda çantasından çıkardığı şiir kitabını uzattı ve 'bakma sen oyuncu rolü yaptığımıza, biz gönül insanıyız aslında.' deyiverdi.

gerçekten de öyleydi nihat nikerel... dünyevi görüşü ne olursa olsun her türden insan ile mükemmel diyalog kurar, kalp kırmamaya özen gösterirdi. belki çok büyük filmlerde çok büyük roller oynamadı, kurtlar vadisi'ndeki 'seyfo dayı'ya kadar türk izleyicisinin zihninde çok yer edinmedi ama onu tanıyanlar için hep muhabbet insanıydı nikerel. "

http://www.yazarx.com/...
    (raem, 28.09.2009 13:43)
  13. (bkz: cehennem cevdet)

şuan bulunduğu yerin lakabıyla uyuşmadığına eminim.
    (lady viola, 28.09.2009 21:01)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil