belki ilginizi çeker
  1. · punisher
  2. · the punisher kills the marvel universe
  3. · captain america
  4. · ultimate avengers
  5. · shield
  6. · thor
  7. · marvel comics
gündem
  1. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  2. · zongul ducks
  3. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  4. · günün tek cümlelik özeti
  5. · 27 kasım 2009 bursaspor galatasaray maçı
  6. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  7. · her yerinden öpüyorum rüştü
  8. · port louis
  9. · aspirin

nick fury  

1. punisher'ın kankası
    (bkz: @320753)
    (easy company, 03.02.2005 07:53 ~ 11:08)
  2. eski bir cia ajanıdır, albay olması lazım. marvel pek bir sevmiş olacak ki kendisini, s.h.i.e.l.d isimli gizli örgütü kumanda ederken; sadece punisher'da değil, spider-man'de de gördük.
    (azureel, 28.03.2005 04:27)
  3. shield isimli çok gizli bir devlet örgütünde albay rütbeli ajan. bulutların üstünde yüksek teknoloji bir gemiden insanları izlemekten de zevk alıyor olsa gerek ki pek fazla yeryüzüne inmiyor kendileri. bir marvel comics karakteri.
    (quarion, 10.05.2006 10:10)
  4. gözüne taktığı siyah korsan bandı, kirli sakalı ve ağzında külü ha düştü ha düşecek sigarasıyla hatırlıyorum ben bunu hep.
    (kuzudis, 10.05.2006 10:26 ~ 10:49)
  5. marvel comics ilk olarak 1963'te sgt. fury and his howling commands çizgi roman dizisiyle nick fury'yi çıkartmıştır meydana, iyi de yapmıştır.
    (sükun, 30.05.2006 18:44)
  6. çizgi roman uyarlamalarında (iron man ve gelecek captain america & avengers filmleri) hep ultimate marvel evrenindeki* siyahi haliyle aktarılmış beyaz perdeye. ırkçı falan değilim de, nick fury'ye zencilik gitmiyor be. nedense hep orjinal halinin daha karizmatik olduğunu düşünürüm, bu yüzden filmde* alışılmış fury'yi görmemek üzdü beni.
    bu arada canlandıran abinin samuel l. jackson olduğunu ve zamanında bir televizyon filmi için karakterin david hasselhoff tarafından canlandırıldığını ekleyeyim.
    (noscho, 18.07.2009 23:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil