defanstaki son adam : hiç sekmesiz akla uche högh gibi bi şey geliyo . ama bi saldırışı var aynı lugano bakışlarıyla geliyo
*
leblebi yutmuş solucan: konuşunca hiçte öyle leblebiyi yuttum oturdum aşşaaaya havası yok . çenesi düşük . hop oturup hop kalkıyo . bi yerinde durmuyo .
fular : entel geçiniyo artiz . ama annesinin kuzusu . akşam ezan sesiyle eve giriyo . öyle fuları boynunda bağlı rüzgarda karizma yapacak sanıyorsunuz yok azizim zibidinin teki
*
dna: ilk duyduğumda bilim insanı sandım . öyle ilgilidir filan diye . ama bi bakmışsın klavye takılmışbu çıkmış nick diye . töbe yarebbim başk nick mi kalmadı çıkartacak
silistrin stavrius: ahanda işte nickiyle müsemma . asi bir havası var nickin . kendiside pek bi yakışıklıdır (erkeğim lan )
çikolata parçacıklı bol kremalı düşes: güler yüzlü böyle çikolata gibi . ama kreması eksik kalmış gibi . düşes mi evet düşes. ama çok konuşuyo bu düşes çenesi düşmüş
*
klavye solcusu: tahmin ediyorum ki klavyede kalmayacak derecede kendisi de solcu . böyle bezgin bekir gibi tozlu sayfalarda kalmış eski resimlerde ki gibi değil bence
pandalari koruyalim: bir panda sevimliliği olduğundan bu nickikullandığını tahmin ediyorum . çevresel faaliyetlerde o kadaraktif eylemci olmasada sevimli fransız asilzadesidir kendileri
*
delikızınürküsü: nicki gibi kendisi . küçük bir kızın heyecanında deliliği var sevdiklerini kaybetmenin korkusu içinde .duygularında saflık derecesinde kendini bilen küçük bir kız hemde .
biloperat: kesin bilgisayar operatörüyse gözlüklüdür saçı başı dağılmıştır demiştim . gözlüğü tutturamadım
*
ceyyar kermit: nickine bu kadar benzeyebilirmi insan dediğim kurbaaa kermitin türkiye de olan kuzeni sanıyorum .
bluemero: küçük bir kız çığlığı gibi . olduğunu düşünmüştüm . ilk tanıdığımda durağan konuşmalarda ki boranlarda savrulurken belki evet nickiyle müsemma , ama sonrasında o gözlerinde ki bakışla sevincim var benim diyebilmekte . mutlu haykırışları savuruyor şimdiki zamanlarda
epruuuu: adı ebrudur bunun demek için yaşım yeterince büyük iq seviyemde yerli yerinde
* bana kimse dokunamaz diye konuşurken birden ben ne yapacam şimdi bu konuda diyebiliyor .
`sözlüğünenuzunnickinialmakistiyorumamabeceremiyorum`: kısaca uzunnik dediğimiz amacına ulaşmak için ironi yaptığından da anlaşılacağı üzere neşeli sevimli bıcırık bi şeydir kendileri . şeker seni gidi
*
görüldüğü üzere sevgili dostlar kişi kendisini yansıtmaya çalışıyor genelde kararsızlık anında alınmadıysa eğer .