belki ilginizi çeker
  1. · eksik etek
  2. · filmlerdeki uzun dağınık beyaz saçlı adam
  3. · tiyatro pera
gündem
  1. · dünyanın en seksi şarkısı
  2. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  3. · bir kadının bilmesi gerekenler
  4. · yaran diyaloglar
  5. · ugg
  6. · aşk ı memnu
  7. · günün tek şarkılık özeti
  8. · şebnem scheffer in dyp ye katılması
  9. · kalsiyum

nihat ileri  

1. bembeyaz saçlarıyla sıklıkla cihangir smyrna kafede gördüğüm, son zamanlarda bir istanbul masalı'nda tuğrul hoca rolünde bulunan, evvelinde yeditepe istanbul'da da beğeniyle izlediğimiz karizmatik oyuncu.
    (chaconne, 13.12.2004 23:07 ~ 23:07)
  2. zamanında bir edebiyat uyarlaması olan havada bulutadlı trt dizisinde köpekli adam rolüyle başrol oynamıştır.dizinin kadrosu oldukça iyi olmasına rağmen diğer oyuncular arasından sivrilmeyi başarmıştır.
    (des, 15.06.2007 11:33)
  3. tren* restaurantında tanıştığım ankara konservatuarı mezunu tiyatrocu.şu anda istanbul devlet tiyatrosunda çalışmakta olup aynı zamanda bitiyatro adlı özel bir tiyatrosu da bulunmaktadır.

fazla konuşmayan ama konuşması ve görünüşüyle tam bir karizma olan kişilik.yanına oturduğumda viskisini yudumluyordu.daha sonra benimle birlikte bir bira içmiş ve yaklaşık 3 saatlik sohbetimiz sırasında biranın üstüne 4 duble daha viski içen aşmış insandır kendisi.

sinema, televizyon ve tiyatro oyunculuğu yapmaktadır.birçok tiyatrocu gibi en fazla tiyatro oyunculuğunu sevmekte olup, "tiyatroya gidiyo musun?" diye sorarak "en son 2 sene önce gittim" derken kıpkırmızı olmama sebebiyet vermiştir*.

"sinemada sen seyircisin ama tiyatroda oyuncusun" diyerek bana bu sene bol bol tiyatroya gitme gazı vermiştir.eğer burayı okuyorsa kendisine selam ederim.
    (power of the right, 26.08.2007 18:17)
  4. havada bulutta sait faik rolüyle göz doldurmuştu. oynadığı her rolün hakkını veren bir oyuncudur da ben en çok havada bulut'takini sevmiştim.
    (betty blue, 26.08.2007 18:38)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil