belki ilginizi çeker
  1. · starbucks
  2. · nescafe 3 ü 1 arada
  3. · nescafe
  4. · nescafe karıştırma aparatı
  5. · kahvaltıda çay yerine kahve içmek
  6. · muhteşem bim ürünleri
  7. · ice tea
  8. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem

nescafe ice  

1. kahveye bayılmama rağmen içtiğimde tiksindiğim kahve türü.aslında türde değil şekli gibi bişey.normal kahveyi yani nescafe yi soğuk suya koyarak içiyorsunuz.tavsiye etmem.satabilmek için biçok yöntem denenmesine rağmen hala satamadığına inanıyorum.
      (bettyboop, 26.07.2004 02:23)
    2. yüzyılın en gudik buluşudur. bildiğimiz nescafeyi mavi ambalajda satıp "soğuk içiniz" yazmışlar üzerine. bu zımbırtı çıkmadan önce de soğuk nescafe içerdim ben. kahve delisi biri yazın sıcağında kahve içmek isterse başka ne yapar ki? bildiğimiz nescafe gold'u soğuk suya koyun, içine de bir kalıp buz atın, alın size cillop gibi buzlu nescafe. hiç fark yok arada.
      (aqua, 21.06.2005 06:01)
    3. (bkz: doğan görünümlü şahin)
      (damnlucifer, 21.06.2005 13:00)
    4. ilk çıktığında 3ü bir arada paketlerinin bir yüzünde nescafe ice diğer yüzünde normalde yazması gereken 3ü 1 arada yazıyodu. tabi durum bu olunca komik bi hadiseye tanık oldum.

genç ve güzel ama saf kız: (bakkala girer ve..) nescafe ice var mı?
      bakkal 3ü 1 arada yüzü dönük nescafe paketlerini gösterir..
      g.v.g.a.s.k: yok ben nescafe ice istiyorum. (saçlarını savuraraktan çıkar bakkaldan..)

e tabi insan içeriklerinin aynı olduğunu, nescafe ice'ın daha matah bişey olduğunu sanınca böyle oluyo heralde..
      (amy, 21.06.2005 13:28)
    5. nescafe classic + soğuk süt + buz karşımı süper lezzetli soğuk kahvedir, hata yapıp soğuk suyla denerseniz mideniz kalkabilir yalnız...
      sabah kahvaltı sonrası güneşlenme olayına tad katan içecektir...
      yeni çıkmış olan nescafe xpresse kesinlikle tercih edilir
      (greeen, 21.06.2005 13:56 ~ 13:57)
    6. nescafe 3 ü 1 arada'dan tek farkı içinde çözücü bir madde olmasıdır. normalde sıcak su ile eriyen kahve soğuk su ile daha kolay erisin diye içine çözücü bir madde eklenmiştir.
      (chrystal, 25.05.2006 01:28)
    7. soğuk suyla değil soğuk sütle içilmesi gereken ve çokça karıştırılıp buz eklenmesi gereken, yazın kahveyi sıcak içmekte zorlanan kahveseverler için lezzetli içecek tozu
      (cherryblossomgirl, 01.07.2006 01:04)
    8. her sabah ve akşam içmeye alıştığım pek bir lezzetli tat.
      efendim önce toz karışım uzun bir bardağa konur sonra süt eklenir en son buz atılmalıdır ki rahat karıştırılabilsin ve karışım sütle tam olarak kaynaşabilsin. evet ben birkaç denemeden sonra bunu keşfebildim.
      (arinna, 01.07.2006 01:24)
    9. tadını 6-7 yaşlarındayken içilen sütlü kahveye benzettiğim ürün.
      (izmirist, 01.07.2006 01:26)
    10. son reklamı iğrenç olan ürün.
      -sohbete daldık kahve soğudu ahahahah

(bkz: kusmak istiyorum)
      (albina, 06.09.2006 10:12)
    11. soğuk süt, buz ve nescafe ice'dan oluşan karışımdır ve deee yazın vazgeçilmez içeceğidir...
      (trinity, 31.07.2007 14:08)
    12. aslında başarısız bir ürün değil. benim gibi üçü bir aradalar haricinde her kahve içmeye başladığında farklı tatlar elde eden, bir türlü optimum kahve oranını tutturamayan beceriksizler için üçü bir aradalarla birlikte can simidi görevini görüyor bu da.

normal üçü bir aradalarlar da denedim bu soğuk kahve olayını ama anca berbat ettim güzelim kahveyi. 4-5 tane bakkala sordum sonra var mıdır diye, yok dediler. demek ki talep de fazla. sonra şükür bulabildim bir yerde, yaptım içtim. tadı güzel, sıcak günlerde soğuk bir vaha gibi. içilir yani. nescafe xpress'e de verecek tonla paranız yoksa tadını çıkarın derim.
      (sycrone one, 26.07.2008 21:50)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil