aslında bu konuda elimde fazla örneğimin olmadığını belirteyim.
direk konuya gireyim, belki her buna müsait nicki olan yazarda bahsedildiği gibi bir onun arkasına sığınma psikolojisi yoktur. misal merak ederim hep
idiot nickli yazarın bu nicke sahip olmanın rahatlığıyla mı yazdığını, ya da
dinazor kafanın bugün pek kabul görmeyecek, maço-pederşahi, geri kafalı, bodos görüşler sunarken o umursamazlık ve nickinin arkasına sığınmanın verdiği rahatlıkla mı yazdığını.
hayır ben yapıyorum ve bu hakkı zaten kendimde görüyorum. belki nickim bu olmasaydı da böyle umursamazca yazacaktım ama diğer insanlardaki ruh halini çözümlerken kendinden yola çıkmak her zaman tutmayabiliyor. o yüzden de tedirginim biraz, doğru mu bu görüş diye.
bu girinin diğer bir amacı da yukarıdaki görüşleri destekleyen örnek giri-nicklerin bir arada toplanacağı bir platform hazırlamak. sözlüğe getireceğim yepyeni bir hizmet, kültür.
giri ve nick uyumu gibi ama daha düşünsel ve irdeleyici, daha içsel ve estetik, daha kamil ve uyuz, daha sivri ve göttentahlil olacaktır şüphesiz nickin arkasına sığınılarak yazılan girilerin bir arada bulunduğu tabiatın kucağı.
ilk örneğini de zaten bu giriyle ben vermiş oluyorum. sağ alttaki nicke ve sana layık olacağım sözlük. (bu sözü verirken bir elimi kutsal sözlüğe {bilgisayarın ekranına}, diğer elimi bütün düşüncelerimin kaynağına koyuyorum. {hah evet tam orası. akıllı şey seniii...})
nickimin altındaki tuşları çok kurcalamayın. insanın
nickinin altında ne vardır? taşşak evet. tuşlar da o işte. hassas olun o yüzden.
edit, büdüt:
imla