sevilir bir kişi sonra aşık olunur ya da tam tersi. yolunda gitmez bir şeyler, ihanet nedir öğrenilir. zamanla aşk ve nefret aynı anda beslenir bir kişi için. en sevilen ve en nefret edilen aynı kişi olur. hayata bir belirsizlik daha etkilenir. seviyormuyum? sevmiyormuyum? gel gitler içerisin ömür doldurulur bu hislerle. sevgi mi getirir nefreti, nefret ettikçe mi sevgi çekici gelir bilinmez. hayat meşkuliyet olsa gerek gelir hep yeni tepeler birini aştıkça.
gerçekten ilginç bir durumdur.başıma geldi oradan biliyorum.daha ilk anda sebepsiz yere nefret etmiş hatta iğrenmiştim ondan.dedim ya sebepsiz.saçma sapan bir ön yargı,peşin hükümlülük.tek bir yanlışını,ters bir hareketini görmemiştim sadece içimden ondan nefret etmek gelmişti bende ettim işte.uzunca bir süre böyle devam etti gitti.ben de sorgulamadım.sonra bir sabah uyandım karşıma çıktı ve ben sadece ona baktım.ne oldu bana,nasıl oldu bilmiyorum artık aşıktım.tak diye tıpkı bir anda nefret ettiğim gibi aşık oldum ona.bu kez de içimden aşık olmak sadece onu sevmek gelmişti ve ben başında olduğu gibi yine sorgulamadım.sadece sevdim yine seviyorum ve hep sevicem.bildiğim birşey varsa ondan bu kadar nefret etmeseydim bu kadar da aşık olmazdım.