nevin çekirge 

adana çık aradan

1. savaş çekirge klasik gitar birimi konserleri'nin açılışı olan ahmet kanneci konserine kadar tanımadığım itu maden fakültesi'nin cana yakın hocası. eşi savaş çekirge'nin anısını yaşatarak klasik müzik ve klasik gitar sevgisini itu ve türkiye'de yaygınlaştırmak için çabalayan insan, bunun için son adımı maden fakültesi'nde klasik gitar odası açarak, kurslar başlatmak olmuştur. böyle hocalar dostlar başına... (tabı derslerdeki tutumunu bilemem ama çok farklı olduğunu sanmıyorum)...
    (8844455, 09.10.2004 15:23)

2. (bkz: battal boy cekirge)
    (comatose, 17.09.2005 14:44)
  3. yer bilimleri tasarım dersini veren yaşlı ve hiperaktif hoca. dersinde disiplinsizce lakayıt lakayıt dolaşanlar, arkadaşlarınla kakara kikiri yapanlar, büyük ada gezisinde keyif yapıp "ooo bu hoca adalara falan götürüyor bizi, bırakmaz herhalde" diyenler, benim gibi ff alacak ve hüsrana uğrayacaklardır.

(bkz: itü jeofizik mühendisliği)
    (skuba, 17.10.2006 00:51)
  4. itü tanıtım ofisi koordinatörlerinden biridir. sempatik, konuşkan bir insandır. kendisi mimardır, ayrıca jeoloji mühendisliği ve jeofizik mühendisliği bölümlerine yer bilimlerinde tasarım dersini vermektedir.
    (charlienin dorduncu melegi, 19.02.2007 20:42)
  5. itü için çok çabalayan bir insan.
    (excalibur, 19.02.2007 22:13)
  6. şehir ve bölge planlaması bölümünün seçmeli "şehir ve çevre jeolojisi" dersini veren tatlı hoca. oldukça eğlenceli bir kişilik. bahar dönemine denk gelen derslerinde, güzel havada ders yapmak zorunda kalması onu da üzmektedir. ortabahçe keyfinin ne demek olduğunu çok iyi bilip, sene de bir dersini bahçede yapmaktadır. ayrıca büyükada gezisi de oldukça eğlencelidir. sınavlarda oldukça anlayışlı olup, yardımcı da olmaktadır. notları da fena değildir.
    (nora lee, 19.02.2007 22:29 ~ 30.04.2007 23:56)