görseller
nightshade 

belki ilginizi çeker
  1. · nicklere göre olası itü sözlük radyosu programları
  2. · kender
  3. · leyla ile mecnun
gündem
  1. · hz ayşe günümüzde yaşıyor olsaydı ugg giyerdi
  2. · erkekte ses tonu
  3. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  4. · tunceli alevileri dinsizdir
  5. · yılmaz özdil
  6. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  7. · tahrik edici erkek kokuları
  8. · itü sözlük yazarlarının alkolik olması
  9. · set me free

nightshade  

1. dördüncü nesil yazar. hoşgelmiştir.

işin ilginci beşinci nesil bir yazar tarafından karşılanmıştır.
    (depik, 27.06.2008 08:55)
  2. ultima online adlı oyunda ki büyü reglerinden 1 tanesi...
    (dereye inip taş bulamayan adam, 27.06.2008 08:57)
  3. neverland'den kaçma,bir çeşit "peter pan"...
    bir şekilde dünya üzerinde kalmış,çocukluğu ve yaratıcılığıyla etrafındakilere neşe saçmaya devam etmiş... ediyor da...
    (hypnotica girl, 04.08.2008 11:25)
  4. yaşça benden küçük olmasına rağmen, söylediklerini konuştuklarımızı biraz -birazdan da çok ve uzun uzun- düşünmeden sindiremediğim, bu farkındalığa nerede nasıl ulaştığını anlamakta güçlük çektiğim, hayatının cennete dönmesini umduğum yazardır.

house* demiş ki: "they say you can't live without love. tell them oxygen is more important."

her zaman neyin daha önemli olduğunu belirlemekte house kadar başarılı ve kat'i olmayı umuyoruz ikimiz de. bakalım hayat neler gösterecek.
    (zinkafnun, 23.02.2009 20:11)
  5. ultima online isimli mmorpg'de en fazla tüketilen reagent'tır.

(bkz: in nox)
    (shagrath, 23.02.2009 20:11)
  6. hayatımda tanıdığım çok az bu derece iyi ki doğmuş insanlardandır o. konuşurken heidegger'den filan alıntı yapıyor, kalakalıyorum. her sohbette en az bir kere şaşırtıyor beni. bir ömür sürmüş ve bunca doldurmuş o ömrü, tertemiz kalması da cabası.

doğum günü geçmiş, bir nickaltı yazılmamış dedirtmem.

ayrıca; yaşlı olduğumdan, doğum gününü unutmamak için 6 ayrı yere not aldığımdır.* can parçası o, can.
    (zinkafnun, 11.05.2009 22:19 ~ 22:22)
  7. ''masal bitti.'' dedim. ''neden?'' diye sordu. ''benden masal kahramanı olmazmış.'' dedim. '' bir varmış bir yokmuş. sen masalın bu kısmını atlamışsın.'' dedi.

ünlemlerimiz eksik olmasın!
    (depressive polyanna, 13.05.2009 10:54)
  8. öss öncesi dağılan yazar. bi yandan öss, bi yandan küçük iskender, bi yandan komşu kızı.
    ünlemlerimle bekliyorum, kafasına vuracağım!
    (depressive polyanna, 10.06.2009 20:19)
  9. günün kahramanıdır. biz biliriz ki "sonuç" bir şey demek değildir pek. iş ki, yolda dikenlerle aranı sıcak tutmuş ol. bir rabbimiz vardır ki bizim, dikenlere nasıl davrandığına bakar el verirken. yeşil bi ışık.

allahümme salli... ehe.

neyse, demek istediğim zaten o kadar açık ki. en az onun kadar, bu adamın yolu da açık bence.
    (şorşak kirpi, 14.06.2009 23:16)
  10. kendi dili olan insanlara her zaman hayranlık duymuşumdur. işte bu adam, resmen, bildiğin "üslup" sahibi bir adamdır. nasıl bir üslupsa, gazoz der ferahlarsın böyle, baloncuklar geçer boğazından. elma şekeri dese çocuk olursun zırp diye. konuşur konuşur, "şey var" der, hoop uçar başka bir konuya. sanki böyle çimenlerde zıp zıp çocuk. telaşlı, ümitli, gayretli, hatırşinas, neşeli, sevecen, zeki, düşünceli, incelikli.

hemen diyecek ki, "zekayı kaçıncı sıraya yazmışsın. eff."

bir insan, "öff" yerine "eff" diyorsa, ben bir durur düşünürüm. gülümserim sonra.
    (şorşak kirpi, 18.06.2009 19:33)
  11. yılları aşkın bir dostluk örneği. adamı da sadece bir kere gördüm, o da birkaç saatten ibaretti. askere gidecekti, dangoz 3 gün önceden gelmiş bilmediği memlekete*
    buluştuk, ettik, yemek, sohbet. düzgün birisi, kafa adam, muhabbet desen gırla.
    yıllar evvelinde counter strike vasıtası ile tanışmıştık. o gün bugün devam eder arkadaşlığımız. ne zaman konuşsak http://www.sogamed.com geliyor aklıma lan. güzeldi o zamanlar güzeldi.
    öss derdine düşmüştü bu yıl, atlattı şükür, gelecek ege'ye! hiç ağlamasın "o türkçe sorularını hazırlayanların ..." falan diye.
    nickini de dota'daki mirana nightshade'den aldığından eminim. selam olsun tekrardan sabah kalkınca okur, sevinir.
    (pocket aces, 23.06.2009 04:05)
  12. çekildi yaşanan hıçkırıklara, yaşanmayan düş kırıntılarımızla boğulduğumuz odaya. düştü saat duvardan, telefon diye çevirdim yelkovanı: imdat. akrep soktu kendini. çan sesleri, ezan sesleri, mart sesi, çatılarda kaldı gecenin gizi. unuttum mektubun içinde boğulduğumu.
    (nightshade, 26.06.2009 07:50)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil