"günaydın" ya da "selam, naber?" gibi başlangıçlara hiçbir zaman ihtiyaç duymayacak olan; "daha yeni tanıştığın bir insana bunları söyleyemezsin!" tarzında bir kaza repliğine rağmen, hoş sohbeti ve çocuksu mimikleriyle kısa sürede gönüllerde taht kurmayı başarmış, hergün biraz daha sevilesi arı...
bir dönem boyunca aynı sınıfı paylaştığım şirin mi şirin insan ideal arkadaşlardandır ayrıca çok hoş da saçları vardır. (bir gün oturup fosforlu kalemle pembeye boyadığım saçlar)
tanışma faslı...
-merhaba...tutku yakar
-(boş gözlerle bakılır)..tabi..tabi...görürsem söylerim canım...
zirvenin en bıcırık arılarından..dışarıdan bitirme kova olsa da,çok sevdiğim yaprak sarmasını bana yedirmek için ayıran ve adıma pasta yapma gönüllülerine katılan,şirinlik abidesi insan...
zirvede* fotoğraftan korkan arkadaşlar yüzünden iki arada bir derede kalmış yazar..öyle ki pil dayandıramadık makinasına..bi makinasını tanırım,başka da tanımam etmem.
heryerlerde olur olmadık karşılaşılangillerden sarı kız grubu elemanı. esmerin güzelliğini de onaylayarak beni benden almış arkadaş ötesi çevreci gençlik.
not: daha yazacaktım yazamıyom inşallah sonra tamamlayacağımdır
tanıştığımda hemen kanımın kaynadığı bana kırk yıllık dostmuş havasını veren sıcak kanlı,sarı saçlı,mavi gözlü,açık renk tenli sütlü tatlı kıvamında kişilik.yeni ayakkabıları ile daha da mutlu birey.
erasmus'u almanya'da mı türkiye'de mi okuduğu belli olmayan parti insanı. annesinin yolladığı sarmalar lezzetli olmasa selam dahi vermem de neyse. nickinin anlamını hala açıklayamamış, kem küm edip bırakmıştır.