|
|
- how i met your motherın barneysi..yarılma sebebi..
(bkz: have you met ted)
(bkz: legendary)
(bkz: suit up)
- emmy ödül töreninde yarmış şahsiyettir.
sahneye heroes'un claire'i ile gelen neil:
-evet ponpon kızımız artık 18ine girdi sanırım hepimiz bunun ne anlama geldiğini biliyoruz.....evet yeni bir oy hakkı
kız:bu son derece gereksiz ima için teşekkür ederim
neil:(o pis sırıtışıyla)önemli değil
- ilk başta bu rol için yaratıldığını düşünüyorsunuz fakat "gay"olduğunu öğrenince rolünü ne kadar iyi oynayan bir oyuncu tarafına doğru kayıyor düşünceniz.david burtka isimli bir aktörle beraber yaşamaktadır ayrıca "she's ugly she's ugly she ugs in the ugly" repliğinin sahibidir.
- how i met your mother ın kanımca en süper karakteri barney stinson'ı oynayan 1973 new mexico doğumlu amerikalı aktör. kendisi gerçek hayatta gaydir ve david burtka isimli başka bir aktörle beraberdir. yazmıyım diyordum ama yazmazsam içimde kalacak. insanların bu tür tercihlerine saygım sonsuz, kimseyi ilgilendirmez lakin bu adam dizide öyle bir karakteri oynuyor ki, gerçek hayatta gay olduğunu öğrenince ister istemez şaşırıyor ve üzülüyorsunuz. velhasıl çok iyi oyuncudur, hayranlıkla izliyoruz.
- cadılar bayramı için giydiği kostümle alkışı hak eden süper aktör.
http://www.wwtdd.com/...(talen, 31.10.2007 20:23)
- adamı ne kadar dizide ve de filmlerde görsem hep kadınların peşinden koşan, sürekli yeni bir açılım içerinde olmaya çalışırken görüyorum. en son yılbaşından victoria s secret defilesinde de en önde otururken gördüm. zaten en önde oturmak da en çok ona yakışırdı...
- üç kasım 2006 da people magazine'e vediği röportajda; gayolmaktan ve bunu rahatça açıklayabilmekten çok mutlu olduğunu dile getiren,how i met your mother 'in en komik en don juan karekterini* canlandıran, yaran şahıs.
ayrıca bkz.
en favori filmi alfred hitchcock'un rear window'uymuş.
- how ı met your mother dizisiyle tanıdığım ve en iyi oyuncular sıralamamda üst sıralarda yer almayı başarmıştır
üç kez televizyon dizilerinde en iyi aktör kazanmış ve komedi dizilerinde en iyi iardımcı aktör dalında emmy ödülüne aday olmuş ancak kazanamamıştır
- how ı met your mother dizisinin en komik karakteri. ve tabi ki kızların "allahım yakışıklı erkeklerin neden yüzde altmışından fazlası gay?" diye sorma sebebi. ben de soruyorum. allahım neden?
- çok fazla yakışıklı olmayan, fakat sempatikliğin ve sevimliliğin doruğuna çıkmış aktör. o dizi barney olmadan hayatta izlenmezdi. erkeklerden hoşlanan bir adam için, libidosu üst seviyelerde dolaşan bir heteroseksüeli şahane canlandırıyor. ayrıca diziden gördüğümüz kadarıyla, kadınlarla öpüşmek konusunda bir sorunu da yok, iyi de öpüşüyor sanki, peki lanet olsun dostum bu adam neden gay????!!??? valla daha fazla dayanamadım ya. barney sadece erkeklerin değil, itiraf edemeseler de kızların da idolüydü. adam gay yahu! sevgilisiyle resimleri var falan. keşke bu bir kabus olsa.
kişisel düşüncem, bu adam bir biseksüel. sadece şuan ki sevgilisi bir erkek. lütfen öyle olsun.
aklıma takılan: madem bir gay, angels in america da gay lerin konuşmalarından bile anlaşıldığını öğrenmiştik. neil patrick harris'ten şüphelenmiş miydiniz? doğru söyleyin? hayır değil mi? o zaman bu adam neden gay !!
artı olarak: dizide bütün kadınlarla yatabilen, tavlama üstadı çapkın bir heteroseksüeli canlandırırken, insan az özenir de normale döner be.
son olarak: bu olay bana, bu dünyada hiçbir şeyin göründüğü gibi olmayacağını bir kez daha öğretti.(tatalu, 19.08.2008 11:43 ~ 11:48)
- sarah chalke ile beraber emmy ödüllerini sunacak olan oyuncu.
- uzun yıllar önce dahi ve küçük yaşta doktor olan bir çocuğu oynayan aktör. daha sonra yıldız gemisi askerleri isimli abuk filmde oynamıştı. lakin "ananızla nasıl tanıştım" da canlandırdığı karakter kahkaha garantisi verir.
|