nero 

adana çık aradan

1. italyanca siyah
    nero - burning rom, cd yazma/yakma yazılımı
    (bınar, 23.03.2004 20:03)

2. bastığım cd lerle şirketi yazıcıoğlu ile yarışır duruma getirmem sonucunda arkadaşlarım tarafından bana layık görülen nick.
    (wonderkid, 17.04.2004 19:01)
  3. (bkz: nero burning rom)
    (okang, 28.10.2004 04:19)
  4. yunanca su demektir
    (azwepsa, 09.04.2005 13:25)
  5. milattan sonra 68 yılında ölen mimarlığı doruk noktasına ulaştıran imparator hadirianus'a muhteşem bir mimarlık bırakan ıq seviyesi oldukça yüksek olan roma imparatoru.
    (jineps, 20.07.2006 16:50)
  6. romayı yakan şahsiyet. neron olarak türkçeye geçmiştir.
    (cursedpower, 19.06.2007 14:51)
  7. starbucks ve gloria jeans e rakip olarak ülkemizde yeni yeni türemeye başlayan kahve firması fiyatları ve konsepti bakımından diğerlerinden bir adım önde
    (hawthome, 09.04.2008 01:11 ~ 01:33)
  8. nero şirketi, ismini neron'dan , hani şu roma'yı yakan, almış olabilir mi ? burning rome, burning cd şeklinde bir espri akıl etmiş olabilir mi, neden olmasın.

evet, aşikar.
    (scherzi, 09.05.2008 14:38 ~ 14:40)
  9. devil may cry 4 'te ana karakterin ismidir.
    (exclurel, 09.05.2008 22:46)
  10. çok şerefsiz bir cd yazma programıdır. allah belasını versin. 53 dakikadır dvd yazıyor, yaza yaza bitiremedi... yetmiyormuş gibi bilgisayarın ebesine öyle bir atladı ki, ne media player çalıştırabiliyorum, ne explorer ne msn... firefoxu da eskaza açabildim.

yapmaya çalıştığım şey aslında şuydu:
    dvd yazmayan bir cd sürücüm olduğu için gittim kendime bir tane cillop gibi harici dvd-r aldım. dvd kopyalamak için önce kopyalanacak veriyi bilgisayara atıp sonra dvdye yazarak iki tane iş yapmamak için, kopyalanması gereken dvdyi dahili cd sürücüsüne, boş dvdyi de dvd yazabilen hariciye taktım. ve neroyu çalıştırdım. bunlar tam olarak 56 dakika önce oldu. ve hala yazıyor şerefsiz... hala bitiremedi! bu kadar mı kasar onu ordan alıp yazmak. tamam ışık hızıyla yazmasını beklemiyordum. normalde 12 dakikada falan yazıyor, bunu da 20 dakikada yazar herhalde diye beklemiştim. ne kabız ne cibiliyetsiz ne adi bi programmışsın sen nero. yemin ediyorum ömrümden 10 yıl gitti.

msn açıl lan sen de!! aaaa...

aha 58 dakika yazıyor. şimdi çığlık atacağım.

edit. 62 dakikada yazmayı bitirdi ve dvdde sorun yok.
    (usako, 19.05.2008 01:10 ~ 17:24)
  11. etiket ve kapak yarat diye bir opsiyonu var anlamadım gitti. arada bir soruyor "kapak yaratmak ister misiniz?"diye. "haşa ben kimim ki yaratayım" deyip başımdan savmaya çalışıyorum. bu sefer "gerçekten çıkmak istiyor musun, bak ölümü ye gücenirim, valla yarattırmadan bırakamam" gibisinden ısrar ediyor. mecburen ağzımı bozuyorum siktir lan diye. hani biliyorum "he çok istiyorum yaratmayı" desem bir sürü şey sorup işin bokunu çıkaracak. öyle de şerefsizdir.
    ama yine de seviyorum kafiri.
    (voiceofloneliness, 19.05.2008 01:32)