|
|
- en ideal sarı-pembe oda arkadaşı (bkz: seni seviorum)
- iyilik, şirinlik abidesi güzel insan...
"günaydın" ya da "selam, naber?" gibi başlangıçlara hiçbir zaman ihtiyaç duymayacak olan; "daha yeni tanıştığın bir insana bunları söyleyemezsin!" tarzında bir kaza repliğine rağmen, hoş sohbeti ve çocuksu mimikleriyle kısa sürede gönüllerde taht kurmayı başarmış, hergün biraz daha sevilesi arı...
- bir dönem boyunca aynı sınıfı paylaştığım şirin mi şirin insan ideal arkadaşlardandır ayrıca çok hoş da saçları vardır. (bir gün oturup fosforlu kalemle pembeye boyadığım saçlar)
- tanışma faslı...
-merhaba...tutku yakar
-(boş gözlerle bakılır)..tabi..tabi...görürsem söylerim canım...
zirvenin en bıcırık arılarından..dışarıdan bitirme kova olsa da,çok sevdiğim yaprak sarmasını bana yedirmek için ayıran ve adıma pasta yapma gönüllülerine katılan,şirinlik abidesi insan...
- sabırlı* yeni fotoğrafçı arı. 7 saat dersten sonra bayıltıcı bir itüfk toplantısına katlanabilmiştir. helal olsundur.
- erişilmez ve ulaşılmaz insan.
- tanışmamı msn'in baltaladığı arı.
- istanbuldaki ailem,kardeşim,dostum,çocuğum,herşeyim olan biricik sarışın,mavişim..
- zirvede* fotoğraftan korkan arkadaşlar yüzünden iki arada bir derede kalmış yazar..öyle ki pil dayandıramadık makinasına..bi makinasını tanırım,başka da tanımam etmem.
- zor uyanan uyanınca da hiç kimseyi tanıyamayan yazar.
"sen kimsin?"
- bir tanıdınız mı, olmazsa olmazınız..zor günler ancak new mohicanla geçer..new mohican..deneyin,göreceksiniz..*
(bkz: reklam tadındaki nickaltları)
- heryerlerde olur olmadık karşılaşılangillerden sarı kız grubu elemanı. esmerin güzelliğini de onaylayarak beni benden almış arkadaş ötesi çevreci gençlik.
not: daha yazacaktım yazamıyom inşallah sonra tamamlayacağımdır
- kızdığı zaman babasının annesine annesininde babasına benzettiği yazar
- ingilizce'yi pek bilmeyen bir arkadaş.
- tanıştığımda hemen kanımın kaynadığı bana kırk yıllık dostmuş havasını veren sıcak kanlı,sarı saçlı,mavi gözlü,açık renk tenli sütlü tatlı kıvamında kişilik.yeni ayakkabıları ile daha da mutlu birey.
- uzun zamandan beri ilk kez yurt odasında yalnız kalan arı
- (bkz: anne kuzusu)
- bugün saat 19.00 civarında adı ege olacak olan bir canavar sayesinde teyze unvanını alacak olan arı
(bkz: mutluluk)
- erasmus'u almanya'da mı türkiye'de mi okuduğu belli olmayan parti insanı. annesinin yolladığı sarmalar lezzetli olmasa selam dahi vermem de neyse. nickinin anlamını hala açıklayamamış, kem küm edip bırakmıştır.
|