|
|
- kanadalı rock grubu. vokalistleri chad koreager, sesi az bulunan kişiliklerdendir. rock yapmalarına karşın şarkıları aşk kokar
- spiderman filminin soundtrack'i olan hero şarkısını söyleyen grup
- en sevilen şarkısı how you remind me olan başarılı bir grup...
(tekne, 12.04.2004 16:46)
- ya kardeşim her şarkınız da aynı olmasın dedirten kanadalı grup
(gorky, 12.04.2004 18:19)
- vokalist chad koreager'de olan ses başka kimselerde yoktur. someday ve how you remind me'yi dinlemelere doyamaz insan.
- (bkz. hero)
(bkz. spider man)
- şarkıları duyulduğunda onlara ait olduğu hemen belli olsa da tek şarkı üzerinde ufak oynamalarla yeni şarkılar yaptıklarından olsa gerek, hangi şarkılarının çaldığını en başta ayıramadığım şarkıcı/çalgıcı taifesi.
- hero şarkısı (spiderman soundtraki) beni deli gizbi gaza getiren kanada meşrepli grup. ama çok bağırıyo abi.
(ahpab, 24.09.2004 16:37)
- eskiden "kız grubu" olarak gördüğüm, ama son albümleri all the right reasons ile bu düşüncemi elime veren grup.kamyon gibi soundları, "herhalde tommy lee ve simon phillips'i klonlatıp çaldırdılar" dedirten davul grooveları, acaip gaz gitar reefleri ile biraz da prodüktör eli değdiğini hissettiren(o kadar kusur kadı kızında da olur) albüm, mike shippley'in mix mucizesi ile de birleşince, on gündür elimden düşüremediğim bir albüm çıkmış ortaya.mtv için yapıldığı belli olan photograph parçası hariç albüm on numara bence.
- üstünden geçen birkaç seneye rağmen how you remind me halen ilk günkü güzelliğini koruyor sanırım.ama silver side up ve the long roadtan sora çıkardıkları albümleri de en az onlar kadar başarılıdır.
(bkz: chad kroeger)
(bkz: mike kroeger)
- her daim dinlenebilecek ve asla bıkılmayacak "how you remind me" şarkısının yaratıcısı grup.
- the long road adlı albümleri, her ne kadar bütün şarkıları aynı tadı verse de, sıkılmadan her şarkısı ayrı ayrı dinlenebilecek albümlerdendir...sanırım all the right reasons da öyle.
- şarkıları genelde duygusal içerikli olan grup.
- someday isimli şarkısı dinlenilesi olan müzik grubu...
- 5 albüme sahip kanadalı grup, albümleri;
crub (2000 bulunması zordur)
the state (mart 2000)
sılver sıde up (2001)
the long road (2003)
all the rıght reasons (2005)
10 temmuz 2007 itibariyle all the right reason special edition albümünü piyasa sürecekler.
resmi web adresleri http://www.nickelback.com/
- her şarkısı kaliteli olan bir gruptur. özellikle leader of men insanı kendinden geçirmektedir. ses tonu muhteşem ötesi olan chad kroeger, grubun solistidir ve örümcek adam için yaptıkları hero isimli şarkı ile de oldukça duyulmuşlardır.
- how you remind me ile zamanında yeri göğü oynatan overrated grup. malum şarkının bulunduğu ilk albümleri silver side up başka eli yüzü düzgün tek bir şarkı içermemesine rağmen tüm dünyada deli gibi satmıştı. grup daha sonraki albümlerinde de kendilerini amerika dışına duyurabilecek bir başarı -düetler kabulüm değildir- elde edemedi. sahip oldukları mükemmel vokale rağmen bu başarısızlığı şarkı yazamamalarına bağlamak gerekir. işin komik tarafı amerikalıların her sene bu dandik kanadalı gruba en iyi rock dalında grammy vermesidir. ulan hiç mi kulağınız yok be insaf demek istiyorum buradan kendilerine. vokalleri chad kroegerson gördüğüm kadarıyla her genç amerikalı rock grubunun hayatında bir kez başına geleceği olayı yaparak santana ile düet yapmıştır.
bu kadar yerdikten sonra bir de tekzip yapayım, evet silver side up'ta bir de too bad vardı hatra değer.
- chad kroeger'ın solistliğini yaptığı kanadalı rock grubu. rock söylemek için yaratılmış mükkemmel ses. aşk dolu şarkılarıyla kendinden geçirir insanı. zaman zaman metallıca özentisi olduklarını düşünmeden edemiyorum.
- manası bir paket uyuşturucu olan argo, sokak ağzı, informal ingilizce sözcük
- chad kroeger'ın müthiş sesiyle öne çıkan,soundunu gayet güzel halletmiş,bazı şarkılarıyla((bkz: if anyone cared) (bkz: far away) )duygusal anlarımızda ağlatabilecek bazı şarkılarıylada gülümsetecek (bkz: rockstar) rock grubu
- solistlerinin sesi inanılmazdır. sabaha kadar dinlerim.
- how you remind me gibi dinlemeye doymadığım bir şarkının yaratıcısı olan rock grubu. ilk çıktıkları günden bu yana sert eleştiriler maruz kalmış olsalar da bir şekilde kendilerini kanıtlamış oldukları göz ardı edilemeyecek bir gerçektir.
(billy, 20.08.2008 16:29)
- i wanna be a rockstar şarkısının video klibini defalarca izlediğim rock grubu.
- kendilerini ilk tanımam, solistlerinin "gelmiş geçmiş en çirkin rockstar" seçilmesi iledir. kimdir nedir ulan bunlar deyip şöyle bi araştırdım, hatta bi konserlerinde metallica'nın "the four horsemen"ini de berbat bi şekilde coverladıklarını gördüm. daha sonra amerika'da takılan, vakti zamanında duman'ın solisti ile de müzik yapmış türk bi eleman, kurduğu gruba bunların davulcularını almış, onu öğrendim. yani hiçbir şarkılarını dinlemeden, adamlar hakkında ne kadar amdan götten bilgi varsa edindim, bu da benim denyoluğum olsun.
lakin hakkını vermek lazım, solistleri abartıldığı kadar çirkin değil. yumurta gibi çocuk vallahi. iftira atmış pezevenkler.
- bir rock grubundaki en güzel sesli solist bunlarınkidir bana kalırsa. adam düzgünce söylüyor ve sesi şahane. diğerleri gibi ıııy mıııyy falan diye kendini kasmıyor. söylüyor işte.
|