belki ilginizi çeker
  1. · beycafe
  2. · ankara barları
  3. · sevgiliyle gidilesi mekanlar
  4. · ankara kafeleri
  5. · oy verecek parti bulamadım buna içilir zirvesi
  6. · echoes
  7. · iz
  8. · rock barda düğün
  9. · tömbeki
  10. · öğrenci adamın bilmesi gereken kafeler ve mekanlar
gündem
  1. · sözlük yazarlarının itirafları
  2. · the twilight saga new moon
  3. · annelerin yakışıklı anlayışı
  4. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  5. · yeşim salkım
  6. · 2012
  7. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  8. · bütün izmirli kızların güzel olmasını beklemek
  9. · tarkan filmindeki ahtapot

nedjima  

sayfa  / 2
  1. an itibariyle bira 3 ytl olmuştur. ankarada ne kadar rock dinliyorum diyen genç varsa burada takılır bu yüzdendir ki önüm arkam sağım solum hep tanıdık diyerek o masadan o masaya geçmekten yorulup en sonunda gidiyim yeter bu kadar denilen mekan
    (karışmasınkimselerbana, 12.09.2006 22:10)
  2. her cuma arkadaşlarımızla gittiğimiz rock/metal müzik çalan güzide mekan. ammavelakin içerdeki havasızlık ve aşırı derecede yoğun sigara dumanı bana ufak çaplı krizler geçirtmekte, gözlerimi deli gibi yakmakta ve 3-5 dakika gözlerimi kullanamama sebep olmaktadır. sevgilinizle gidildimi ayrı bi zevk veriri o ayrı
    (shagrath, 05.01.2007 00:42 ~ 05.04.2007 19:38)
  3. birasının ucuz ve müziklerinin iyi olması çok hoştur. hele en son bira festivali adı altında 50 cc tuborg'un 2.50 ytl olması pek şahanedir, ama müzisyenlerine para verememektedirler bu yüzden. olsundur, gidiniz biranızı içinizdir.
    (carpe noctem, 17.06.2007 18:13)
  4. iyi mekandır. alt katta çalan müzikler üst kattaki canlı performanstan çok daha iyidir, kalitelidir. ucuzdur. gidilesi mekandır.
    (scully, 23.06.2007 12:39)
  5. tuvaletlerinde her zaman kusan birinin bulunabileceği mekan.
    (thecrimson, 22.08.2007 05:01 ~ 25.10.2007 01:15)
  6. konur 2 adlı sokakta yer alan piyasa bar. bu yıl alt katta elli cl.' lik bira iki buçuk ytl' ydi. üst katta da üç. her kat farklı türden müzik gruplarına hitab etse de bu durumun değişkenliğe uğradığı bir gerçektir. zira, alt katta metal müzik olsun cart curt olsun çalarken hiç de bu tip müziği sevmeyen ama metalci kızları seven insanlar bu köşeleri doldurabiliyorlar. bar' da aslolan bir şey varsa o gün hangi tür ilişki yaşamayı isterse kişi o köşede yer alıyor.

bir de acı bir gerçek vardır ki; o da, zamanında anathema' nın -yanılmıyorsam odtü' de (sahiden hatırlamıyorum bak!)- ankara' da verdiği bir konser sonrası, sevenleri grup elemanlarını kırmaz -lafa bak, müzik grubu üyeleri hayranlarına bizi bar' a götürün diyecek, onlarda kırmamak için kabul edecek sanki, ha heyyy!- ve içmek için nedjima' ya götürür. ne talihsizliktir ki, gece yarısı, bar hıncahınç doluyken içeridekilerden kimse tanımaz grup elemanlarını. bar' a gtürenlerin dediğine göre bu duruma bozulmamış, rahatça yiyip içip sıçabilmişler. bir tek ortalıkta kimseler kalmayınca -ilerleyen saatlerde- bar çalışanlarına durumu açıklayıp sabaha kadar barı açık tutmuşlar o kadar...
    (yeşilşair, 22.08.2007 10:33 ~ 10:36)
  7. enteresan bir mekanmış bunu gördüm. aynı bar aynı yer alt katta bira daha ucuz ve canlı müzik orada. * ama ismini cismini o kadar duyduğum bir yerdi daha büyük umutlarla gitmiştim. yine de güzel mekandır hoştur biraz fazla yüksek sesle müzik olduğundan konuşurken bağırmaya yol açıyor. her gün takılmak nodül olsun gırtlak kanseri olsun o tarz şeylere yol açabilir mazallah.
    (jellyjam, 25.08.2007 15:31)
  8. ankara konur 2 de bulunan,rockçıların uğrak mekanı..ilk gidişimde ankaraya yeni geldiğim dönemlerdi,fazlasıyla garip bir gündü,yeni tanıştığım biriyle gitmiştim,rock bar ve dolayısıyla herkes siyah giymiş,ve ben..üstümde yeşil bir etek,turuncu bluz,turuncu ayakkabılarla fazla renkli ve şirindim,fazla sırıtıyordum yani.sonra gidişlerim sıklaştı,rahat bi ortam,ucuz biraz,iyi müzik.ankara...
    (lien, 25.08.2007 18:37)
  9. tömbekide toplanılır, hava kararıp hatunlar doluşunca nedjimaya gidilir sonra yine tömbekide kahvelenip dağılınır
    (hiyelkar, 23.09.2007 03:29)
  10. sulu birayı tarihe gömüp biralı suyu icat eden her ne olursa olsun ankara da alternatifsiz mekan.
    (barprof, 24.09.2007 01:16)
  11. ankara'nın en kötü birasını aynı standarttaki barlara nazaran en pahalıya veren mekan. bir daha gidersem top olayım diyorum ama yine de gidiyorum, top muyum neyim?..
    (maglor, 25.10.2007 00:27)
  12. geçen hafta 2 adet 70cc'lik + 3 adet de 50cc'lik biraz içip 18,5ytl ödediğim mekandır.ama ilk defa orada tanıştığım tiplerle mükemmel 3 saat muhabbet etmişimdir ve müziğini de ortamını da beğenmişimdir.

ayrıca isminin hintçe bir anlamı olduğunu duyduğum ama şimdi ne olduğunu unuttuğum mekandır kendisi.
    (freedomislonelinessderimben, 25.10.2007 00:51)
  13. hem sahiplerine, hem de oraya ertafı kesmek, daha da kötüsü millete sataşmak için gelen tiplere sinir ola ola nadiren uğramaya başladığım mekan olmuştur. oysa güzeldi alt kattaki müzik filan. evet, nadiren; o da alt kat...
    (alternatif maliyet, 25.10.2007 00:53)
  14. "nöbetçi beycafe" gibi bir mekan.
    (bkz: beycafe)
    (thecrimson, 25.10.2007 01:16)
  15. tuvaletleri bir felaket olan 50cc lik biranın da 3.50 olduğu güzel müziği ve iyi ortamı olan mekan. ayrıca konur 2 de değil selanik 2' dedir.
    (dide, 26.10.2007 21:20 ~ 21:22)
  16. fıçı efes pilsen'de 30'luk biranın maliyeti 0,90 ykr olduğuna göre ve turborg'un daha ucuz bir bira olduğunu düşünürsek biraya su katmanın mantığı olmadığını,zaten %100'ü aşan kar marjlarının ortada dolandığını,sadece yaz dönemi nedeniyle mevcut müşteriyi mekana çekmeye çalışıp sürümden kazanmayı hedefleyen bir işletmeciye sahip işletme
    (la bebe, 26.10.2007 21:52 ~ 21:53)
  17. ankaranın ucuz , metal ve rock ağırlıklımüziklerin çalındığı her zaman sıcak bir ortam olan nadide barlarından biridir.
    (tınmaz melaike, 05.12.2007 23:20)
  18. üst katta 50 cc. birayı 4 ytl yaptıkları, sigaradan kaynaklanan ortamda sürekli olarak kaplayan sis ve artık hareketleri abartıya kaçan abazan ve liseli veletlerin sürekli türemesinden dolayı kız arkadaşım ile gitmeme kararı aldığımız yerdir. ola ki gidersek ben birilerini sikivericem en sonunda.
    (shagrath, 10.12.2007 18:24)
  19. giderek kötüleşen mekan. kızılay'daki mekan sıkıntısından gidilecek ender yerlerden biriydi önceleri, birası ucuz, müziği de fena değildi hatta isteyen gidip şarkı seçebiliyordu winamptan, ama en azından kafa ütülemiyordu ses seviyesi. ne olduysa oldu 50 cc. bira şimdi 4 ytl, müzik seviyesi uçmuş durumda, yanınızdaki adamla bağırarak konuşmaktan başka seçeneğiniz yok, karşınızdakini zaten duymanız mümkün değil, azcık dinlensin ortam diye müzik atmaya gidiyorsunuz bıdıbıdı ediyorlar. bugüne kadar tercih sebebi zaten fiyatların ucuz olmasıydı, artık fiyatlar da leman seviyesine ulaştığı için ne gitmeye gerek var, ne görmeye, ne de kafanızı şişirmeye. zaten son dönemde nedjima gençliği de uyanarak kendisini trafo'ya atmıştır. yine de ne olursa olsun yazın bahçesi oturulasıdır, midye yenir, gelen geçen seyredilir.

(bkz: nedjima önünde midye satan adam)
    (weird science, 26.12.2007 15:50 ~ 15:56)
  20. vakti zamanında oldukça iyi, sağlam bir yer olan şimdilerde ise ortalık malı olmuş ama yine de eskinin hatrına gidilesi mekan.
    (jnsjpln, 02.03.2008 01:13)
  21. 4 ytl'ye sattıkları bira tutmayıp,kitleyi "trafo"vari mekanlara kaptırınca aceleyle yine 3.5 ytl yapmıslar,iyi yapmıslar,bundan sonra yapacakları hareket,eski kasalarına bir ses kartı almak olsun,zira kötü on board ses kartıyla da bir yere kadar,bütün müzik olayı nerdeyse winamp üzerinden dönüyor,yatırım yapsınlar artık

edit:ben gideli henüz bir kaç gün oldu 3.5 du,3 e düşmüş şimdi de...
    (barprof, 18.03.2008 02:49 ~ 03:36)
  22. tekilayı 5ytlye veren kampanyaları ile midelerimizin katili olmuştur
    (hepimiz nokta vuruşluyuz hepimiz lazeriz, 22.06.2008 13:33)
  23. kocatepe(kızılay) gibi mübarek bir yerin civarında koğuşlanmış olan nedjima altlı üstlü bir mekan olmakla birlikte çok çeşitli adamların uğrak yeridir.biraz daha kassa kaynak suyu çıkar dediğimiz alt katı üstüne göre biraz daha sert bir alemdir hem de ne alem!?savaşma seviş benle mottosunu benimseyen din-kardeşlerimizin inlerine çekildiği bu alt katta black omen üylerinden tutun bir çok brutal abimizi görmek olasıdır.ayrıca canlı müzik haricinde biranın 3ytl olması da keyfimizi arttırmıyor değil hani.üst katına gelirsek-ki ben en çok burayı seviyorum- burada da zevke göre müzikler çalınır eder hatta winamp komple sizin emellerinize hizmet edebilir.bkz.garson arkasını döndüğü gibi makinaya koşar, olum pantera aç çabuk nidalarıyla sizin şarkıları enqueue yaparsınız.ayrıca garsonları ve çalışanları da oldukça kibar şahsiyetler-eğer kız iseniz güvenle takılabilirsiniz?-dir ki tanışıyosanız müesseseden bolca birayı da bünyeye indirebilirsiniz.neticede yavru vatan ankara'da gidilesi ender yerlerdendir.
    (holydiver, 18.07.2008 16:44)
  24. uyarıyorum:

70 lik iki biranın içinden, bir başka 70 lik bardağının kırıkları çıkan yer. birinin dibine oturmuş koskoca bir cam parçası, diğerinde yüzmekle yüzmemek arasında kararsız kalmış daha minik bir parça. hayır, insanın da aklına gelmiyor ki "ya biramın içinden cam kırığı çıkarsa?" diye. artık gelmeli, gelsin. keyif yapacağız derken ağzınızdan yüzünüzden olmayın.

(midesini düşünen varsa, orada votka-vişne de içmesin.)
    (alternatif maliyet, 03.08.2008 17:26 ~ 17:26)
  25. "ankaranın rock barı" olarak reklamı yapılan yerdir, ne hikmetse her ankaraya gittiğimde oraya götürülürüm. istanbulda içilen kazıklardan sonra bira isterse 4 olabilir, canı isterse 3 de olur problem değildir. alt katı karanlıktır, bazen canlı müzik olur ama şu ana kadar dinlediklerim beni canlı olmaktan soğutmuştu, çok da tavsiye ettiğim söylenemez.
    bir de 12:30 gibi kapanır. sorun nedjimada mıdır ankarada mı henüz bilmiyorum.
    (göster bakalım kaynanalar hamamda nasıl bayılır, 03.08.2008 18:12)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil