aynı bölümden olduğumuzu öğrenince beni deşifre etmek için hashus1099 ve oda arkadaşlarıyla birlikte seferber olup beni deşifre etmek için iddaya giren 1 saat uğraşıp sınıf listesinden tek tek eleme yapıp sonunda bulan yazar.
te allaam ya... *
beni deşifre edeyim derken kendiside deşifre olmuştur aynı zamanda**
nickini görünce çılgın attığım, "emrettiğiiiiin gibi olsun kenan komtanım" demek istediğim, tanımamama rağmen engin bir sempati beslememe sebep olan yazar.
makarna konusunda en büyük rakibim olduğunu iddia eden nesildaş. olm hiç uğraşma ben bunun tezini yazıyorum lan. hukuk bilgim yok makarna bilgim kadar...
izmir akustik performans zirvesi, onun da ilk zirvesiymiş ve benim tırsa tırsa gelmemin aksine kendisi tek başına, cesaretle kalkışmış bu işe.
çok sevildi gördüğüm kadarıyla, kaynaştı hemen herkesle. çok da sıcak bir insan. başka zirvelerde görüşmeyi ve daha çok vakit geçirebilmeyi umuyoruz kendisiyle.
yarı meslektaşım güzel insan. zirve öncesi toplaşmaya çalışırken "selam itüsözlük mü?" diye yanımıza sokulmuş, biz onu ararken o bizi bulmuş yazardır. ilk zirvesinde ona eşlik etmişimdir ortam bombadır herkes kaynaşır rahat ol gibi ön bilgilendirmelerde bulunmuşumdur ki sanırım eksik bile demişim. kendisi herkesden çok kaynaşdı ortama. eee sevilmicek insan mı?
bir şahsı sobeleme mevzuunda, oda arkadaşım ile yardımıma koşmuş yazar kardeşimiz.
bugün nick altı olayına daldık madem, devam edelim. deşifre oldun artık arkadaş, kaçacak yer yok. seni de beni de tanıdılar, işin sonu geldi. i am legend in sonunu hatırla, fedakarlık bekliyorum senden.
simasını hatırlamadığım yazarcan.gelip lovestarved'e nickini söylemeye başladı sonlarına doğru uyuyup kaldım sanırım.bir dahaki zirvede yüzünü de hatırlayacağım.ama nickini söylemesin mümkünse.ne fatih desin biz anlarız. *
kenan abisi ile şarap içip her daim çakır olması dileği ile..
''sene 1914. sokullu mehmet paşa, osman gazi, orhan gazi.. şarap içiyorum eminönü köprüsünde. rahatım o seneler. gözlerim cavcaklı, çok tehlikeliyim. gözlerime bakacak bir delikanlı bulamıyorum. bir baktım fatih sultan mehmet. ne var fatih? dedim. kenan abi, kenan abi... buyur fatih dedim. düşman dedi, bizim bu akşam dedi anamızı sikecek dedi. tamam fatih dedim. ben dedim burdayım, bak şarap içiyorum. ben buradayım dedim siz zaten o senelerde dünyada yoktunuz, canım kardeşim. ben vardım! fatih dedim ben hallederim bu işi. kenan abi dedi fazla içme. git dedim lan kendine bir şarap al da benim kafamı arıza etme fatih dedim. para yok dedi bende kenan abi. adamın zaten çok parası yoktu. akçe vardı. attım fatih'e üç tane. çek git lan dedim kendine bir şarap al gel benim yanıma otur dedim. fatih koştura koştura bir şarap aldı geldi oturdu yanıma. çakal! ben zaten zavallı kardeşim benim çok severdim fatih'i o senelerde. bi sürü top hazırlamış kendine. fatih dedim kafana takma bu düşmanın anasını sikmek benim boynumun borcu olsun dedim. bu akşam senin kenan abin varken dedim.. bi baktım ben dedi gidiyom dedi kenan abi. nereye gidiyon fatih dedim. beni bırakmadan gitme dedim. ben dedi savaşmaya gidiyom. git dedim o zaman allah belanı versin git dedim. bir baktım çatara putara silah sesleri, mermi sesleri, top sesleri.. yanıma bir geldi üç tane asker. kenan komutanım, kenan komutanım... buyur asker dedim. fatih öldü dedi. ne dedim fatih öldü mü? öldü dedi komutanım dedi. olamaz, olamaz, olamaz! kesinlikle olamaz dedim. fatih'in topları dedim. fatih'ten kalan yarım şarabı da ben bi içtim mi? bi geçtim topların başına allahuekber, allahuekber! fatih'in topları, fatih'in topları yer misin, yemez misin düşman? bi baktım aradan bir saat geçti veya geçmedi, beş tane asker geldi yanıma komutanım dedi, kenan komutanım dedi. buyur asker dedim. düşmanın anasını siktin dedi. istanbul'u feth ettin dedi bu akşam sen. bana bak dedim asker karşımda iştimaya topla dedim. askerler dedim bu saatten sonra istanbul'u feth eden kişi dedim fatih sultan mehmet'tir. benim ismim dedim yok! var mıyım dedim ben, yokum. emredersin komutanım, emrettiğin gibi olsun dedim. bu saatten sonra istanbul'u feth eden fatih sultan mehmet oldu. ben yokum dedim. ben dedim hala ayakta yaşıyorum ama fatih öldü, o öldü, bu öldü. ben yaşıyorum. istanbul'u feth eden benim! istanbul'u feth eden fatih sultan mehmet değildir. ben fethettim ben istanbul'u!''
izmir akustik performans zirvesinde beni şefkat manyağı yapmış yazar...ben şarkı söylesem o başımı okşasa ben yine şarkı söylesem falan böyle gitse bu...
şaka bir yana iyi adam..hatta süper adam len..valla bak..yüzünde yazıyor ki..
nickini söylemek için baya bir hafıza kuvvetine ve kıvrak bir dile sahip olunması gereken yazar. adama olmaz olamaz falan diyebiliyorsunuz ancak. o da anlıyor. umarım nickin hüzünlü bir yanı yoktur. tanıştığımıza sevindik...
herhangi bir girisini sırf nicki yüzünden -beğenmesem dahi- artılayabileceğim yazar. istanbul un gerçek fatihi kenan abi'nin o çetin savaş sırasında fatih*'in ölüm haberini aldığı zaman verdiği tepki.