belki ilginizi çeker
  1. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · thierry henry
  2. · tunceli alevileri dinsizdir
  3. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  4. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  5. · author
  6. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  7. · disko kralı
  8. · derste işlenmemiş konudan soru soran öğrenci tipi
  9. · hüseyin peyda

nicki yazıldığı gibi okunmayan yazar  

1. çok kötüsünüz, sevgili yazarlar, çoook kötü. sevemedim sizi, nickiniz olmasa hayran olacağım kişiler çıktı aranızdan ama o nick, aman allahım, beni yerle bir ediyor o muhteşem nickleriniz.

hiç düşünmediniz de mi karşı tarafı o nickleri edinirken? hiç demediniz de mi "insanlar okurken zorlanır mı acep?" diye kendinize? sırf sizin için çok anlam ifade ediyor diye aldınız o nicki ve düşünmediniz de mi? sizleri görüp duydukça kendimi çok feci ayrımcı, bölücü, it köpek, faşist vs. hissediyorum ve yalnız değilim eminim, sırf bana ve benim gibilere bunları hissettirdiğiniz için yine kızıyorum size, sırf o yüzden bile bi kaç gece uykusuzluk çekip başınızı ellerinizin arasına koyup duvarın köşesine oturup kendinizi sorgulamalısınız kanımca.

işin bir diğer boyutu da bu tanıma uyan bir nickle zirveye gelmek, hah, işte o zaman iş ayrı bir şekil kazanıyor, hadi utanmadın aldın o nicki veya yanlışlıkla oldu, veya severek ve isteyerek aldın ve hala memnunsun, bi daha olsun bi daha alırım modundasın, hiç önemli değil, o nickle bi de utanmadın geldin zirveye. eveet, tanışma faslı, atıyorum silentpain, ben saylıntpeyın derken zerre utanmıyor musun? hiç mi rahatsızlık duymuyorsun? algıların bu kadar mı basiretsiz? karşındakini hiç mi düşünmüyorsun? karşındaki şahıs kendini senin gibi ingilizcenin kucağına bırakmamış olabilir, bunu hiç mi düşünmüyorsun? o karşındaki anlamadığında ve bir daha sorduğunda ufacık yine pişmanlık duymuyor musun neden yarabbim? neden düşünemedim ben bugünü?

cevapları duyar gibiyim, hala asil bir şekilde direniyorsunuz laflarım karşısında, evet size biraz saygı duyuyorum hala ama sabrım tükenmek üzere, eski yazarlar hadi neyse ama gün geçmiyor ki yeni biri daha sözlüğe yazıldığı gibi okunmayan bir nickle giriş yapmasın, üstelik sadece ingilizce de değil, kimisi eski dillerden bir şeyler, kimisi ne biliyim, ne olduğu belli bile olmayan şeyler, kimisi klavyeye rastgele basıp, kimisi sarhoş vaziyette ne yazacağını karıştırıp değişik kombinasyonlarda nickler alıyor. ve bu olmaya devam ediyor, ben bu giriyi yazarken bile eminim birileri utanmadan sıkılmadan yeni üye kaydı yapmıştır yazıldığı gibi okunmayan nickiyle.

kendinden başka kimsenin okuyamadığı nicklere bir nebze eyvallahım var ama özellikle ingilizce seçilip herkesin anlayıp, "aa evet sürekli takip ediyorum sizi", "ama tahmin ettiğim gibi değilmişsiniz, ben sizi apaçinin biri sanıyordum" tepkilerini verdiği yazarlara kızgın ve kırgınım, sadece tek bir örnek ve yine silentpain, silentpein diye okudum ya adamın nickini, hani silentpain de değil, yani tamamiyle yazıldığı gibi okumak falan değil, silent'in o şekilde okunduğunu düşünüp pain'e de peyin diyerek kendimce harikulade teleffuz yapıyorum, adamı sikerler, bilmiyorum lan, anlamıyorum ibneler, her tanıştığım yazara nickini yazdırıyorum, benim ingilizcem kıt lan, nesiniz ne ayaksınız bilmiyorum amk, lütfen türkçe nick alın lan, lütfen amk, azcık duyarlı olun aramaya inanıyorsanız. bulun şöyle benimki gibi güzel bi türkçe nick. hadi sonra da yeniden kayıt olun sözlüğe, lüppen.
    (yaşlı çocuk, 29.04.2009 01:58 ~ 03:55)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil