|
|
- komik adamdır vesselam. komik muhabbetlerin adamıdır. tam olarak emin değilim ama sanırım "yaran msn iletileri" koleksiyonu yapıyor bu arkadaş.
birisi için: (bkz: bana ingilizce öğretene bi paket çekirdek alacam)
- içi dolu turşucuk 4.nesil yazar.
gözleri pek güzeldir.
zirve öncesi kapkara az aklıevvel birisini beklememe rağmen pamuk gibi ve sevimli çıkmıştır.zeki olduğuna da inanmaktayım.yeni izmirli olmuş kaybolma potansiyeli yüksektir.kendisine evde izmir şehir haritası ve daha da önemlisi restoran listesi çıkardım ilk zirvede takdim edeceğim..
- (bkz: myanmar)
lan üstüsteydi başlıklar öyle çağrıştı. gelmeyin abi üstüme, bu da beyin. beyin bu da ! aaa !
- sözlük duyurularını itiraf com falan sanıyor sanırım. ya da şaka mı yapıyor bilmiyorum.
- dayılanan fakat kavga etmeye cesareti olmayan iki erkeğin tipik sözleri. birbirlerine bu lafı söyleyerek hızla yaklaşırlar. aralarında 20 santim kala dururlar, ama göğüsleri sanki daha ileri gitmek istiyormuş gibi şişmiştir ileri doğru ve her iki elleri de rakibin elini gerekirse yakalamak üzere hafifçe yukarı kalkmış, yanlara doğru açılmıştır. "ne var lan, ne var" lafları da bu arada kısalarak "neeeee" lafına dönüşmüştür, karşılıklı "neeeee" derler bir süre. bu "neeee" özel bir ritm ve tınıyla üç vurgulu olarak söylenir, "ne ğe ğe" gibi bir ses çıkar sonuçta. bu seslerle anlatılmak istenen savaşın başlamamasının tercih edildiği, ama başlarsa karşıdaki için kötü olacağıdır. "hadı sıkıysa başlat" gibi bir anlama gelir yani. bazen eller de birbirlerini kavrar ve vücudu değil ama elleri itmek, bükmek, birbirine üstünlük kurmak gibi bir amaç ortaya çıkar. vücuda dokunulması savaş demektir, bundan kaçınılır.
o an bir taraf savaşı başlatmak isterse karşı tarafın kafasına tokat gibi bir şey sallar, bu tecrübesiz adamların işidir, ama tokat da önce yapıldığı sürece bir avantaj sağlar, rakipler birbirlerini elbiselerinden çeker ve vurmaya çalışırlar. aynı anda sarıldıklarından ötürü de yarı güreş gibi bir durum ortaya çıkar. birbirlerini sarılarak ezmeye çalışırlar, biraz ezen ellerini bırakır, vurmaya çalışır, öbürü de o anda sarılmaktan kurtulmuş olduğu için o da vurur ve "pat pat pat" üç dört karşılıklı vuruş sesinden sonra tekrar sarılırlar, tekrar ezmeye çalışırlar ve 5-6 saniye sonra tekrar "pat pat pat". biri düşmediği sürece tekme vs pek olmaz, biri ayırana dek böyle grekoromen devam ederler.
ayırmak bir sanattır, asıl olan tarafların ikisinin de ellerini bloke edecek şekilde araya girmektir, birini arkadan çekmeye falan kalkarsanız onu iyice dövdürmekten başka iş yapmamış olursunuz. araya girdiğinizde birinin ellerini tutup geriye itmelisiniz, sırtınız öbürüne dönük ve yumruk yemeye hazır olmalıdır, merak etmeyin, pek etki etmez sırtınıza yediğiniz yumruk. siz ayırırken, gövdeleri geriye götürülürken onlar ayaklarıyla tekme savuracaklardır karşıya, gerçi bu zararsız olacak, çünkü çoğunlukla boşa gidecektir; ama siz dibinde olduğunuz için size rastlaması büyük bir ihtimal, o zaman harbiden tehlikeli olur bakın. bunlar barışçıl kavgalardır, pek bir sonuç olmadan biter. tecrübeli bir adam "ne ğe ğe" aşamasında fazla beklemeden doğrudan kafa atar ve sendeleyen rakibinin midesine dizini geçirir, iki büklüm olunca da vura vura dumura uğratır, ayırmazsanız hayatı kayabilir dövülenin.
|