belki ilginizi çeker
  1. · sevgilisinden ayrılmış kız davranışları
  2. · eski sevgiliye yeni sevgiliyi anlatmak
gündem
  1. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  2. · zongul ducks
  3. · itü sözlük yazarlarından özlü sözler
  4. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  5. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  6. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  7. · demokratik sol halk partisi
  8. · insanların tanışma yerlerine verdiği önem
  9. · öss 2008

ne yaptığını bilmeyen boşluktaki dengesiz kız  

1. çok kabaca olsa da en kısa ve net tanımı 'maldır' efendim. hata üstüne hata.. dengesizlik desen diz boyu. 300 kilo iken mini etek giymeye kalkışabilecek mantıktadır kendisi.

en belirgin özelliği bir halt yedi mi sürekli olarak kendisini boşluğa iten sebeplerden söz edip savunmaya geçmesidir. bahane hazır, 'boşluktaydım oldu'. 'sen de benimle hiç ilgilenmedin, aradım hiç ulaşamadım. napiim?'

ulan dümbük, şarjımız vardı da biz mi kapadık telefonu? her dakika arayacak mıyız? insan da az biraz anlayış olur. sorunlarımız var belki. ekmek parası derdine düşmüşüz, ne geriyorsun bizi.

ayıp lan arkadaşım. vallaha ayıp. benim gibi adama yapılacak şey mi bu. bu sikindirik boşluk psikolojisini anlayabilmek için günlerdir girmediğim boşluk kafamı sokmadığım delik kalmadı. ben insan değil miyim lan!! niçün saf duygularımın üzerine sıçıp bi de şifonu çekiyorsunuz. gerçekten ayıp bir şey bence bu. boşluk ayaklarına yediniz yağız bir delikanlı olan pek muhterem şahsımı. boşluktu, karıydı, kızdı derken çok kötü göte gelmişiz de habarımız yokmuş. habarımız yokmuş!

bi de nispet yapar gibi takmaz mı elin herifini koluna bu kız?? hatun milleti değil mi abi, hepisi manyak, hepisi kaçık.
    (ev yapımı domates sosu, 03.06.2009 21:24)
  2. (dertli bahattin, 03.06.2009 21:27)
  3. (chericheri, 03.06.2009 22:40)
  4. genelde ergen çağında, akşamları ayna karşısında sivilcelerini sayar.yazıktır, günahtır büyür geçer.
    (anathema se, 03.06.2009 22:50)
  5. ergen çağda olmasa da, ergenlik bunalımından çıkmamış kız. birlikteyken ve ayrıldıktan sonraki en kısa süre içerisinde tavırlar değişir. uzak durulması sağlık açısından mecburidir.
    (eski sevgili itlaf ekibi, 03.06.2009 22:57)
  6. "bugün çok intihar edesim var" ya da "kahve kutusuna ismim yazılınca bir şey oldum ben" şeklinde yüzeysel dürtülere sahip ; malesef aynı yaş grupları içerisinde sadece iki çeşidi olan popüler kültür dişisi.
    (lou, 03.06.2009 22:57)
  7. kesinlikle en tehlikeli kız modelidir. dikkat edilmesi gerekir.
    (julyyy, 03.06.2009 23:11)
  8. evvela pek hoş bir kadın olarak karşınıza çıkar, dikkatinizi çeker. siz de inceden yanaşırsınız kendisine, bir hatunu tavlamak için bildiğiniz teknikleri sırayla, ince ince uygulamaya başlarsınız. size karşı koymaz, tatlı tatlı kendine çeker.

muhabbet ilerledikçe, ilk randevu ufukta belirmeye başlar. ikinizin de müsait olduğu bir gün buluşmak üzere anlaşırsınız ve gidebileceğiniz yerleri de taslak olarak şekillendirip, gerisini doğaçlamaya bırakırsınız. her şey gayet yolundadır, görünürde bir pürüz yoktur.

derken buluşma günü gelir. o gün daha bir heyecanla kalkarsınız yataktan, özenle hazırlanıp işe/okula gidersiniz. o da gün boyu farklı işlerde koşturacaktır tabii ki, ve akşam saatlerinde buluşacaksınızdır. gün boyu etrafa neşe saçarsınız, bir yandan da gözünüz sürekli saattedir.

sonunda o an gelir. elinize telefonu alırsınız, rehberden numarasını bulursunuz ve ararsınız. karşınızdaki ses özür dilemektedir, zira çok saçma bir sebepten dolayı sizi ekmiştir. dakika bir, gol bir. sonrası hakkında çok güzel ipuçları verir bu hareketi, ama farkında değilsinizdir.

sonraki zamanlarda size birkaç gün çok ilgili davranır, birkaç gün hafiften mesafe koyar. siz de kendinizi ona göre ayarlamaya çalışırken pek bir yorgunluk hissetmezsiniz, ama yine de bir sorun olduğunu hafiften anlamaya başlamışsınızdır. derken bir gün size öyle bir yakın davranır ki, artık resmi olarak sevgili olmuşsunuzdur. her şey harikadır.

aradan birkaç gün geçer, yine böyle saçma sapan mesafe koyma triplerine girer. kızarsınız bu sefer; artık bu tarz dengesizliklere göz yummayacağınızın sinyalini vererek aklını başına toplamasını istersiniz. bu konuda elinden geleni yapacağına dair sizi ikna eder ve ilişki aynen devam eder.

sonra gün gelir, saçma sapan bir tribiyle sizi çileden çıkartır. alır karşınıza konuşursunuz; artık iyiden iyiye saçmalamaya başladığını, ona olan sevginizi böyle saçma sapan şeylerle azaltmaya başladığını açıkça söylersiniz. bir şeyler söylemek ister ama beceremez, çünkü o da kendisindeki dengesizliğin farkındadır. arada kendini savunmak için birkaç cılız cümle söyler, ama aslında hiç de savunulacak bir yanı yoktur. yine de kafasının neden karışık olduğunu, nerede hata yaptığınızı sorarsınız ona; ama bir şey söyleyemez. çünkü sorun gerçekten sizde değildir. "sorun sende değil bende" klişesini hiç bir zaman dile getirmez, ama hareketleriyle anlatır. durumun gerçekten bu olduğunu da ancak öyle anlarsınız zaten.

o konuşmanın üstüne biraz zaman geçer, her şey düzelmiş gibi görünmektedir. yine birlikte mutlu mesut takılmaya devam edersiniz, sanki hiç öyle sorunlar yaşamamışçasına.

sonra yine bir gün, bardağı taşıran son damla geliverir. size sormadan saçma sapan bir iş yapmaya kalkışmıştır ve size haber vermeyi de son anda akıl eder. aklı başında bir sevgili olarak siz de bari birkaç basit önlem alarak sonradan çıkabilecek sorunların önüne geçmek istersiniz, ama size engel olmaya kalkışır. işine karışılmasını istemez. üstelik bunu yapan aynı hatun; daha birkaç gün önce sizinle sarmaş dolaş otururken herhangi bir adım atmak için sizden kuzu gibi izin istiyordur. aradan geçen birkaç gün içinde de böyle işine karışılmasını istemeyen, özgürlüğüne aşırı düşkün birine dönüşüvermiştir. muhtemelen 2-3 gün sonra yine kuzu olacaktır, ama o sırada "ille de özgürlüğüm!" diye tutturmaktadır.

özgür bırakırsınız siz de onu. artık o saatten sonra bekâr bir kadın olarak canı ne isterse yapabilir.

arkasından 1 gece içip dağıtırsınız, bir sonraki gün hayat olanca hızıyla devam etmektedir...
    (janny, 20.07.2009 04:16)
  9. en az 'ne yaptığını bilmeyen boşluktaki dengesiz erkek' kadar 'boşluk' ve 'dengesizlik'te olma hakkına sahip kızdır.
    (arha, 20.07.2009 04:58)
  10. sadece biraz zamana ihtiyacı vardır, sabredin...
    (rookiewolf, 20.07.2009 12:18)
  11. evlenmeden düzelmesi zor kız modelidir. evlense bile sürekli arafta yaşamaya devam edebilir.
    (endip, 20.07.2009 12:23)
  12. kendini kandırdığının farkında olmayan, ayakları havada olan ve sürekli hayal dünyasında yaşayan kız tipidir.
    (forgotten hopes, 20.07.2009 13:47)
  13. ergenlikten çıkmaya ihtiyaç duymaktadır. büyüyünce geçer.
    (eski sevgili itlaf ekibi, 21.07.2009 15:00)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil