belki ilginizi çeker
  1. · banyodan eski çıkmış yeni sevgili
  2. · birtakım şeylerin öyle olması
  3. · apaçi
  4. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  5. · nedensiz sevmek
  6. · seni seviyorum
gündem
  1. · cebe sevgili ismini kayıt şekilleri
  2. · günün tek şarkılık özeti
  3. · günün tek kelimelik özeti
  4. · kar yağarken hissedilen duygular
  5. · babaların garip huyları
  6. · ugg
  7. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  8. · cola turkaya karşı coca colayı tutmak
  9. · ideal kız denklemi

nedensiz  

sayfa  / 2
  1. izah edilebilir bir açıklamaya sahip değilmiş gibi görünen. şimdilik kaydıyla.
    (avluda oturan sizofren, 08.04.2009 09:47)
  2. altıncı nesil yazar.
    (ahead full, 12.05.2009 16:38)
  3. sabah sabah altıma sıçtım gülmekten. banyodan eski çıkmış yeni sevgili gibi banyo temalı, konulu, bir başlıkla, başlık açmayıp çığır açmıştır. güldürdü beni bu insan. hoşgelmiştir.
    (calligrapher, 12.06.2009 03:48)
  4. utangaç bir yazar, hayır neyden utanıyor onu da anlamadım da neyse.
    (anthrax, 07.09.2009 21:22)
  5. (bkz: apaçi)
    (bkz: gerilla)
    (bkz: paşa)

edit:
    kendisiyle aynı koğuşu bir yıl paylaştım
    bir daha olsun dört yılımı paylaşırım
    (absolution, 08.09.2009 00:29 ~ 29.09.2009 03:07)
  6. (anladım bozukluğu, 11.09.2009 04:26)
  7. sevginin en güzel hali.
    (suskungeveze, 11.09.2009 04:26)
  8. çok duygusal adamdır. kocaman bir yüreği vardır. yağmurlu bir akşamüstü pencereden dışarıyı seyrederken hayal ediyorum şimdi onu. şu şarkı eşliğinde;

"neremi neremi dersin
    söyle kızım sen ne yersin
    kokareç mi döner mi
    ayran da ister misin"

ankaralı turgut
    (773, 02.10.2009 16:25 ~ 18:11)
  9. "ağlasam sesimi duyar mısın mısralarımda,
    dokunabilir misin gözyaşlarıma, ellerinle?"

ağlamak kadar içten, gözyaşı kadar doğal, el kadar dokunaklı? bir insan. sonbahar rüzgarında savrulan bir yaprak kadar narin...

"i love you, i love you
    do you love me, yes i do
    if you want me tell me, tell me
    if you love me kiss me, kiss me"

ümit besen
    (773, 03.10.2009 14:45)
  10. asildir. soyunun bir zamanlar orta asya'ya hükmetmiş macar beyi kütüg bey'e dayandığı söylenir. yedi cihana korku salmıştır. belalı bir tiptir. cebinden kasaturayı ayağından sivri burun ayakkabıyı eksik etmez. yiğittir.
    (773, 03.10.2009 21:02)
  11. bir pelikanı su tavuğu diye yediği görülmüştür. hayatına böyle renkler katan ilginç biridir. evcil hayvan olarak yurt odasında buzağı beslemesi bazı çevreler tarafından yadırgansa da onun vermeye çalıştığı mesaj çok derindir. ben de anlamadım şahsen.
    (773, 04.10.2009 00:24)
  12. internet kafelerde kulaklıkla dinlediği arabesk - fantazi müziklere çeşitli hareketler ile eşlik ederken webcam aracılığı ile çektiği videolara paylaşım sitelerinde denk gelebilirsiniz. kendisi bu akımın başlatıcılarındandır ve adı türk sanat dünyasına altın harflerle yazılacaktır. değeri bilinmeli.
    (773, 04.10.2009 16:41)
  13. dünyanın sonuna doğarak orjinal olmaya çalışmış fakat dünya'nın yuvarlaklığını hesaba katamamıştır. şarkıların etkisiyle telef olan nice babayiğitlerimizden biridir. "ölmüşüm de haberim yok!" sözleriyle varoluşu sorgulamış ve ne denli büyük bir düşünür olduğunu bizlere göstermiştir.
    (773, 05.10.2009 00:54)
  14. pes oynarken yenildiğinde sürekli kolun bozukluğundan yakınır. fakat kol diye tabir ettiğim joystick değil. bildiğiniz kol. kendi elinin, kolunun ayarından şikayetçidir sürekli. gerektiğinde böyle yapar özeleştirisini. "abi bozuk bu yaa!" diyerek kolunu çıkarıp çarpmıştı bir kere masaya. uzaklaştı sonra ortamdan. emin adımlarla.
    (773, 05.10.2009 22:22)
  15. düşününce yine hüzün çöktü üzerime.. şu şarkıyı dinlerken hıçkıra hıçkıra ağladımığımız o günler..

"seviyorum seni yar
    gözlerim sana ağlar
    herşeye rağmen sevdiğim
    senin için ölen biri var.."

ismail yk - ebru yaşar
    (773, 06.10.2009 01:44)
  16. kızlarla arasına her zaman bir mesafe koymuştur. zaman zaman mesafeyi abartmış, kendini bağrı açık saçı jöleli 8 kişilik bir erkek topluluğunun içinde bulmuştur. her türlü ortama uyum sağlayabilir. bir kavga gördüğünde karışır, bir protestoya tanık olduğunda gidip en ön sıralarda saf tutar, bale yapan bir toplulukla karşılaştığında kelebekler gibi dans etmekten kaçınmaz. çok yönlülüğü ile örnek bir insandır.
    (773, 07.10.2009 01:12 ~ 01:16)
  17. kendine has bir yoğurt yiyişi vardır. bu da onun yiğit olduğu teorilerini destekler niteliktedir. bir oturuşta bir balığı bitirdiği söylenir. balığı yoğurtla birlikte yememeye özen gösterir. dedesi eski pehlivanlardandır. kendisi spor olarak horoz dövüşünü seçmiştir.
    (773, 07.10.2009 01:52 ~ 01:53)
  18. emekli pokemon'dur. geçmişinde ağzından su çıkarmış, parmak uçlarından elektrik fışkırtmış, burnundan ateş püskürtmüştür. pokemon tasolarında en çok istenilen karakter olmuş, bir nesli cips manyağı yapmıştır. şu an öyle değil pek. ağzına aldığı suyu gargara yapıp çıkarıyor, burnundan ise sigara dumanı püskürtebiliyor ancak. bazen sokak köpekleriyle mücadelelere giriyor, rozet kazanmaya çalışıyor. yaşlılık.

"her gün başka başka konu
    he başı ne de sonu
    söyle gerçek sevgi bu mu
    yaptığına şantaj denir
    böyle aşka montaj denir
    şantaj, montaj, şantaj, montaj"

ceylan
    (773, 08.10.2009 15:27)
  19. yonja gold üyesidir kendisi.
    (sözlüğünenuzunnickinialmakistiyorumbeceremiyorum, 13.10.2009 17:25)
  20. kanada milli su balesi takımının bir üyesidir kendisi. havuzda bir kuğu gibi süzülüp, bir fok gibi debelenip, bir balık gibi solungaç solunumu yapabilir. yunus kadar zeki, çevik ve ahlaklıdır. duşakabinde senkronize gösteriler yapabildiği iddia edilmektedir. şampuanla.
    (773, 13.10.2009 17:56)
  21. nedensizseniz neden sizsinizdir *

(bkz: çaresizseniz çare sizsiniz)
    (nicksiz adama kız verilmez bizde, 13.10.2009 18:06 ~ 18:07)
  22. hatırlar mısınız bilmiyorum, bir keloğlan filminde "bücürük" ya da "bicirik" diye bir karakter vardı. önünde bayrak bulunan üç tekerlekli bisikletine binip "ebübe!" şeklinde sesler çıkarıyordu, çamur şevket çok seviyordu hatta bunu, onunla bir alakası yok işte bu adamın. hiç karıştırmayın şimdi onu. tırtıl vardı bir de, keloğlan'ın en yakın arkadaşı, o olabilir bak.
    (773, 14.10.2009 01:03)
  23. yeşilçam'ın unutulmaz isimlerindendir. kendisinin ismini şu an tam hatırlayamadım ama oynadığı filmleri ezbere sayabilirim. şey vardı mesela, şey işte, aklıma gelmedi şimdi, neyse biliyorsunuz zaten hepiniz. kendine has kuralları vardır. soyunmadığı ya da öpüşmediği filmde oynamaz, oynadığı her filmde sevgiliyle kırlarda koşup ağaç ardına saklanmacalı bir sahne bulunmak zorundadır, tehlikeli ve tehlikesiz sahneler dışında dublör kullanmaz, büyük sanatçıdır.
    (773, 14.10.2009 01:25 ~ 01:26)
  24. woodstock 69'da tanıştık kendisiyle. hippi olduğumuz yıllardı. bir süre takıldık öyle. 79'da unuttuk birbirimizi. bir anda oldu. hani bir süre görmezsin, tanıyamazsın, aklına gelmez gibi değil. birden unutuverdik. yan yana yürüken. 89'da hatırladık sonra. o da birden oldu. hiçbir şey aynı değildi tabi. bıyık bırakmıştı. başka da bir değişiklik yoktu. 99'a kadar birlikteydik. yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi. bir pop müzik grubu kurmuştuk. müzik piyasasında fırtına gibi esen grubumuz kuruluşundan bir hafta sonunda dağıldı. sonra unuttuk birbirimizi. bir anda yine. 99'da. az önce hatırladım tekrar. bir anda tabi. 2009'da.
    (773, 25.10.2009 02:17 ~ 02:24)
  25. farklı bir gece hayatı var. yaşıtları barlarda, diskolarda, alkolün su gibi aktığı gecelerde çılgınca eğlenirken kendisi düğün düğün dolaşıp pasta ve meyve suyu tüketerek teke zortlatması oynamayı tercih ediyor. her gün yapıyor bunu. gittiği yol, yol değil.
    (773, 26.10.2009 19:46 ~ 19:51)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil