belki ilginizi çeker
  1. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  2. · chp 15 yıldır oylarını yükseltiyor
  3. · erdoğan teziç
  4. · sekizinci moderatörlüğe en yakın isim
  5. · neredesin soguk kis
  6. · kış ve hüzün
  7. · istanbul üniversitesi iletişim fakültesi
  8. · otomatik ödeyin netbook'unuz olsun! (reklam)
gündem
  1. · kartopu sikmek
  2. · yavuz sultan selim
  3. · bana bitmeyen bir tek şey söyle
  4. · sözlükte hiç kankası olmayan yazar
  5. · yanında sevgilisi varken başkasını kesen erkek
  6. · tuhaf isimli yabancı futbolcular
  7. · galatasarayın en büyük sorunu
  8. · seri eksi oy veren dinci
  9. · metallica

neredesin soğuk kış  

1. küresel ısınmaya şiirsel bir dil ile atıfta bulunmuş bir yazar arkadaşımızdır.. dördüncü nesil olsa gerek..
    (lethromar, 26.02.2007 21:57 ~ 21:57)
  2. sözlükte hiç kankası olmayan yazarstatüsünden yakın zamanda çıkacağını umduğum yazar..(bkz: @1631073) )
    (karlar kraliçesi, 30.06.2007 01:15 ~ 02.07.2007 00:41)
  3. beşiktaşla ilgili girileriyle dikkat çeken yazar. girilerinin devam etmesi en içten temennimizdir.
    (korialstrasz, 18.07.2007 11:33)
  4. itü sözlükten ilk arkadaşım.
    yazılarıyla itü sözlüğe referans olabilecek kalitede iyi bir yazardır.
    (cocojambo, 24.07.2007 14:03)
  5. fikirlerinin tamamını benimsemesem de adam gibi siyaset yorumu yapar, işin ilmini okur.
    (khaki, 25.07.2007 14:19)
  6. olması gerektiği kadar soğuk olmayan kış aylarında kullanılabilecek olan istem. kış mevsimi aralık ocak ve şubat aylarını kapsayan mevsimdir malum üzre bu ayların 30 derece sıcaklıkta olması mevsimin adını değiştirmez. yine malum üzre özellikle ankarada bu kış mevsim normallerinin üstünde sıcak oldu. ben ve benim gibi kış mevsimi severler için özellikle sıcak geçen kışlarda "neredesin soğuk kış" bir özlem ifadesi olur.
    (khaki, 27.07.2007 11:21)
  7. her konuda sohbet edebildiğim, doğa aşığı, dördüncü nesil yazar arkadaşım.
    (hamsili ekmek, 23.08.2007 12:36)
  8. şahsın nickaltına bir şeyler karalamayı kafama koyduğumdan beri, kafamdaki diğer şeyleri toparlayamamaktan korkuyordum.günler geçiyor azizim, bakıyorum kafa hala dağınık halinden memnun takılıyor.en iyisi dağınık halini dökeyim,e zaten toparlayan arılarımız çıkar elbet bir yerlerden diyerek klavyenin tuşlarına vurmaya başladım.

o bir siyasalcı,o bir fanatik bir kartal,o sağlam bir iç(k)ici,o söylediğine göre somona şarap dökenlerden vs vs. ama herşeyden önce o iyi bir insan.hayatıma muhtıralarıyla paldır küldür,sağlam bir giriş yapmış olan iyi insan.ikna/dayatma kabiliyetine de ayrıca hastayız tabi.
    yaptığı yemeği yemeden,ısmarladığı birayı içemeden*,futbol da futbol diye yiyeceği başımın diyetini müzik de müzik diye ödetmeden gidersem eğer buralardan, içimde kalır.

ayrıca almanya'nın bu sıralar işlerine engel olmasından dolayı da üzgün ve süzgün görmekteyim kendisini.almanya'ya burdan scheisse! diyor,nanik yapıyoruz.
    sana ülke mi yok be soğuk kışım aaa?

not:kendisi ayrıca bana "gerekirse zorla tavla öğretecek insan"dır.severim...
    (falasquil, 25.08.2007 22:25 ~ 28.08.2007 14:37)
  9. yazdığı yazıları zevkle okuduğum dik başlı yazar (maalesef artık yok) ama bu sefer başını tamamen dikti söz dinlemek bi yana isyan bayrağını sonuna kadar göndere çekti.
    tamam beşiktaşlısın isyan ruhunda var eyvallah, haksızlığa tahammül edemiyor kendi dünyandaki delikanlı dürüstlük her yanda olsun istiyorsun ona da eyvallah ama ne oldu neticesi biz senden mahrum kaldık.
    sanırım şöyle diyorsun "olsun abi bu tepkiyi vermeseydim içimde büyüyecekti alt tarafı yazamayacağım sözlükte hepsi bu. "
    helal olsun sana
    ekimdeki ilk beşiktaş maçında santrayla üçlü çekerken omuz omuza artık
    ama aşk olsun sana çocuk aşk olsun...
    (khaki, 28.08.2007 10:55 ~ 10:56)
  10. uçmuş.

küresel ısınmanın sonucu bunlar hep.
    (alkolik2000, 29.08.2007 14:04)
  11. kendi isteğiyle hesabı kapatıldı.
    (wondrous, 29.08.2007 14:13)
  12. soğuk kışın çoktan gelip geçtiği halde, buralarda olmayan yazar.yazdıkları özellikle; sosyal demokrasi, üçüncü yol ve sentezlerine ilişkin merak duyanlara önerilir.
    (mücrim, 05.05.2008 04:07)
  13. sorusuna cevap bulduğunu umduğum yazardır.
    (kaltwinter, 15.04.2009 14:28)

© 1923 - 2010 itü sözlük (buraya numaratör koyduk yılı kendi artırıyor artık)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük duyurular  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil
havadis:  itü sözlük blog  ·  twitter  ·  friendfeed  ·  facebook