gündem
  1. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  2. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  3. · kar yağarken hissedilen duygular
  4. · günün tek kelimelik özeti
  5. · prison brake
  6. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  7. · dünyanın en seksi şarkısı
  8. · 12 mart 2008 lietuvos rytas fenerbahçe ülker maçı
  9. · yaran msn diyalogları

nickten tip tahayyülü  

1. sanal ortamlarda çeşitli kanallardan iletişim kurulan ancak yüzü görülmeyen,sesi duyulmayan insanları nick üzerinden dış görünüşü üzerine biçimlendirme hadisesi.örneklerle açıklayacak olursak;(komplosuz ve kasıtsız sözlükten, yoklamadan rastgele kişiler seçelim)

antibakteriyel : böyle obsesif kompülsif biri canlanıyor insanın gözünde..

bir hırıltıdır yaşamak : feci derecede sigara tiryakisi.

çikolata parçacıklı bol kremalı düşes : böyle burnu yere düşse,burnunu yerden kaldırmayacak bir tip olsa gerek diyor insan.

duygusuz : kas yığını,ölüm makinası*

evlenmeden olmaz : ayşen gruda'nın gençliği

jön türk : kaytan bıyıklı falan olsa gerek.

miyagi san : tatar asıllı bir kişi.

neşeli meşe odunu muzaffer : yarım çeki ve mütebessüm bir sima.

pandalari koruyalim : sokakta önünüze atlayan greenpeaceçilerden biri.

rahmetli baskan kennedy : direk kennedy geliyor akla direk*

saçını boyatan dazlak : apaçi.

sofist tepen sokrates : uzun sakallı,trakya göçmeni.

yalnızbirsinek : ufak tefek bir insan evladı

...................gibi

not:işbu giride adı geçen tüm yazarlara olayı kişisel almayalım arkadaşlar demek isterim.
    (defanstaki son adam, 29.07.2009 13:29)
  2. sözlüğünenuzunnickinialmakistiyorumbeceremiyorum : boy takıntılı,sosyete,tiki ve şişko nuri'nin uzaktan kuzeni.

fular : böyle hıncal uluç gibi birini bekliyor insan.hem entel hemi de dantel.

cherrychapstick : sanki katy aramıza katılmış gibi oluyor insan.

dna : böyle doktorlar dizisindeki kutsi gibi bişey diyorsunuz ama..

brooklynboy : prison break'te çakma zenci orjinal beyaz bir karakter vardı.nedense o geliyor akla..
    (defanstaki son adam, 29.07.2009 13:51)
  3. çıtırpaneharcı: ufacık, tefecik, içi dolu minnacık yiyip yiyip kilo almayan bir insan sanki..

brooklynboy: üzerinde markalı rahat kıyafetler, bohem takılan, günbatımına doğru köpeğini gezintiye çıkaran bir tip..

fular: boğaz manzarasına karşı, emma shapplin müziği eşliğinde şarap kadehini tutarken serçe parmağını havaya kaldıran, yüzü kemikli bir insan..

edepsiz koala: hani hangi taşı kaldırsan altından biri çıkar ya işte öyle biri sanki.. türlü hınzırlıklarını yüzündeki kocaman gülümsemeyle kapamaya çalışan bir tipi var sanki..

defanstaki son adam: yalnız kovboy, "tek başıma her şeyin üstesinden gelirim dostum yardıma ihtiyacım yok" modunda olan tipler vardır ya hani öyle bir ukala sanki.. *
    (çikolata parçacıklı bol kremalı düşes, 29.07.2009 15:07 ~ 15:07)
  4. defanstaki son adam : hiç sekmesiz akla uche högh gibi bi şey geliyo . ama bi saldırışı var aynı lugano bakışlarıyla geliyo *

leblebi yutmuş solucan: konuşunca hiçte öyle leblebiyi yuttum oturdum aşşaaaya havası yok . çenesi düşük . hop oturup hop kalkıyo . bi yerinde durmuyo .

fular : entel geçiniyo artiz . ama annesinin kuzusu . akşam ezan sesiyle eve giriyo . öyle fuları boynunda bağlı rüzgarda karizma yapacak sanıyorsunuz yok azizim zibidinin teki *

dna: ilk duyduğumda bilim insanı sandım . öyle ilgilidir filan diye . ama bi bakmışsın klavye takılmışbu çıkmış nick diye . töbe yarebbim başk nick mi kalmadı çıkartacak

silistrin stavrius: ahanda işte nickiyle müsemma . asi bir havası var nickin . kendiside pek bi yakışıklıdır (erkeğim lan )

çikolata parçacıklı bol kremalı düşes: güler yüzlü böyle çikolata gibi . ama kreması eksik kalmış gibi . düşes mi evet düşes. ama çok konuşuyo bu düşes çenesi düşmüş *

klavye solcusu: tahmin ediyorum ki klavyede kalmayacak derecede kendisi de solcu . böyle bezgin bekir gibi tozlu sayfalarda kalmış eski resimlerde ki gibi değil bence

pandalari koruyalim: bir panda sevimliliği olduğundan bu nickikullandığını tahmin ediyorum . çevresel faaliyetlerde o kadaraktif eylemci olmasada sevimli fransız asilzadesidir kendileri *

delikızınürküsü: nicki gibi kendisi . küçük bir kızın heyecanında deliliği var sevdiklerini kaybetmenin korkusu içinde .duygularında saflık derecesinde kendini bilen küçük bir kız hemde .

biloperat: kesin bilgisayar operatörüyse gözlüklüdür saçı başı dağılmıştır demiştim . gözlüğü tutturamadım *

ceyyar kermit: nickine bu kadar benzeyebilirmi insan dediğim kurbaaa kermitin türkiye de olan kuzeni sanıyorum .

bluemero: küçük bir kız çığlığı gibi . olduğunu düşünmüştüm . ilk tanıdığımda durağan konuşmalarda ki boranlarda savrulurken belki evet nickiyle müsemma , ama sonrasında o gözlerinde ki bakışla sevincim var benim diyebilmekte . mutlu haykırışları savuruyor şimdiki zamanlarda

epruuuu: adı ebrudur bunun demek için yaşım yeterince büyük iq seviyemde yerli yerinde * bana kimse dokunamaz diye konuşurken birden ben ne yapacam şimdi bu konuda diyebiliyor .

`sözlüğünenuzunnickinialmakistiyorumamabeceremiyorum`: kısaca uzunnik dediğimiz amacına ulaşmak için ironi yaptığından da anlaşılacağı üzere neşeli sevimli bıcırık bi şeydir kendileri . şeker seni gidi *

görüldüğü üzere sevgili dostlar kişi kendisini yansıtmaya çalışıyor genelde kararsızlık anında alınmadıysa eğer .
    (edepsiz koala, 29.07.2009 15:23 ~ 16:11)
  5. (maglor, 29.07.2009 15:56)
  6. horny meydan : tahminimce sözlük semalarında "yanlış yere geldim ben" ifadesiyle dolanmaktadır.
    (trip track, 29.07.2009 16:00)
  7. duygusalamaagresif: iri yarı, kurbanını önce pamuklara sarıp sonra öldürücek olan katil gibi psikopat ama samimi, sadist ama romantik, çatık kaşlarıyla bağırırken gülümseyebilen bir insan kişisi..
    (çikolata parçacıklı bol kremalı düşes, 29.07.2009 16:04)
  8. (ne uzunu ne kalını makbulu içinde kalanı, 29.07.2009 16:07)
  9. çikolata parçacıklı bol kremalı düşes: çikolata parçacıklı olduğundan dolayı esmer olduğunu düşünüyorum bol kremalı ise bol yağlıdır yani şişman olma ihtimali var ayrıca yemeğe bu kadar ilgili olduğuna göre kesin şişman evet. gözlükte taksın içimden geldi.
    (iett, 29.07.2009 16:08)
  10. iett: ömrü toplu taşıma araçlarında geçen yılgın, bezgin, biri kalksa da otursam bakışını atan genç..
    (çikolata parçacıklı bol kremalı düşes, 29.07.2009 16:16)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil