görseller
nefret edilesi insanlar 

belki ilginizi çeker
  1. · nefret edilesi insanlar
  2. · uçan tekmeyle yere yapıştırılası insanlar
  3. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · disko kralı
  2. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  3. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  4. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  5. · hayatın iyi bilinmesi gereken kanunları
  6. · günün tek cümlelik özeti
  7. · colin kazım richards
  8. · başkent diyarbakır diyen insan modeli
  9. · walk the line

nefret edilesi insanlar  

1. çağrı merkezini arayıp daha önce kendi kaydettirdiği telefon numarasını bilmeyen, bunun için de telefondaki müşteri temsilcisini suçlayan lavuklar
    (neva, 18.08.2006 00:52)
  2. insanlık tarihine adlarını kara leke olarak yazdıran insanlardır. ilk akla gelenler faşist mussolini ve hitler olabilir... *
    (ardaarda, 18.08.2006 04:10 ~ 19.08.2006 00:33)
  3. türkiye'de gerici,yobaz düşünceye destek veren; atatürk'ün düşüncelerini, yaptıklarını ve türk gencinden yapmalarını istediklerini anlamayıp (anlamaya çalışmayıp) onu put olarak nitelendiren insanlar, kendilerini insan olarak nitelendirerek hepimize hakaret eden yaratıklar... *
    (ardaarda, 18.08.2006 04:27 ~ 19.08.2006 00:33)
  4. ofiste arsız arsız şahsımın masasına yayılıp telefonla konuşan,adı tuğçe olan,zaten adında da meymenet olmayan kız çeşidi.

tamam fazla kişisel oldu,onu ayrıca döveceğim,şimdi konuyu toplumsal gözlemlere dayanarak ele alırsak,

her daim cazgırlık yapmaya çalışanlar,trafikteki dallama tabir edilen bütün şöförler,kedi-köpeği tekmeleyen kapıcılar, çaldıkları korkunç müziği bangır ve de bangır olarak dışarı veren arabalar,mağazacılar;başkalarının haklarına tecavüz eden taş devrine gönderilesi beyinler(mini etekli kızı döven polisler,bira içenlere dalan üniversiteli!? dallamalar),istedikleri her boku yiyip akabinde kendilerini ailelerindeki kadınların,genç kızların "iffet" 'inin bekçisi sanan ülkemizin en kötü insan tiplemeleri..
    (tebetha, 18.08.2006 10:46)
  5. * otobüse bilet atamayanlar,
    * 50 milyon lira borcun üstüne yatanlar,
    * yanında manitası varken selamı sabahı çok görenler,
    * "çok hızlı gelişti bilemiyorum" diyenler,
    * sakız çiğnerken merdiven çıkamayanlar,
    * aynalarla konuşabilenler,
    * vaybabacılar,
    * kontörüm yok beni arar mısıncılar... (çaldırkapatçılar),
    * babasına aşık olan kızlar,
    * cüceleri ehl-i namus müminleri saymayanlar...
    (ohannesburger menu, 08.01.2007 18:53 ~ 19:01)
  6. en yakın arkadaşının daha yeni ayrıldığı sevgilisine göz koymuş, göz koymakla kalmayıp cinsel ilişkide bulunmuş insanlardır.

hem bunlardır nefret edilesi insanlar hem de olayı bildiği halde gururla "o benim en iyi arkadaşım abi" diyebilen insanlardır.
    (buğra, 08.01.2007 19:19 ~ 19:20)
  7. herşeyi bildiğini zanneden, yanlışlarını asla kabullenmeyen, selamsız sabahsız, kibir küpü insanlar.
    (glacier, 08.01.2007 19:53)
  8. trafikle ilgili yaptıklarıyla övünüp de bir bok yapamayan insan(lar). iki dakika yağmur yağdığında felç olan şu tarfiği görmezden gelip her şeyin güllük gülistanlık olduğunu düşünenler.
    kendilerini uyanık zanneden şoförler. e-5 değil de benzinliğin içerisinden yoluna devam eden insanlar.
    iki damla yağmura şemsiye açanlar. o şemsiyeleri merdivenlerde bile açık tutanlar.
    köprülerden geçerken merdivenlerde sağından yürümeyen insanlar. hepinizden nefret ediyorum. nefret!

herkesten ediyorum. kimden etmiyorum biliyor musunuz. sabahın köründe kalkıp okuluna, işine gitmeye çalışan masum insanlar. sizleri seviyorum. belki bir gün.. diye başlayan cümleler kuruyorum sizin için. kendim için.
    bir de şu bakınızı vermesem içim rahat etmeyecek.
    @2772403
    bundandır nefretim de sinirim de...
    (mavinehir, 15.10.2008 10:00)
  9. trafikte ambülansın peşine takılan başkalarının acılarından faydalanmaya çalışan cücük beyinli insanlar.
    (therapyst, 15.12.2008 23:05)
  10. askerlik şubesinde "birşey soracam askere" deyip önünüze geçen denyolar.
    (knuckle, 15.12.2008 23:08)
  11. her türlü defolu insanla karşılaştım ama hayatta ennn nefret ettiğim insan grubu, egosu tavan yapmış, özür dilemeyi bilmeyen, "hep ben haklıyım, her şeyin en iyisini ben bilirim" diye gezen insanlar oldu. örnek mi, hıncal uluç ayol! canınızı her yaktıklarında bir bahaneleri, kendilerini haklı gösteren bir argümanları vardır; hiçbir zaman gelip de: "yaa tamam, kusura bakma, yaptık bir eşeklik" demezler. her konu ama herrr konu hakkında beyan edecek lafları, sürekli karşısındakine ayar verme çabaları, sürekli bir kasıntı hali vardır bu adam/kadınlarda... küçük dağları kendi yaratmış sanki! ömür törpüsü, evlerden ırak...

gerçekten de dolu dolu, entelektüel bir insan bile olsa, çekilmez böyle tipler...
    (hikaru, 19.10.2009 01:51)
  12. kendini kainatın hükümdarı zannerdek; herkese akıl ve emirler yağdıran;kendi bencilliğinin farkında olup bununla övünen, insanların beyniyle değilde bedeniyle dostluk kurmaya çalışan insanlar topluluğu.
    (gazozağacı, 19.10.2009 15:04)
  13. mükemmeliyetçi insanlardır. nefret ederim kendilerinden. çünkü kendilerini mükemmel görürler. bir tane var buralarda gezinmekte kendisi. o her şeyin en iyisini bilir, o her şeyi süper yapar. diğer insanlar salaktır, maldır ona göre. zanneder ki kendisi bulunmaz hint kumaşı.
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 19.10.2009 15:19)
  14. gözünüzün içine baka baka yalan söyleyen ama sizin saf saf inanmanızı bekleyen insanlar.
    (punica, 19.10.2009 15:26)
  15. her şeyi bildiğini sanan insanlardır.eziktir aslında bu insanlar.bu şekilde kapatmaya çalışırlar açıklarını,ama çok fena çuvallarlar.bilmedikleri hakkında da yanlış,saçma yorumlar yaparlar.gülünecek duruma düşerler.yazıktır.kendi doğrusunu gerçekten doğru sanar,etrafında ki kimseyi dinlemez.insanların nefretini kazanır sadece.bu insanları kendi halinde ve yalnız bırakmak gerekir.
    (gitmekyenilmekdeğilkazanmaktagitmekgitmektirişte, 19.10.2009 15:49 ~ 17:53)
  16. parasıyla artistik yapan insanlar. bir de kendi kazandıkları olsa bir derece hoş o da güzel bir şey değil ancak baba parasıyla artistik yapana çekinmeyin kafa atın.
    (napalm yutmuş kedi, 19.10.2009 15:53)
  17. başkalarının mutsuzluğuyla mutlu olan insanlardır. kendi çıkarları için her zaman her ortamda bi b.kluk yaparlar. bu insanı sadece uzaktan bakarak zavallılığını izledim. aslında hayatının her karesi sorunla ve kendini yıpratmayla doluydu, çevresine zararı da bundandı. bu hayat tecrübesizliğinden, insani değerlenden yoksun, hümanist olmayan, sahtekar, kalbi küçük insanlardan nefret ediyorum. evet. bilmezler ki hep hüsrana uğrarlar. küçük dünyalarında, küçük işlerle uğraşa dursunlar. gördüğüm yerde direk el sallar, kaçarım.
    (ağlayankekinkankasınınkankasınınkankası, 19.10.2009 16:08)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil