giritarih ve saatinin yazıldığı font 1-2 punto daha küçültülse, hatta yazar adı ile aynı büyüklükte olsa tadından yenmeyecek font... yazar adı ve tarihi içine alan parantezde buna dahil tabii...
ayrıca "bkz" butonlarındaki sorun hala devam etmekte; illa butonun ya tam ortasına ya da tam kenarına basmak gerekiyor... orta ile sağ veya sol kenar arasına basıldığında "bkz" verilemediği gibi bkz verilmek istenen kelimeyi/kelimeleri yeniden işaretlemek gerekiyor...
bir kaç gündür kullandığım ve her seferinde değiştirmeye üşendiğim, hatta bu yazıyı yazarken bile kullanmaya devam ettiğim tema. temada belli başlı, bir çok kişinin yakındığı bir çok kusur var. ancak büyülü müdür nedir hala değiştiremedim. bugün de değiştirmeyeceğim.
görür görmez kullanmaya başladığım güzel tema. background'un koyu renk olması insanın gözlerini hiç yormadığından en sevdiğim stil olmuştur kendisi. ayrıca google chrome kullanarak sözlüğe giriş yaptığım için olaya hiç öyle mavi falan karışmıyor; bildiğin simsiyah. muhtemelen "that is not a feature, that is a bug" ama hoş bir bug.
açık ara farkla önde olduğunu düşündüğüm stil...arada bi değiştirmek için alternatiflere bakığımda acaip güzel theme ler görüyorum. az önce de üşenmedim bütün stilleri tek tek denedim...istiyorum ki değiştiriym stilimi bi corpse bridebi the nightmare before christmas bi sin cityfilan yapıym..ama renkler gözlerimi çok yoruyor ya da theme deki resim veya yazılar çok fazla karmaşık duruyor...belki de sebep boğa burcu olmamdır...sabit burç. değiştiremiyorum alışkanlıklarımı kolay kolay bilemiyorum....ama bildiğim bişey var..bu stil renklerin dansıgibi..duru bi güzelliği var..ayrıca mesaj lambamın mavi yanmasına da bayılıyorum..herşeye rağmen söylemeden geçemicem sanki stil yaratıcısı soulforged o esinlendiği resmi bizi rahatsız etmicek şekilde bi yerlere sıkıştırabilseymiş süper olurmuşşş..en azından bi süre denenebilir diye düşünüyorum..evet sanırım bu kadar...
edit: ya da sanırım o resim bende çalışmıyor .çalışmıyorsa sorun giderilsin...birileri bişeylr yapsın bu konuda filan.