belki ilginizi çeker
  1. · altıncı nesil yazara tavsiyeler
  2. · en sevilen stiller
  3. · stillerin yazarlık psikolojine etkileri
  4. · sunflower
  5. · google chrome
  6. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  2. · ugg
  3. · annenin gençlik fotoğrafları
  4. · author
  5. · aylin aslım
  6. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  7. · domuz gribi
  8. · kukusuna rakı bardağı kaçan kadın
  9. · ezel akay

night walk  

1. az önce stiller arasına eklediğim soulforged'ın bu konudaki ilk çalışması. koyu renk ağırlıklı, ekspresyonist bir çalışma olmuş. (bkz: entel ayakları)
    (wondrous, 30.05.2005 21:05 ~ 21:25)
  2. wondrous ve spyder'ın yardımlarıyla aşağıdaki resimden esinlenerek hazırladığım, sözlüğün gececi yarasa ve vampirlerine adadığım stildir kendisi. vatana millete hayırlı olması yegane dileğim...

aşağıdaki resim --> (bkz: http://b.1asphost.com/...)
    (soulforged, 31.05.2005 00:12)
  3. anime hayranı olmasam da esin kaynağı resim sayesinde kullandığım stil.

resim de duvar kağıdı oldu tabe.
    (ufkabakan81, 31.05.2005 02:28 ~ 02:28)
  4. renk uyumu çok güzel olan karanlık stil.
    (aqua, 06.06.2005 23:40)
  5. (bkz: daha iyisini yapana kadar en iyisi bu)

edit: bir de şu "bkz" butonları bir seferde tutturulabilse süper olacak...
    (van den budenmayer, 28.02.2006 03:14 ~ 03.03.2006 03:14)
  6. firefox ile tam olarak çalışmayan, her yanı simsiyah yapan stil. explorer gayet güzel çalışıyor.
    (eden, 22.03.2006 21:56)
  7. giri tarih ve saatinin yazıldığı font 1-2 punto daha küçültülse, hatta yazar adı ile aynı büyüklükte olsa tadından yenmeyecek font... yazar adı ve tarihi içine alan parantezde buna dahil tabii...

ayrıca "bkz" butonlarındaki sorun hala devam etmekte; illa butonun ya tam ortasına ya da tam kenarına basmak gerekiyor... orta ile sağ veya sol kenar arasına basıldığında "bkz" verilemediği gibi bkz verilmek istenen kelimeyi/kelimeleri yeniden işaretlemek gerekiyor...
    (van den budenmayer, 08.10.2006 15:21)
  8. son sözlük ayarlarından sonra ayarları bozulan ve düzeltilmeyen sözlük stili...

değişecem böyle giderse...
    (van den budenmayer, 26.11.2006 19:22)
  9. ara tara kısmına basıldığında yazıların üst üste gelmesi ve ortaya matrix yazılar gibi anlaşılmaz ve karışık bir durum oluşturan stildir kendileri.
    (night, 13.10.2007 13:58)
  10. eternal sunshine ile beraber en sevdiğim stil olmuştur kendisi.
    (kazaramistik, 28.01.2008 12:48)
  11. en beğendiğim bir itüsozluk stili.
    (falas, 13.07.2008 02:33)
  12. açık renk background üzerine koyu renk yazı okumaktan gözlerine kan çökenlere ilaç gibi tema. hazırlayanın elleri dert görmesin.

(bkz: siyah güzeldir)
    (john voxville, 14.07.2008 02:49)
  13. sözlüğe adım attığımdan beri kullandığım stil. gözleri yormuyor, renk uyumu çok güzel, severek kullanıyorum, teşekkürler soulforged...
    (buz dağının görünmeyen yüzü, 26.11.2008 15:12)
  14. bir kaç gündür kullandığım ve her seferinde değiştirmeye üşendiğim, hatta bu yazıyı yazarken bile kullanmaya devam ettiğim tema. temada belli başlı, bir çok kişinin yakındığı bir çok kusur var. ancak büyülü müdür nedir hala değiştiremedim. bugün de değiştirmeyeceğim.
    (yanlis miyim, 16.01.2009 13:43)
  15. görür görmez kullanmaya başladığım güzel tema. background'un koyu renk olması insanın gözlerini hiç yormadığından en sevdiğim stil olmuştur kendisi. ayrıca google chrome kullanarak sözlüğe giriş yaptığım için olaya hiç öyle mavi falan karışmıyor; bildiğin simsiyah. muhtemelen "that is not a feature, that is a bug" ama hoş bir bug.
    (manbearpig, 05.02.2009 16:27)
  16. ilk günden beri kullandığım ve asla değiştirmeyi düşünmediğim stil. renk uyumu gerçekten mükemmel.
    (billy, 05.02.2009 16:55)
  17. açık ara farkla önde olduğunu düşündüğüm stil...arada bi değiştirmek için alternatiflere bakığımda acaip güzel theme ler görüyorum. az önce de üşenmedim bütün stilleri tek tek denedim...istiyorum ki değiştiriym stilimi bi corpse bridebi the nightmare before christmas bi sin cityfilan yapıym..ama renkler gözlerimi çok yoruyor ya da theme deki resim veya yazılar çok fazla karmaşık duruyor...belki de sebep boğa burcu olmamdır...sabit burç. değiştiremiyorum alışkanlıklarımı kolay kolay bilemiyorum....ama bildiğim bişey var..bu stil renklerin dansıgibi..duru bi güzelliği var..ayrıca mesaj lambamın mavi yanmasına da bayılıyorum..herşeye rağmen söylemeden geçemicem sanki stil yaratıcısı soulforged o esinlendiği resmi bizi rahatsız etmicek şekilde bi yerlere sıkıştırabilseymiş süper olurmuşşş..en azından bi süre denenebilir diye düşünüyorum..evet sanırım bu kadar...

edit: ya da sanırım o resim bende çalışmıyor .çalışmıyorsa sorun giderilsin...birileri bişeylr yapsın bu konuda filan.
    (eva, 11.03.2009 11:51 ~ 12:27)
  18. bugün itibarıyla renkleri değişmiş, bi tuhaflaşmış stil.
    (john voxville, 02.08.2009 17:05)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil