belki ilginizi çeker
  1. · banyo gotiği
  2. · seri eksi oy veren ibnenin izinde
  3. · yaran duyurular
  4. · hiç görülmeyen birine aşık olmak
  5. · zirvede dehşet
gündem
  1. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  2. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  3. · ibrahim üzülmez
  4. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  5. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  6. · boylumlama
  7. · okan bayülgen
  8. · ekarte etmek
  9. · kullanılan prezervatifi çöpe atmayan zihniyet

nebiros  

1. (un4saken, 03.05.2008 18:12)
  2. taktım kafayı nebiros'a.

çok tanıdık bir üslubu var. çok akıcı, seçtiği konular çok ilginç, hepsi bir yerlerden bana da dokunuyor. çok eğleniyorum.
    (63, 21.05.2008 02:28)
  3. şans eseri girilerine rastlamamla gülme krizlerine girmem bir oldu. aman nazar değmesin, böyle devam etsin girileri...
    (fernando, 26.05.2008 22:19)
  4. uzun yazıyor ama okutuyor. gerçeklik, komedi, ironi, aktüalite hepsi var girilerinde. vallahi ne diyeyim 5. neslin en sağlam yazarlarından birisi bence. adet olarak az yazıyor ama bizim gibi klavyesi ishal olmuşlardan daha dolu yazıyor. hoşgelmiş diyelim. tanıdık bir üslubu olduğuna bende katılıyorum. çıkarıcam ama nerden acaba??
    (diazepam, 28.05.2008 12:14)
  5. ilk yazdığım nickaltını çok çocuksu bulduğum için sildiğim yazardır. aslında onu ancak kendisi anlatabilir net olarak. sohbet ettiğinizde paradokslarıyla sevebileceğiniz bir kişi olduğunu ortaya koyar. çok şeker yemesine rağmen sebzeyi çok sever. meyve şekeri oranı büyük ihtimalle yüksektir. ama severiz ya kendisini. en azından ben severim. zirvede görüşmek dileğiyle.
    (lierre, 09.06.2008 02:38 ~ 11.06.2008 02:50)
  6. dublörün dilemması için nuh tufan kimse; sözlük için de nebiros odur.
    çok iyi yazıyor, çok.

(bkz: severek takip ediyoruz)
    (bkz: büyük konuşmak)
    (bkz: @1978367)
    (zinkafnun, 11.06.2008 10:34 ~ 10:37)
  7. kedisi reçel ile başı belada* olan yazar. umarım tez zamanda sorunu hallolur.
    (nokturnal mania, 14.06.2008 20:22)
  8. (denizbalinası, 02.07.2008 14:19 ~ 14:20)
  9. oldukça güzel yazıyor. akıcı bi üslubu var. bi girisiyle de reklamını yapayım :

(bkz: @2624243)
    (neverlander, 11.08.2008 22:41)
  10. nickaltın değil ki önemli olan
    esas bizim görmek istediğimiz
    bilinçüstünde duranları
    ince eleyip sık dokumadan
    rahatça bize anlatmaya devam etmen
    o zaman dolar zaten nick altın
    sadece biraz daha zaman lazım

diyebileceğim hiç de tanımadığım yazar.
    (ghujka, 16.08.2008 23:57)
  11. yazdıklarını okumak için şöyle bir göz attığımda "ohha! bu ne yahu, kim okur bu kadar uzun yazıyı" diyorum, sonrasında başlıyorum okumaya. bitirince fark ediyorum ki, bir solukta okumuşum.

"kimse bana nickaltı yazmıyor" sitemine topluca aldığı "sende kimseye yazmıyorsun ki" cevabı üzerine kedi misali yumuşayıp gülümsemesi ise kesinlikle görülmeye değer.

desteğin için teşekkür ederim.
    (jassmine, 30.08.2008 02:22)
  12. nebiros deyince ilk aklıma gelen o çirkin suratından sonra güzel yazılar yazdığı. keyifli yazıyor.çoğu zaman da güldürüyor. uzun yazma kabiliyeti de yazın konusundaki tecrübesinden ileri geliyor. şık gözlem ve tespitleri var.

not: oldu mu olm istediğin.yaz yaz dedin yazdık işte.daha nasıl reklamını yapayım bilemedim.

kedisi falan var.sempatik çocuk.
    (loş ışıkta nazlı yar diye komidini öptüm kokladım, 03.09.2008 19:54)
  13. o kadar sağlam bi yazma yeteneği var ki; kendisini bana attığı bir mesajla takip ettirdi.

"zirveye gelsene" tarzında bir mesaj atmıştım aynı şehirde olduğumuzu öğrenince. öncesinde ne nickini duymuştum ne de bir girisine denk gelmiş(t)im. "belki kızdır lan" diyerek atmıştım o mesajı hatta. cevap olarak uzun bir hikaye tarzında, alışıldık nebiros, bir cevap yollamıştı. mesajı okurken güldüğümü hatırlıyorum. ve merak ettim bu mesajı atan şahsiyeti. hemen girilerini okumaya başladım, uzundular ama çok da iyidiler. sevdiğim bir tarzı uzun zaman sonra sözlükte okumak keyif vermişti. akabinde zirvelere geldi tanıştık. sohbetinin de yazıları kadar komik olduğunu belirtmek isterim. hatta konuşurken sanki bir girisini okuyormuşsunuz havası oluyor. sesli giri gibi lan işte adam.

az yazıyor yalnız. öz yazıyor tamam da yine de az işte. daha çok yazsa sıyrılır gider zaten. benden söylemesi.
    (bulsaraa, 04.09.2008 16:09 ~ 16:10)
  14. fonda yuksek volum heavy metal varken dahi sohbet etmekten geri durmayan yazar.
    günün birinde kürk mantolu bir madonna yada bir aylak adam satırları arasından fırlasa şaşırmayacağım. postmodernist açılımları var kendi farkında mıdır bilinmez. geçmiş devirlerde yaşasa büyük ihtimalle kendini yedi meşalecilerin ilk yedisinden biri olarak bulabilirdi. girileri ucu beyaz kabarık tüylü bir diviti titizlikle mürekkep kutusuna batırarak yazıyor adeta.
    ince bir yetenek, kuvvetli bir tasvir, gediğe cuk oturtulan kelimeler, uçsuz bucaksız hayal gücü.
    okunası yazar vesselam.
    (splendid, 11.10.2008 23:44)
  15. panoya yazdığı duyurular gülümsetir, güldürür, bazen sandalyeden düşürür. kayser sozer başlığı gibi kendisine has ve orjinaldir. başkası tarafından kopyalanamaz.
    (nokturnal mania, 23.12.2008 02:19)
  16. tesadüfen karşılaştığım yaran cinsten bir entrysi !:@2792292!: ile sözlükteki varlığını öğrendiğim nesildaş yazar. uzun uzun yazılan entryler pek rağbet görmez ancak bu adamın üslubu okutuyor. kullandığı yöntemi takdir ettim, çok fazla kitap ya da çok fazla sözlük okuduğunu tahmin ediyorum.
    (cybertech, 14.01.2009 13:33)
  17. eğer altında bu adamın nickini gördüyseniz, uzun muzun dinlemeyip okumaya başlayın giriyi. zaten biraz okuduktan sonra sarıyor, bırakasınız gelmiyor. ayrıca az yazıyor gibi gözükse de, 100 giride kullandığı kelime sayısı diğer birçok yazarın 1000 giride kullandığı kelime sayısından fazladır muhtemelen. zevkle okuyoruz efem, devamını bekleriz.
    (manbearpig, 01.02.2009 18:41)
  18. sıkıldıkça açıp okuyorum kendisini.
    (recai pengül, 01.02.2009 23:18)
  19. kendisi hayal gücüne hayran olduğum bir yazardır. özellikle @3406754 girisiyle beni resmen koltuktan düşürmüştür.*
    (dicus carica, 02.05.2009 20:57)
  20. şimdiye kadar farketmemiş olmam tabiki benim ayıbım, bunun yanında az sayıda giri sahibi oluşu da etkili tabi. her ne kadar geç farketmiş olsam da birkaç girisini okuduktan sonra; üslubu, tespitleri, ince esprileriyle favori yazarlarım arasına girmiştir.
    2 saattir sadece onun yazdıklarını okuyorum ve evet deli deli gülüyorum, az yazsın öz yazsın diyip esenlikler diliyorum...
    (brain damage, 13.06.2009 11:54)
  21. bana banyo gotiği diyerek hakaret etmiş yazar.hayır,ne gotikliğimi gördün lan?!.
    (anjeliq, 26.07.2009 03:50)
  22. hesabını kitleyeceğini msn'den söylemişti. geçen gün de şu an kısmından gördüm, sözlerini eyleme dökmüş. üzüldüm.

sözlükte kimin yazıp kimin yazmayacağına karar verecek değilim tabiki. fakat herkes gibi ben de kalite açısından değerlendirmeler yapıyorum zaman zaman. ortaokul-lise yaratıcılığında yazılar yazanların, kanka faktörünü de arkalarına alarak popüler oldukları bir ortam artık burası. haftanın en beğenilenlerine girmesine garanti gözüyle bakılan bir üsluptan vazgeçmeyen yazarların çok daha üzerinde bir isimdir nebiros. her açıdan. ve kendisini ön plana çıkaran en önemli özellik değişken bir üslup kullanması. diğer yazarları okuduğumda konular farklı olsa da aynı şeyi okuyormuşum hissine kapılıyorum. kalıplar aynı, ifadeler aynı, cümlenin nerede bitip nerede başlayacağı aynı. hiçbir şey değişmiyor. hal böyle olunca bir vakit sonra onları okumaktan sıkılıyorum.

fakat nebiros'a gelince her yazısından ayrı bir tat alıyorsunuz. okumakta olduğunuz bir yazısı bir önceki yazısı gibi olmuyor. ve bir sonraki yazısının da farklı olacağını bildiğiniz için merakla bekliyorsunuz. ve böylece kaliteli yazar olmaktan ziyade, kaliteli yazar kalabiliyor.

hesabı açıldığında tekrar yazar mı yazmaz mı bilmiyorum. ama yazmazsa sözlük adına büyük bir kayıp olacağı kesin. gözümde sözlükteki en iyi yazar. üç ay da geçse beş ay da geçse bu gerçeğin değişeceğini hiç sanmıyorum.
    (o6kara, 28.07.2009 14:48)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil