belki ilginizi çeker
  1. · newsweek türkiye
  2. · türkan saylan
  3. · darbe gerçekleşseydi ülkeyi kimler yönetecekti
  4. · çukurova üniversitesi
  5. · david ignatius
  6. · bana ergenekon var dedirtemezsiniz
  7. · türkiye
  8. · itü
  9. · mahir çayan ı sahiplenen kemalist
  10. · askeri yargıya sümküren dokunulmaz vekiller
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  2. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  3. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  4. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  5. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  6. · günün tek şarkılık özeti
  7. · google wave
  8. · akp ye oy verdiğime pişman olmak üzereyim
  9. · too far

newsweek  

1. haftalık haber dergisi
    (azwepsa, 10.08.2004 22:59)
  2. 1,5 yıl üyesi olduğum, ancak bu sene üyelik iptali istediğim, sebebinin ise adres değişikliğini uygulamamaları olan dergi
    (makaveli, 12.11.2004 19:13)
  3. tüm dünyadan, özellikle amerika ve avrupa'dan oldukça geniş spektrumlu haberler taşıyan, fotoğraflarıyla olayı bitiren uluslararası haber dergisi. 11 eylül sonrası iyice beyaz saray haber ajansı konseptine bürünse de, tüm türkiye haberlerinde- ki iki sayıdan birinde kesin olur- develer, çarşaflı kadınlar koysa da, rte'yi kapak yapsa da sevilir. zira the times'tan sonra en nitelikli*** dergidir kanımca. belki de bush haklı dedirtecek kadar güçlü ajitasyon yapar ama olaylara amerikan dünyasının gözünden de bakabilmenin iyi bir yoludur. fi tarihinden beri daha bir sayısını bile geciktirmeden adrese ulaştıran üyelik sistemi de avantajdır.
    (adenozin tri psikopat, 13.08.2006 16:57)
  4. yakında ciner medya grubu tarafından türkiye de türkçe yayınlanacak haber dergisi..
    (uzun kesilmiş kereviz, 07.03.2007 09:02)
  5. eğer elinde "newsweek çıktı -->" yazılı koskocaman tabelalarla her yerde dolaşan gençler beni yemiyorsa, ya da ben halüsinasyon görmemişsem, türkiye'ye gelmiş olan dergi.
    (noscho, 28.10.2008 15:38 ~ 15:38)
  6. türkçe baskısı dün çıkmış olan dergidir. kıpkırmızı bir kapak ile.
    (fani, 03.11.2008 18:37)
  7. (genolog, 03.11.2008 19:25)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil