belki ilginizi çeker
  1. · nickaltı sevişen sözlük yazarları
  2. · olasılıksız
  3. · adnan
gündem
  1. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  2. · thierry henry
  3. · sözlük yazarlarının itirafları
  4. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  5. · günün tek kelimelik özeti
  6. · darbeci baro taksim e hoş geldin
  7. · aşkın yedi seviyesi
  8. · ne alakası var ya
  9. · demleme çay

nickaltı sevişemeyen sözlük yazarları  

1. nickaltı sevişen sözlük yazarlarını tanıyoruz hepimiz, sevgi kelebekleri.. sevişemeyenler var bir de.. ironik bir durum aslında, farklı nedenlerden ötürü (ki çoğu ipe sapa gelmez nedenler, yanlış anlaşılmalar) nickaltlarında soğuk rüzgarlar estiren yazarlar..

bunlardan birisi olabilirdim aslında, iki defa benimsemediğim, yanlış bulduğum, iyi niyet taşımadığını düşündüğüm yazarların nickaltlarına yazılar yazdım, ki ağır eleştirilerde bulunarak.. ama duyarlı sözlük yazarlarından bir kaç tanesi ''farklı anlatmak istemiş olabilir, yada özelden yazabilirsin o da senin nickaltına yazar şimdi gereksiz polemikler oluşur, sözlük ortamını zedelemenin suni gündemler oluşturmanın ne anlamı var'' gibisinden söylemlerde bulundular ki haklıydılar.. iki girimi de sildim..

özetle; sevmeme durumunun nickaltına yansıması (hatalarını belirten yada eksiklikleri göz önüne seren yapıcı eleştirilere sözüm yok), ve bu duruma haklı yada haksız tepki gösteren, eleştirilen yazarın aynı eylemde bulunup, karşılık vermesi durumu.. ki sakıcalıdır..

bazı yazarlar da yazdıklarıyla, ilgiyi-tepkiyi bilinçli üzerine çekerler ki, önümüzde örnekleri var.. bir kayser sozer gerçeği.. (onu örneklemekle de benzer bir tutum göstermiş oldum ama gerekli bir örnekleme olduğunu düşünüyorum) 4 nesil yazar olmasına rağmen, nickaltı sayfalar dolusu.. sonuç? bana göre; ekmeğine yağ sürmek...
    (carpenoctem, 12.08.2008 17:49)
  2. (bkz: sevişebilmek için şirin taklidi yapan yazar)
    (stocky2001, 12.08.2008 18:33)
  3. (bkz: nickaltı erken boşalan sözlük yazarları)
    (ahmak ı hayal, 12.08.2008 18:34)
  4. (bkz: yılların nickaltsızı içini döküyor)
    (jimmy, 12.08.2008 18:41)
  5. bu önemli bir eksiklik. her işi bilecen bir kere. yapmasan da öğrenecen.
    bir gün nickaltında sevişmen gerekti diyelim? napacan? yaa o zaman lazım olacak işte o.
    (hataliysam pm at, 12.08.2008 21:48 ~ 21:48)
  6. (bkz: fantastik sevişme mekanları)
    (retrospect, 12.08.2008 21:49)
  7. mesela ben. en sevilmeyen eserlerime bakınız lütfen. *
    (lonestar, 12.08.2008 21:50)
  8. nickler altında otuz bir çektim.

(bkz: kaderimse çekerim)

edit:(bkz: ne diyem mahmut mu diyem)
    (mecaaz, 12.08.2008 22:18 ~ 13.08.2008 02:50)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil