babil devletinin en güçlü kralı, karısı için babilin asma bahçelerini yaptırmış kudüs fatihlerinden olan 2.nebuchadnezzar'ın isminin yanlış yazılmış hali.
itüsözlük yazarı olanını tenzih ederek, hükümdar olanı tam bir orospuçocuğudur. sami ırkından olan bu götveren kellesini uçurduğu insanların kafataslarından piramit yapmasıyla övünür.
bir gece ansızın köfte yiyelim zirvesinden sonra figende yapılan mini zirvede,profiterol pasta bittiği için mal olan diğer arkadaşlardan bir tanesi...
memleket meselelerine ilgili gördüm kendisini...
bir zirvede tekrar buluşmak isteriz kendileriyle....
dc ve dd lerin geçmesi için 2 ortalamanın yeterli olduğu bir sistemde; geçen sene 1.98 yaparak 3, bu dönem 1,99 yaparak 2 dersini kurtaramayan yazar. ama ben bir istikrar görüyorum kendisinde, elimizdeki veri ve istatistikler seneye 2 ortalamayı ne eksik ne fazla tutturacağını fakat yine -aynı verilere göre 1 dersinin de kat'i suretle kalacağını alenen göstermektedir. kendisine eğitim öğretim hayatında başarılar diler, bir daha bu ve benzeri durumlarla karşılaşmaması için işbu bakınızı iyi okuyup, iyi bellemesini can-ı gönülden dilerim.
tercihlerini yaparken cenabet olduğunu tahmin ettiğim yazar. o olmazsa muhakkak okul kaydı sırasında cenabetti. başka bir açıklaması yok bu istikrarlı öğrenim hayatının. artık gusül filan hak getire. geçmiş olsun. böyle gelmiş göyle gider.
kendisinde kafasında bardak kıran caner sendromu gördüğüm yazar. kendisine bir adet "şişt şişt sakin ol" şarkısı eşliğinde çok giriler,çok hoş giriler diliyorum.
kib.öptm.bye
sol frame i bilmemne ili bilmemne ilçesi bilmemne beldesi bilmemne kasabası başkanlarının adlarıyla dolduran yazar. içtiğinin aynından ben de istiyorum.
sözlüğü seçim sonrası haber kanallarının bir köşesinde açıklanan seçim sonu bilgileri kısmına benzeten ve 1 saati aşkındır başlıklar kısmına belediye başkanlarının isimlerini yazan gelecekte belediye başkanı olup adını buralara yazmasını dilediğimiz yazar.
karışmasın diye midir nedir bilmem de coğrafik sıraya göre yazıyor illeri ve ilçelerini. örnek vermek gerekirse sinop-kastamonu-bartın-çankırı. birazdan karabük ve zonguldak'ın ilçelerinin belediye başkanlarını da yazarak sözlük ahalisini aydınlatacağı(!) aşikardır.
edit büdüt: çankırı'dan sonra kırıkkale ile devam ederek güneye doğru yelken açtı.iyi yolculuklar diliyoruz.
edit büdüt 2: kendisi şakacı da bir yazar aynı zamanda.beni ters köşeye yatırmaktan zevk alıyor diye düşünüyorum.kırıkkale'den sonra bir anda zonguldak'a kırdı direksiyonu.bundan sonrasını tahmin etmek çok zor sevgili sözlük.