|
|
- sözlüğün yeni kanı. ilhamı bol olsun diyoruz.
- yonja'ya takılması daha hayırlı olacak yazar.
- sözlükten tanışacağım ilk yazar olacak kendisi. ayrıntılarını sonra editleyeceğim. ama ilk izlenimlerim muhabbeti bol birisi olduğudur.
edit: kendisiyle cumartesi günü tanıştım. eğlenceli, sohbeti bol, her ortama uyum sağlayabilen rahat bir arkadaş. kısa sürede sevdirdi kendisini.(ceyus, 28.05.2009 10:31 ~ 31.05.2009 20:45)
- efendime söyleyeyeim izmirli olmamasına rağmen izmir manyağı olduğunu düşünmekteyim. nitekim zirvelere gelecem deyip durdu. izmir de mi okuyon dedim, ı ıh. izmirli misin dedim, ı ıh. akrabaları varmış gidip geliyomuş. iyi la dedim gel o zaman.
agamız uçuyomuş bir de. ben de hemen dedim ki beni al lost adasına götür. yok o kadar değil daha dedi. ona da eh peki dedik.
ondan sonra bunda istek bitmez ki kardeşim. ama helal olsun la! inşallah hayırlara vesila olduk. tabi her şey karşılıklı tekirdağ rakımı ve köftelerimi isterim lan! yoksa görürüsün sen idiot'u. çok iyi bir insanı. *
arkadaşım aynı zamanda da iyi bir yazardır. iyi gözlemlediğini düşünmekteyim. çok okuyamıyorum ama bu ona mahsus değil, alınmasın. saygılar sevgiler kaptan!(idiot, 28.05.2009 23:48 ~ 23:53)
- pek çok yardımsever bir yazardır, gece gece türkiye yunanistan benzerliklerini ve farklılıklarını izah etti üşenmeden bana, hele ki kimse cevap vermezken, örnek yardımsever yazar budur *
- sanırım yıllardır aradığım güç ve beklediğim destek olan yazar arkadaşım.
(ceyus, 08.06.2009 13:59)
- hayatın trajikomik olduğunu öğrettiğim kişidir. çok basit, sözlüğün duayen çaylaklarından birini* huzuruna çıkarmam yetti. *
- 20 haziran 2009 ikinci disko kralı zirvesi vasıtası ile tanıştığım insan . gerçekten muhabbeti falan çok hoştur iyiki tanımışım. bir daha görüşmek deliğiyle .
not : burdan tüm helal süt emmişlere kaçırmayın kızım bu çocuğu(scamp, 22.06.2009 00:49)
- ikinci disko kralının kral adamı. özellikle zirve sonrası istiklal'de kahvaltı ve yürüyüş esnasındaki gülme krizlerimizle hatırlayacağım kendisini. yerine göre makara yerine göre gayet ciddi insan ama çok güzel insan...
- yazar burda yazmış kanımca, bir artıyı hak etmiş dediğim ender girilerin altında gördüğüm imza, tanımam etmem ama okutuyor kendini.
(myself, 22.06.2009 00:56 ~ 00:57)
- akşamki disko kralı zirvesinde tanıştığım konuşmasından trakyalı olduğu gayet net anlaşılan yazar.
(bkz: tekirdağ)
(bkz: üj bej)
- tanımıyorum bu yazarı. ama trakyalıymış. buradan kendisine sesleniyorum;
- beni bi kere düğüne götür memleketinde. noolur yaaa!*
- 20 haziran 2009 ikinci disko kralı zirvesinde tanıştığım yazar. kafa adamdır, çok eğlencelidir, kendisi etrafına neşe şıçar. istiklal yürüyüşümüz sırasında barış elçisi berduş abinin "israil,no problem" demesi ile gülmekten komaya girmiş adamdır. endişeliyiz .
- sözlüğün kazandırdığı arkadaşlardan sadece biri, disko kralı fanı, disko zirvelerinin demir başı.
- "deli deliyi bulur" demiş büyüklerimiz, çok da doğru demişler. geldi buldu beni eliyle koymuş gibi!
yine sıkıcı bir haziran gecesi... odanın ışığını gören kanatlı mutasyonik yaratıklar doluşmuşlar içerde cirit atıyorlar... bir yandan onların dehşetini yaşıyorum, bir yandan sıkılıyorum, bir yandan bunalmışım "soğuk suyla oynaşsam mı?" diyorum kendi kendime, ama üşeniyorum yerimden de kalkmaya... artık satranç takımını kurup kendi kendime oynayacak kıvama gelmişim... derken "o" geldi. gecenin bir kör vakti... ne içmiş, ne koklamış hiç öğrenemedim! bır bır bır bır bır konuşuyor, durduramadım! ilk önce bi' yadırgadım; hani genelde hep ben milletin kafasını patlatmaya alışmışım. ilk defa benim kelime/dakika hızıma yetişebilen bir insan..! hani iki dakika kalksam bilgisayar başından, ne bileyim bir su içmeye gitsem, insani ihtiyaçlarımı gidermeye gitsem; başlıyor çemkirmeye... ama çemkirsin. o sıkıcı geceyi nickcode sayesinde sabaha dönüştürebildim.
yok öss, yok çekimler derken disko kralı zirvelerini bir türlü ayarlayamamışım o sıralar, canım da bir çekiyor bir çekiyor... neden sonra dedi bana "sen niye tatlı canını sıkarsın ki? sen gel istanbul'a, ben takarım seni koluma götürürüm seni tisko tisko'ya" deyu... 27 haziran 2009 tarihi için sözleştik, ayağımın tozuyla istanbul'a atıverdim canımı. bir de bu küçük organizasyonu büyütüp zirve haline getirmişler ceyus kişisiyle ki, dadundan yenmedi!
çok sabırlı insan canım... bana tahammül etmeyi başaran sayılı insanlardan! o bır bır bır benim kafamı ütülerken iyiydi ya... bütün zirve boyunca susmadım, bik bik bik öttüm, ödeştim, rahatladım. hala arayıp soruyor ya "naptın, öldün mü, ayıldın mı?" diye... şaşırdım! oysa ben tırıs tırıs kaçmasını beklerdim * .
efendim cici insan, konuşkan insan... eğlenceli bir de! uyku sorunsalı var, ama iyi ki var dedirtiyor! yoksa geçmek bilmez benim o uykusuz gecelerim. deli meli diyorum ama, onla anlaşmak için, onu anlamak için azıcık görmeyi bilmek yeterli.
evet evet... onu da kadrolularım arasına almış bulunmaktayım.
- içinde fırtınalar esen ama sanırım gerçek fırtınanın ne olduğunun farkında olmayıp, ağaçlarını sallayan herhangi bir şeyi fırtına zanneden koca yürekli adam. evet koca yürekli. neden mi? dinlediği bir mutluluk hikayesine gözlerini doldurup, yüreğine akıtan bir insan. içindeki aşf fırtınası neler yıkar, neler yapar bilinmez denecek kadar büyük olacağını düşünüyorum. adam duygusallığa laf ederken bunun en dibinde yaşadığının farkında değil.
işinde başarılı, organizasyonda iyi, sohbeti, muhabbeti çok güzel.. ama asıl güzellik onun içinde...
bir gün bir hikaye yazılacak, belki çoktan başladı bile farkında değiliz. bu hikayenin esas oğlanı nickcode olacak. bu sefer biz dinleyeceğiz hayranlıkla onu... çünkü bu adam onu arzuluyor, gerçekten onu istiyor. bir gün messengerı açtığımda upuzun bir çevrimdışı iletiyle karşılaşacağım. 'gözlerim dolu dolu başlıyorum yazmaya' diye başlayıp, 'önce sana anlatmak istedim hikayemi, dinlediğim en güzel hikayelerden birine sahip olan adam' diye bitmiş olacak.
yine duygusallığımın doruğundayım sevgili arkadaşım. ama gözlerinin altındaki o ışığa ithaf ettim bunları...
samimiyetimizin artacağını düşünmekteyim. gün geldiğinde rakıma kattığım buzum olacaksın...
- büyümüş de küçülmüş, durduramadığı akıntıya kendini bırakmış, aklının iplerini salmış, ama toparlayacak gücü de bulmuş, yarın bir gün bir yerlerde mutlaka karşılaşacağımızı bildiğim tatlı insan, pamuk şeker.
ey sözlük kızları, bu adamı kaçırmayın!*
- ya o oturduğu yerden çok güzel ülkeyi kurtatıyor ya da ben uykusuzluktan onu görünce mala bağlamıştım o sabah.
valla ne dediysen birebir hala aklımda.
dünya komünist olsa be keşke!
- sözlükten tanıştığım ilk insan olma özelliğini taşır bu şahsiyet. iyi bir muhabbeti var şimdilik, devamının da geleceğini umut ediyoruz*
- tatlı dilli şeker mi şeker bir insan.sıkıldığım zamanlarda,kısa da olsa ettiğimiz muhabbetler sayesinde eğlenceli dakikalara adım attırmıştır beni kendileri.
bilgisayar oyunları konusunda her ne kadar anlaşamasakta orta yolu bulacağımıza inanıyorum.
moralim bozuk olduğu zamanlarda nedenini öğrenmeden asla susmaz.ta ki anlatana kadar bıkmadan usanmadan sorar.moral küpüm benim.
sevgiyle kucaklıyorum kendisini burdan.
- trakyalı dost insan. ara sıra yapılan kısa sohbetlerle bazen insanı delirten ardından ise ne yapıp edip kendini yine sevdirmeyi başaran insan. yoğun er kişi ayrıca. bu ara arayanı soranı bol. ayrıca başarılı da kendisi. lanet olasıca en istenilen bölümde okuyacak seneye . istanbul denilen memlekette olucak.
- bana öyle bi kıyak geçmiştir ki.. piyuu.
sabah biran bendendir adamım.
- an itibariyle kral adam statüsündeki yerini sağlamlaştırmış arıdır. dayı sen bana bu kıyağı yaptın ya gözümsün...
ayrıca ilk mesajdaki çağrımı buradan tekrar etmek istiyorum. tüm helal süt emmişlere selam ederim. kaçırmayın kızım bu çocuğu...
dipnot: kıyağı söylemiycem ama yaptı yine yapıcağını ...(scamp, 31.10.2009 01:25)
|