|
|
- otursa dizimin dibinde, sürekli vızıldamamı dinlese dediğim nesildaşım, hemşerim.
(bambuk, 25.08.2006 16:03 ~ 16:04)
- (bkz: peter pan)
- mafia üzerine sohbete girdiğim, muhabbeti iyi bir yazar arkadaşım.
(marsh, 07.03.2007 22:03)
- var olmayan ve asla var olmayacak ülkelerin gezgini..
- (bkz: tinkerbell)
(snaps, 07.03.2007 23:29)
- (bkz: elektrik kesintisi kurbanı)
- anladık iyisin,
ama neye yarıyor iyiliğin.
seni kimse satın alamaz,
eve düşen yıldırım da
satın alınmaz
anladık dediğin dedik,
ama dediğin ne?
doğrusun, söylersin düşündüğünü,
ama düşündüğün ne?
yüreklisin,
kime karşı?
akıllısın,
yararı kime?
gözetmezsin kendi çıkarını,
peki gözettiğin kimin ki?
dostluğuna diyecek yok ya,
dostların kimler?
şimdi bizi iyi dinle:
düşmanımızsın sen bizim
dikeceğiz seni bir duvarın dibine
ama madem bir sürü iyi yönün var
dikeceğiz seni iyi bir duvarın dibine
iyi tüfeklerden çıkan
iyi kurşunlarla vuracağız seni
sonra da gömeceğiz
iyi bir kürekle
iyi bir toprağa.
- alanya zirvesinde tanıştığım 3. nesil yazar. kemer'den zirve için gelmiştir. alanya'ya geldiğin birbirimizi bulmamız bayağı uzun sürmüştür, görende sanki istanbul'da birbirimizi arıyoruz sanacak. göt kadar yerde karşılaşmamız yarım saati almıştır, sonuç olarak kıral (evet ı da var) mobilyanın önünde elinde ''itü sözlük çok rerörerö'' yazısıyla bulmuşumdur. akşamki zirveye daha çok olmasından rasgele girdiğimiz bi cafede lucifer'ı şansa gördük. meğersem zirve o cafede yapılacakmış adam yer ayırmaya çalışıyormuş. neyse konuştuk ettik sonra winnig eleven oynamak istedi bu arkadaşlar ben konsol özürlü biri olarak sadece izlemekle yetindim (1 maç lucifer ile yaptım 2-0 koydu, neyse..) toplamda lucifer neverlander'ı yendi (iyi oynuyor namussuz). yemek falan yiyip zirveye doğru yollandık bayağı hoş muhabbetler döndü, güldük eğlendik bayağı. akşama bizde kaldı uyumadan önce number 23filmini izleyelim dedik lakin izlerken yorgunluk ağır bastı, sızıp kalmışız bilgisayarın başında.. sabah kalktığımızda keşke zamanı olsaydı demişimdir. bir kahvaltı bile yapmadan alelacele gitmiştir. (bunu saymayız neverlander efendi daha plajda maç yapıcaz).
ingilizce öğretmeni adayı olduğunu öğrendim bu onun için pek iyi olmadı kanımca. ingilizcemin çok iyi olmamasından dolayı bayağı başını ağrıtıcam*
sonuç olarak çok babacan adam. bir dahaki zirvede görüşmek dileğiyle.. sonucu da klasik yapalım. iyi güzel hoş sohbet arı. *
- işini gücünü bırakıp alanyalara kadar gelen cici insan. iyi vakit geçirdik kendisiyle. fakat alanya gezisinin üstünde kalıcı etkileri olmuş kendisinde.
karanlık puslu bir gece , bir msndiyaloğunda kendisini gıcık etmek için adriano dedirtmek istedim. adriano'nun nevelander üstündeki etkilerine girmek bile istemiyorum zaten. ben de 30 metreden 2 tane gol yesem adriano'dan sanırım kabuslarımda görürdüm kendisini.
lucifer: 7 harfli?
neverlander: (hiç saymadan ve düşünmeden): adriano
"geçer abi merak etme" diyorum ve kendisini en yakın zamanda tekrar bekliyorum akdenizin incisi, güzide tatil beldemiz alanyaya.(lucifer, 16.08.2007 11:40 ~ 23.08.2007 03:35)
- sağlam kıyakçıdır. bir aya yakın iş arkadaşlığımız süresince, sırtımdaki onca yükü muhabbeti ile unutturmuş yüce şahsiyet.
(rutin, 22.08.2007 14:32 ~ 21:04)
- super mario bros adlı oyunu ve filmini çok iyi takip eden yazar.*
(hawk, 26.08.2007 04:28 ~ 04:28)
- (bkz: çekinam çeysa)
(hawk, 04.09.2007 04:27 ~ 05:37)
- msn özürlü insan.. msn'e girmeyip postaneden yazışma gibi çeşitli fantezileri var sonu ne olacak merak konusu.. girsene kardeşim şu msn'e rahat rahat konuşalım..
- postanenin kasmadığı bir insan. seviyorum kendisini.
|