-annee kola var mı?
-yok!
-meyve suyu?
-yok!
-ayran da yoktur kesin.
-evet.
-ee ne içicem ben o zaman?
başından beri olayı serinkanlılıkla izleyen baba: ne içersen iç su iç!
geleceğin sinema sektöründeki wonderkid i. warner bros un kaçırmaması lazım bu adamı. ama adamların scoutları doğru düzgün çalışmıyor ki anasını satayım hala keşfedememişler. neyse artık türkiye den birileri keşfederde sonra warner bros a transfer olur. seviyorum bu adamı muhabbet falan iyi sardırıyor. her daim benle beraber çarşambaları benle kafa patlatan yazar.
dün gece itibariyle radyoya veda eden kafa patlatma programında beni hiç yalnız bırakmadı bu zat - ı muhterem süper insan. hiç ama hiç sıkılmadan takip etti yayınları o yüzden dinleyici sıkıntısı çekmedim.
ayrıca mükemmel birisi pozitif insan. duyarlılığı, genel kültürü ve arkadaşlığı 20* dir.
son olarak bir gerçeği açığa çıkarıyorum ne içersen iç su iç hakkında. bu adam yıllar önce reklamlarda oynamış sucu çocuk tur*.
clint eastwood gibi keskin bakislar ve süratli bir klavye farki ile kendisi için yapmayi istedigim seyi benden önce yapip* intikamini tatli tatli almis adamdir kendisi. gerci benim skoru 1-1 yapmasini tahmin ettigim hamle 2983467zilyon tane girinin oldugu bir baslikta vermek istedigim bkz.'i tek tek kontrol ettikten sonra son sayfada girilmis son girinin bu insana ait oldugunu ve benim yazmak istedigim bkz. oldugunu görmekti fakat bu son yaptigi cok daha ince bir hamledir. evet hiz konusunda bir takim sorunlar, senkronizasyonda eksiklikler ve zamanda kaymalar yasadik. bana sorarsa sæhane oldu. sayesinde bundan sonra sürekli tetikteyim, tedirginim, takipteyim.
karsilikli mideye oturacak sohbetler yapilabilen adam. arsivler aciliyor. zihinler aciliyor. bilgi yüklemesi yapiliyor. yasanan herseyin bir sonraki ana hazirlik olduguna inanmakla ve özellikle tesadüflere inanmamakla zaman geciyor. güzel. ayrica cok pis de dedikodu yapiyoruz ulan. hep de seviyeli olucak degiliz ya.
edit: dedikodu yok ovlum. yok öyle birşey. hep seviyeli. hep öyle belgesel caz...
ama ama benim aklıma birşey gelmiyor ki: üzerine böyle bi töbe estağfurullah bi haller gelmiş, bişey olmuş adam. hayat ne tuhaf vapurlar felan...
art makes knots programının dj lerinden biri artık. henüz haberi yok ama olsun. sinema üzerine yapılan yayınlarda işin üstadından birşeyler duymak daha da güzel olacak sanırım.
kazım koyuncu zirvesinde bizlere yardımlarını esirgemeyen nesildaş, canayakın yazar. katılımının ve yardımlarının geceyi güzel noktalamamızda etkisi büyük. eksik olmasın, yardım edenleri ve su verenleri çok olsun.
bir görünüp bir kaybolan adam. ne zaman nereden çıkacağı belli olmuyor. bir gün bakıyorsun bir anda bir link göndermiş altına bir iki şey karalamış gitmiş. bir zaman oluyor 5 gün ses yok.
bugün de gelmiş bana laayyyn diyerek lafa zart diye girmiş, höykürmüş höykürmüş bütün hırsını çıkartmış sonra da adeta bir melek gibi hafiflemiştir. böyle bir töbe estagfurullah enteresan şeyler başına gelmiş ve olayı anlatırken zaman kavramından yoksun hale gelmiştir. artık geniş zaman, gelecek zaman, şimdiki zaman... ortaya karışık "anasını satıyorum."
ayrıca gönüllerin romantik prensidir. "yaratıcı insanın da hali bir başka oluyor şekerim;)))" diyorum kendisine. prens olma ihtimali>sıçış anı.
"güneşli ve güzel başlayan bir pazar gününü hangi köprüden atlayarak bitirsek?"
ev arkadaşımla bana yeni bir motto hediye eden yazar *
ne zaman bir şey içmek istesek ve kararsız olsak "ne demiş ünlü bir türk düşünürü : ne içersen iç su iç!" diyerek suya olan bağlılığımızı tekrarlıyoruz ***
yanlış anlaşılmalar: yoo dostum yoo öyle daha önce "şekerim" başlığına yazdığım gibi gay gay değil lan. onu kesin birine sinir oldum diye yazmışımdır. bu güzel. bu şekerim iyi.