bir akşam üzeri yılmaz güney'in guillome tell olmaya özenip, başına elma koyarak gerçek tabancayla ateş ettiği oyuncu.
yılmaz güneyle bir dönem evli kalıp 1968de boşanmış.şimdilerde
aşk ı memnu'da
firdevs yöreoğlu'dur.
(hürrem, 28.09.2008 18:48 ~ 15.02.2009 15:10)
artık solaryumu bırakması gerekiyor kendisinin. zira o solaryuma aşırı girmekten kaynaklanan pis bıyığımsı lekeler belirmiş. son derece rahatsız edici bir hal almış. acilen bu işe bir dur deyip eski mükemmel günlerine geri dönmesini arzuluyorum.
(nenya, 14.03.2009 00:04)
takriben 20 yaşlarında güzellik kraliçesi seçildiği resmi şu anki halinden çirkin olan kadın. biraz
harika avcı durumları var gibi geliyor bana ama şu anki hali gerçekten inanılmaz güzel.
64 yaşında olmasına rağmen 48 civarı gösteren kadıncağız. üstelik bunu suratında "yayılma" dudaklarında da "kareleşme" politikası izlemeden başarabiliyor. anladınız siz kimden bahsettiğimi !!!
şarap gibi kadındır. yaşlandıkça daha da güzelleşmiştir. bir diğeri ise ajda pekkandır. fakat karşılaştırma yaparken estetik operasyon etkenini göz önünde bulundurmak gerekir.
cem yılmaz'ın dediği gibi kendisi bir bejamin button vakasıdır. yaşlandıkça daha da güzelleşip gençleşmektedir.
büyüyünce ajda pekkan olacak dash abla.
hala sakızdan çıktığı gibi teyze,
annem öyle dedi.
annemler çocukken (düşün annemin çocukluğu yıllar 60lı yıllar) bu teyze sakızdan çıkarmış, bi kere çıkmış öyle donmuş kalmış.
yaşlanınca ben de öyle olcaksam hemen şurda ömrümden 20 sene verebileceğim model insan. model derken örnek anlamında, ama kendisi top model olsa olur yani tabi azcık kasarsa. maşallahı var gözüm yok o ayrı ama azcık da yaşının insanı ol be teyze ne bu benden genç tavırlar falan. evet zaman zaman kıskanıyorum, zaten ajda pekkanın da bacaklarını kıskanıorum anneannem yaşında olup annemden genç, benle yarışır olmanın ne anlamı var ki?
aynı kadraja girdiklerinde yaşının 1/3 ü kadarki
beren saat'i silip atan kadın.
an itibariyle hem star da hem kanal d de aynı kıyafetle boy gösteren hatun kişi. nebahat çehre yi bilemiyorum ama firdevs hanım ın şanına aynı kıyafetle iki ayrı yerde görünmek yakışmadı doğrusu. dizi de giydiği kıyafetler kendilerine hediye ediliyor galiba. tam da o bölümün yayınlanacağını düşünememiş anlaşılan, fena pişti oldu.
(punica, 15.07.2009 11:32 ~ 11:33)