belki ilginizi çeker
  1. · yaran belki ilginizi çeker sonuçları
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  2. · ezel
  3. · marjinal isim meraklısı aile
  4. · prison brake
  5. · günün tek cümlelik özeti
  6. · yaran diyaloglar
  7. · ugg
  8. · kiss me kate
  9. · nilüfer turizm

nick altı yazmayı lütuf gören yazarlar  

1. sanatlarının farkında olan, iki kelimelik bir giriyle bir nickaltını şenlendireceklerine emin olan, tüm dikkatleri nick altı sahibine çekebileceklerini bilen, eee dolayısıyla da nazlanan, yüce insanlardır.

sözlükte nick altı yazılması yerilen bir şey ya biraz, o giriyi yazmak için çıldırsa bile bu yazarcıklar; bir talepten doğduğu imajının arkasına sığınmadan yazamıyorlar... illa ki bir meşru sebebe, bir "çok ısrar etti yazayım bari", "doğum günüymüş, hatırlattı bana", "uzun zaman önce söz vermiştim, kıramadım onu" gibi girizgahlara sıkça başvuracağını tahmin ettiğim yazarlardır.

eninde sonunda o giriyi yazdıkları düşünülürse, çok da kızılmaması gereken can parçalarıdır.

ya bu arada; ukte bu ukte. sinirliyim ezelden vermiş, yapmayın adamcağıza şöyle şeyler. ukte veriyor sonra.

benim başıma hiç gelmedi, kimseyi ikna edemedim nick altı girisi için*...
    ha ben böyle bi eşeklik yaptıysam, allah da benim cezamı versin. amin.
    (zinkafnun, 08.05.2009 11:28 ~ 11:31)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil