görseller
neil patrick harrisneil patrick harris
neil patrick harrisneil patrick harris
belki ilginizi çeker
  1. · david burtka
  2. · christopher masterson
  3. · barney stinson
  4. · legendary
  5. · how i met your mother
  6. · suit up
  7. · sarah chalke
  8. · 61 emmy ödül töreni
  9. · have you met ted
  10. · angels in america
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · günün tek şarkılık özeti
  2. · başkaları sevinsin diye yapılan atraksiyonlar
  3. · kurban bayramı vahşeti
  4. · ugg düşmanı ezik kızlar
  5. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  6. · insanın hayatına sıçan şeyler
  7. · annenin gençlik fotoğrafları
  8. · stalingrad direnişi
  9. · azer bülbül konserinde işlenen cinayet

neil patrick harris  

sayfa  / 2
  1. how i met your motherın barneysi..yarılma sebebi..
    (bkz: have you met ted)
    (bkz: legendary)
    (bkz: suit up)
    (shotcrete, 17.01.2007 01:55 ~ 02:00)
  2. emmy ödül töreninde yarmış şahsiyettir.
    sahneye heroes'un claire'i ile gelen neil:
    -evet ponpon kızımız artık 18ine girdi sanırım hepimiz bunun ne anlama geldiğini biliyoruz.....evet yeni bir oy hakkı
    kız:bu son derece gereksiz ima için teşekkür ederim
    neil:(o pis sırıtışıyla)önemli değil
    (tercih ettiğim nick budur, 17.09.2007 18:23)
  3. ilk başta bu rol için yaratıldığını düşünüyorsunuz fakat "gay"olduğunu öğrenince rolünü ne kadar iyi oynayan bir oyuncu tarafına doğru kayıyor düşünceniz.david burtka isimli bir aktörle beraber yaşamaktadır ayrıca "she's ugly she's ugly she ugs in the ugly" repliğinin sahibidir.
    (johnson diversey, 19.09.2007 18:59)
  4. how i met your mother ın kanımca en süper karakteri barney stinson'ı oynayan 1973 new mexico doğumlu amerikalı aktör. kendisi gerçek hayatta gaydir ve david burtka isimli başka bir aktörle beraberdir. yazmıyım diyordum ama yazmazsam içimde kalacak. insanların bu tür tercihlerine saygım sonsuz, kimseyi ilgilendirmez lakin bu adam dizide öyle bir karakteri oynuyor ki, gerçek hayatta gay olduğunu öğrenince ister istemez şaşırıyor ve üzülüyorsunuz. velhasıl çok iyi oyuncudur, hayranlıkla izliyoruz.
    (o s c a r, 21.09.2007 23:26)
  5. cadılar bayramı için giydiği kostümle alkışı hak eden süper aktör.

http://www.wwtdd.com/...
    (talen, 31.10.2007 20:23)
  6. adamı ne kadar dizide ve de filmlerde görsem hep kadınların peşinden koşan, sürekli yeni bir açılım içerinde olmaya çalışırken görüyorum. en son yılbaşından victoria s secret defilesinde de en önde otururken gördüm. zaten en önde oturmak da en çok ona yakışırdı...
    (condospree, 04.01.2008 19:16)
  7. how ı met your mother dizisiyle tanıdığım ve en iyi oyuncular sıralamamda üst sıralarda yer almayı başarmıştır

üç kez televizyon dizilerinde en iyi aktör kazanmış ve komedi dizilerinde en iyi iardımcı aktör dalında emmy ödülüne aday olmuş ancak kazanamamıştır
    (ucandosba, 07.07.2008 21:36 ~ 21:36)
  8. how ı met your mother dizisinin en komik karakteri. ve tabi ki kızların "allahım yakışıklı erkeklerin neden yüzde altmışından fazlası gay?" diye sorma sebebi. ben de soruyorum. allahım neden?
    (iki nokta üst üste biri altta biri üstte, 30.07.2008 17:00)
  9. çok fazla yakışıklı olmayan, fakat sempatikliğin ve sevimliliğin doruğuna çıkmış aktör. o dizi barney olmadan hayatta izlenmezdi. erkeklerden hoşlanan bir adam için, libidosu üst seviyelerde dolaşan bir heteroseksüeli şahane canlandırıyor. ayrıca diziden gördüğümüz kadarıyla, kadınlarla öpüşmek konusunda bir sorunu da yok, iyi de öpüşüyor sanki, peki lanet olsun dostum bu adam neden gay????!!??? valla daha fazla dayanamadım ya. barney sadece erkeklerin değil, itiraf edemeseler de kızların da idolüydü. adam gay yahu! sevgilisiyle resimleri var falan. keşke bu bir kabus olsa.

kişisel düşüncem, bu adam bir biseksüel. sadece şuan ki sevgilisi bir erkek. lütfen öyle olsun.

aklıma takılan: madem bir gay, angels in america da gay lerin konuşmalarından bile anlaşıldığını öğrenmiştik. neil patrick harris'ten şüphelenmiş miydiniz? doğru söyleyin? hayır değil mi? o zaman bu adam neden gay !!

artı olarak: dizide bütün kadınlarla yatabilen, tavlama üstadı çapkın bir heteroseksüeli canlandırırken, insan az özenir de normale döner be.

son olarak: bu olay bana, bu dünyada hiçbir şeyin göründüğü gibi olmayacağını bir kez daha öğretti.
    (tatalu, 19.08.2008 11:43 ~ 11:48)
  10. sarah chalke ile beraber emmy ödüllerini sunacak olan oyuncu.
    (gel de flozof olma, 24.08.2008 23:36)
  11. altmışıncı emmy ödüllerinde komedi en iyi yardımcı bay oyuncu dalında aday olmuştur.

how i met your mother'dan kalan vakitlerinde dr. horrible isimli 3 bölümlük bir internet dizisinde boy göstermiştir.
    (slartibartfast, 11.09.2008 00:08 ~ 00:09)
  12. ilk başta himym dan göz aşınalığı oluşuyor. sonra bi itüye bakayım deyip yaptıklarınına bakınca sahiden iyi oyuncu ve sunucu olduğunu anlıyorsunuz. cinsel tercihleri de insanı şok ediyor.
    (myster, 12.09.2008 23:45 ~ 23:52)
  13. gelmiş geçmiş en iyi womanizer rolünü oynayan süper ötesi adam.
    (maia, 12.09.2008 23:54)
  14. http://www.dailymotion.com/...
    (yazar kafa, 15.09.2008 14:37)
  15. kendisi de lezbiyen olan ablamız ellen degeneresin şovunda idi aslan barney bugün. geçen pazarki emmy töreninden önce çekilmiş olsa gerek ki ellen soruyor

e: who are you going to emmy with?
    n: i'm goin with david, my boyfriend

bu sırada ben kendi kendime tv karsısında: oha laaan şehir efsanesi değilmiş gerçekmiş laaan
    (lonestar, 25.09.2008 20:08)
  16. spider-man'in çizgi film serilerinden bir tanesinde bir kaç bölüm de olsa peter parker'ı seslendirmiştir.
    (twinkle, 29.12.2008 03:02)
  17. will&grace dizisinde konuk oyuncu olarak yer almışlığı vardır. orada da bir gay'i oynamıştır.
    (koobee24, 26.02.2009 19:23)
  18. dizide arasıra yaptığı sihirleri katıldığı talk show programlarında da yineleyen aktör. sanırım televizyon dünyasında olmasaydı david copperfield'ın tahtını zorluyor olabilirdi. geçtiğimiz aylarda konuk olarak katıldığı ellen's show dan bir örnek,

http://www.youtube.com/...
    (dirtysanchez, 04.05.2009 00:17)
  19. gay olmadığını duymayı istediğim tatlılık abidesi. neden ya neden?
    (always alone, 06.05.2009 00:20)
  20. katıldığı show programlarında sihir numaraları yapmaya takmış sanıyorum. bir tane gösteri de late night with jimmy fallon'da yapmış;

(bkz: http://www.latenightwithjimmyfallon.com/...)
    (sycrone one, 11.05.2009 17:51)
  21. şu anda tv8'deki yıldız gemisi askerlerindeki gezegenin en zeki generalidir. çok garip geldi bi an görünce heheh.
    (eomer, 28.06.2009 00:52)
  22. 80'lerde bir kaç dizinin çocuk yıldızı olmuştur.
    meet the stinson's bölümünde, 80'lerin çocuk yıldızları çok yetenekliydi diyerek bu duruma gönderme yapmıştır.
    (regulus, 06.07.2009 02:46)
  23. how i met your motherda oynadığı karaktere alışılıp gerçek hayatta gay olduğu duyulunca çok şaşırtmıştır. insan rolüyle öyle bir özdeşleştiriyor ki tek gecelik ilişkiler yaşayıp, genç kızları tuzağına düşüren ve ertesi gün bırakıp giden bir adamın gerçekte kadınlarla işi olmayan bir adam olduğunu düşünemiyor.
    (aglayankekin kankası, 17.07.2009 21:14)
  24. malcolm in the middle'in en büyüğü değildir, birbirlerine aşırı benzemektedirler.

nasıl ya? nasıl yani? cinsiniz ne lan sizin? nasıl karıştırırsınız bunu?

aglayankekin kankası bu lafım sana; teşekkür ederim ya. *
    (cant a thing with ashes, 17.07.2009 21:29 ~ 21:39)
  25. christopher mastersona beznerliğiyle dikkat çeker.

(bkz: birbirine benzeyen ünlüler)
    (aglayankekin kankası, 17.07.2009 22:09)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil