görseller
nelly 

belki ilginizi çeker
  1. · hot in here
  2. · boom
  3. · itü sözlüğün güzelleri
  4. · number one
  5. · erkekte yara bandı ve sargı bezi karizması
  6. · over and over again
  7. · nasty girl
  8. · kütüphanede osurmak
  9. · günün tek şarkılık özeti
  10. · kelly rowland
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · çok istenip de olunamayan meslekler
  2. · her yerinden öpüyorum rüştü
  3. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  4. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  5. · 18 kasım 2009 fransa irlanda cumhuriyeti maçı
  6. · bir kadının bilmesi gerekenler
  7. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  8. · içimdeki fırtına
  9. · sözlüğe girilecek son giri

nelly  

1. (close2death, 07.05.2005 14:34)
  2. sıradan kızsal triplere girmeden, komplekslere hiç girmeden olduğu gibi olan bir yazar ,yazılarından anladığım kadarıyla. bir de neden bilmem, kendisini hiç tanımamama rağmen, çok kafa dengi ve dost biri olduğunu hissediyorum. umarım öyledir ve dostları onu kaybetmemek için ellerinden geleni yapıyorlardır. (bkz: içime doğdu)
    (betty blue, 08.11.2005 22:05)
  3. (phantasma gory, 16.11.2005 17:02)
  4. kendisini tanımadan önce de girilerini takip edip hakkında pek çok olumlu kannate sahip olduğum, tanıştığımızda da bunların yersiz olmadığını anladığım nesildaşım.pek tatlı ve sıcakkanlıdır kendileri.tanıştğımız gün aramıza çok da fazla bi muhabbet olmamasına karşın her daim halimi hatrımı sormuş, zirvetöre girmeye sürekli üşenen beni kendi gelmese(!) bile türlü zirvelere davet etmiştir.sağolsundur.
    (crimsonspider, 15.03.2006 15:40)
  5. her seferinde bir fırsatını bulup beni eken yazardır. aşk olsundur.
    (ben de öyle biliyordum, 21.05.2006 15:34)
  6. "sempatik" sözünün tanımına cuk diye oturduğunu düşünüyorum kendisinin. şu ana kadar çok biraraya gelmedik onla ama gene de bulunduğu ortama neşe katan bir insan olduğunu söyleyebilirim, ben öyle hissediyorum. elektrik ve frekans olayı sanırım! *
    (charlienin dorduncu melegi, 13.06.2006 23:20)
  7. ilk nick altı girimi girerek, sözlüğe ısınmamı sağlayan, bir kaç mesajlaşmamızda sempatikliğini ve sıcaklığını hissettiğim yazar.
    (gibigibi, 22.07.2006 01:51)
  8. neredeyse her klibini kerhanede çeken amerikan rapçi bozuntusu..
    (hasan huseyin yandanyemisoglu, 01.01.2007 14:38)
  9. 9 altın plakı bulunan rapçi , 2001'de en iyi rap albümü , en iyi solo rap performansı dallarında grammy'e aday gösterilmiş . 2003 yılında en iyi rap dueti dalında grammy'i kazanmıştır . "dilemma” adlı şarkısı müzik listelerinde 10 hafta boyunca 1 numarada kalmayı başarabilen tek rap parçası olma özelliğinide halen korumaktadır . 2004 senesinde p.diddy ile eşlik ettiği murphy lee’nin “shake ya tailfeather” şarkısı ile üçüncü kez grammy kazanmıştır .
    (otrivine, 14.06.2008 03:19)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil