belki ilginizi çeker
  1. · isyd kupası
gündem
  1. · her yerinden öpüyorum rüştü
  2. · ezel
  3. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  4. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  5. · demokratik sol halk partisi
  6. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  7. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  8. · dev sol
  9. · biliyorum offlinesin ve oradasın

nesillerarası futbol turnuvası*  

1. sözlükte yapılmasını istediğimiz turnuvadır. her nesil kendi arasında yaptığı maçlardan sonra milli takımını kuracak ve sonunda 4 nesilin takımları arasında çekilen kura sonucu yarı final belli olacaktır. yarı finalin galipleri finale çıkacak, malüpleri ise 3.lük maçı yapacaktır. finali kazanan nesilin takımı isyd* kupasını müzesine götürecektir. ve bu kupa gelenekselleştirilecek, diğer sözlüklerce kıskanılacak, taklitleri türeyecektir. isyd kupası olarak da bilinir.
    (damned, 06.02.2007 15:17 ~ 15:19)
  2. (damned, 06.02.2007 15:51)
  3. (transistör kazancı, 06.02.2007 15:56)
  4. 6 takımlı 10 hafta sürecek sözlük kaynaşması hoş olabilir. tabi her neslin bir takımı nasıl belirlenecek. her takım 7+5 olsun.

her nesil aralarında bi takım kurma zirvesi düzenleyip en iyileri seçsin. herkes ben en iyiyim diyecek mutlaka ama öyle kolay değil tabii. toplumun faydası için yaşamalsın ey nesil insanı. neslini düşün ve ona göre fedakarlık et. zaman seferberlik zamanıdır. oluşan nesil takımları aralarından iki aday seçsin ve diğer nesil adaylarıyla buluşup kura çeksinler. fikstür oluşsun. her hafta pazar günü belirlenen bir halı sahada günde 3 maç oynanması mümkün. her nesilden taraftar katılımı da olacaktır böylece.

sözlükçe güzel bir kaynaşma olur. 10 hafta süren ligin sonunda şampiyon tabii ki altıncı nesil olacaktır. toplarız futbol hayatı aktif olmayan abilerimizi sözlüğe yazar yaparız. ahanda altıncı nesil oldular bak sen şu işe. yok yok yapmayız öyle. ama turnuva güzel olur o ayrı.
    (eden blur, 22.10.2009 01:11 ~ 01:13)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil