belki ilginizi çeker
  1. · adına şarkı yazılan erkek isimleri
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 22 kasım 2009 izmirlilerin pkk tepkisi
  2. · çok istenip de olunamayan meslekler
  3. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  4. · ugg
  5. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  6. · yılmaz özdil
  7. · okan bayülgen
  8. · müslüm gürses
  9. · mesleklerin özel hayata yansımaları

nickini adı gibi özümsemek  

1. yıllar yılı aynı nicki gibi kullandıktan, arkadaşlarınızın da size adınız yerine nickinizle hitap etmesinden sonra başa gelebilecek durumdur. hele bir de nickinizi sizin üzerine yakıştıysa tepe tepe adınız yerine kullanabilirsiniz. hatta bazen adınızın yerine kullanılmasının da faydaları çoktur.

ukteci: hiçbirşeydiyen
    (fernando, 13.03.2008 17:07)
  2. son 12 yıldır yaşadığım durum. adımı unuttum neredeyse, tuhaftır kayınpederim bile toşdidi diyor * böylesi bir nicki nerden mi buldum?
    (bkz: ben bilmem beyim bilir)
    (toşdidi, 13.03.2008 17:41)
  3. kulaklıkta her gün dinlendiğinde şarkı kendisi için yapılmış gibi gururlanmaktır. nick-cinsiyet tezatını bile umursamayan bir özümseme durumudur, delirme işareti olabilir.
    (billie jean, 13.03.2008 17:42)
  4. benim yapmakta olduğum eylemdir. adımı nickim olarak kullandığımdan mıdır bilmiyorum ama çok pis özümsedim. ne zaman buğra deseler dönüp bakıyorum.
    (buğra, 13.03.2008 17:48)
  5. (bkz: altruistic) niye, ne için, nasıl kullanılıyor..

ipucu : ilk giri..

p.s : msn de de kullanılırsa bu başlık gibi hazin bir son ile sonuçlanabilir.. nerden nereye, vay be..
    (altruistic, 13.03.2008 18:04 ~ 03.04.2008 10:39)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil