|
|
- üçüncü nesil yazar. ayrıca (bkz: necmettin erbakan)
(camel, 28.11.2005 01:50 ~ 01:51)
- farklı görüşlere sahip olduğu birisine karşı çok nazik davranabilen -bu kişiler kolay bulunmuyor- yazar.
- götünden element uyduran yazar.
- gün itibari ile şampanya şişesi ile ilgili fantezileri doruk noktasına çıkmış yazar.
(bkz: götüne şampanya şişesi sokulan adam)
not: 1224 girisini kendi sildiğinden bu girinin bir hükmü kalmamıştır.(vatman, 28.11.2005 14:48 ~ 21.02.2007 18:45)
- ukte manyağı
- kızların nelerden hoşlanıp nelerden hoşlanmayacağı konusunu kendine ihtisas alanı olarak seçmiş olabileceği izlenimini veren sözlük yazarı.
(bkz: kadınlar ne ister)
- eleştiri ve mizah anlayışı konusunda kendisinden ümidi kesmiş olduğum yazar. en iyimser tahminle, önyargılı olduğu için okuduğundan kötü anlam çıkardığını düşünüyorum -ki iyimser olmak için sarfettiğim çaba takdire değer bir çabadır. ama yaptığı espiri için yapacak çok fazla bir şey yok.(bakınız vardı ama silinmiş o giri)
haddim olmayarak kendisine tavsiyem, yazmaya ayırdığı vakit kadar, okumaya ve okuduğunu anlamaya çalışmasıdır. ve yine haddim olmayarak kendisine bir başka tavsiyem, her hatalı davranışı kötü niyetli ve çıkar amaçlı görmemesidir.
ek : gel zaman git zaman bir şeyler oldu aslında. ya necmettin ismi altında başka biri geldi yahut da necmettin değişti. ya da hepimiz biraz necmettiniz bir yerde. tamam.(maloğlan, 07.12.2005 00:28 ~ 29.07.2006 15:01)
- gözüm kapalı onay damgasını vurabileceğim yazar. her ne kadar ben kendisine bir misyon yüklesem de ciddiye alınmaması gerektiğini savunan yazar. artıda ekside gözü olmayan, hoş sohbet yazar.
- cebinde sapanı, kocakafalı, masum ama... aklında bin renkten ebruli hayaller. iyi de yazıyor bu neco.
- yanlış anlaşılan bir espri üzerine benim gazabıma uğramış yazar.
(bkz: üçüncü nesil yazarlar dayanışma cephesi)
(bkz: arkadaşım yanlış şeylerle uğraşıyorsun)(camel, 17.02.2006 15:22 ~ 15:30)
- hazret güzel yazmaktadır. konsepte aykırıdaki yazıların hemen hepsini okumakla beraber necmettin ustanın yazıları ayrı bir haz vermektedir ve tekrar tekrar okunacak iki kişiden biridir. diğeri için (bkz: ulumonster). kesit almak isimli yazısını çok beliğ ve mu'ciz bir üslupla yazmış olduğu kalın kafalı insan tasvirinin midemi yakmasında aşikardır. gel gör ki bence bunlar hazretin esas yazacakları değil, yazacağı mecrayı ararken hutur edenler olmak lazımdır.
- son derece ciddi muhabbetlerle son derece geyik muhabbetleri bünyesinde barındırabilen,konuşabilen,dinleyebilen,ve aynı zamanda güzel yorumlar getirebilen bir insan gibi sezinledim sanki.ayrıca yazıları ve yorumlarıyla sözlüğe çok büyük katkıları olduğunu düşünüyorum.sukodu evet.
- kaç kişi dünyaya karikatür olarak gelmiştir ki, necmettin böyle doğdu işte. bizatihi ebeliğini üstlendim bütün küfürleri sineye çekerek. sözlükte yazmasını hep istedim keratanın, gel yaz abi.. aydınlat bizi sudoku ustadı "allah aşkına nasıl olur be abi" insanı. insani meselelere bu kadar duyarlı az insan vardır. tanıdım muntazam bir zekası var, tanıdım koca bir yürek sahibi... dost... ahbab...
(bkz: bir dürüme bu kadar yazı koçum)(yuziko, 13.04.2006 00:23 ~ 00:23)
- kendisini tanımam etmem ama sanırım sözlük konseptine aykırı olarak nick altına ingilizce birşeyler yazılabilen yazar. o zaman for all my brothers in brooklyn queens and staten island bir tane de benden gelsin.
"look there is an apple on the floor. pick it up jonathan. oow juicy apple, very delicious one."
- en anlamlı ingilizce nick altınıda ben gireyim.
''fuck you''*
- yazar arkadaşımızla alakasız olacak ama, bülent üstün'ün bir karikatüründen esinlenip yazlıktaki eski vantilatöre verdiğimiz ad...
-ya bu necmettin de hiç serinletmiyo he... piştim lan!
- allah belasını verecektir. sabahın köründe beher 1000 kelimeden yekünu 25 sayfalık giri girmiş boş adam. bari bir mevzu anlatsa yani...
- dinin yıldızı anlamına gelen erkek adıdır. necm- el- din arapça isim tamlamasının türkçe'deki kullanım şeklidir. meşhur necmettin isimlilerden bazıları;
necmettin halil onam (şair),
necmettin okyay (hattat),
necmettin hacıeminoğlu (gazeteci-türkolog) ,
necmettin erbakan (poitikacı),
necmettin seferioğlu (kütüphane uzmanı),
necmettin özlü (ressam),
necmettin külahçı (fotoğrafçı)
- sildiği girileri geri getirebilmesini çok isterdim, özellikle babanın bakkal olması başlığına yazdığı giriyi. yine de canın sağolsun kardeşim diyor, sözlüğe yaptığı dönüşün kalıcı olmasını temenni ediyoruz.
sonralardan gelen ek: babanın bakkal olması başlığını doldurdu tekrar, daha iyi hem de. beni de gaza getirdi. teşekkürler kosla!(milwaukee, 16.06.2007 21:45 ~ 26.11.2007 23:45)
- kayser sozer olduğundan şüphelendiğim kişidir. kayser'in kendisinden başkası bunu isteyemez herhalde.*
(bkz: kayser sozerle sevişmek istemek)
- açılımı "necm el din" olmasına rağmen arapça'da d harfinin huruf-i şems olmasından ötürü "necm ed din" halinde yazılan arapça birleşik sözcük.
(aytok, 26.08.2007 22:47 ~ 22:48)
|