belki ilginizi çeker
  1. · tüketicinin erkan abisi
  2. · sevgi pınarı
  3. · eğlence hezeyanı
  4. · gerizekalı öğretmen replikleri
  5. · spotless mind
  6. · bülend
  7. · ünlülerin olası sözlük statüleri
  8. · sözlükte yazar olması istenilen ünlüler
  9. · sözlük yazarı olduğunu cv ye yazmak
  10. · chengchiseukaan
gündem
  1. · ugg
  2. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  3. · kız arkadaşı behlül ve sawyer la yatakta basmak
  4. · google wave
  5. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  6. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  7. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  8. · beni severmiş o
  9. · ken kutaragi

neşe pınarı  

1. bir cem yılmaz espirisine konu olmuş, olası saçma sapan televizyon programı ismi.
    (chaconne, 21.11.2004 04:19)
  2. sözlükte bir statü
    (lethe, 04.12.2004 22:18)
  3. 155 puana denk gelen sözlük statüsü.
    (guenhwyvar, 06.12.2005 18:22)
  4. (camel, 04.01.2006 03:02)
  5. hiç de neşeli olmadığınız bir dönemde belirince daha bir neşe kaçırtan söz öbeği.

(bkz: dertler derya olmuş)
    (amy, 03.04.2006 18:31)
  6. muhteşem yapay zeka statü fasilitesinin inatla benim tanımlamak için kullandığı statü ismi.

(bkz: sözlükle ilgili abartılı istekler/@916619)

neden lan neden?!
    (sycrone one, 13.02.2007 12:07)
  7. (bkz: eğlence hezeyanı) hatta (bkz: seks treni)
    (i am a man who walks alone, 13.02.2007 12:27)
  8. kişisel gelişimcilerin, nlpcilerin yaratmayı düşündükleri ve herkeslere telkin ettikleri insan modeli. sürekli gülen, gülümseyen, herkes hakkında iyi düşünen, hayata ve evrene her halukarda olumlu bakan; kötü ve kötülük nedir bilmeyen saftirik bir yaratık. böyle biri olabilmek için saftirik olmanın yanısıra iyi bir kas yapısına sahip olmak lazım. çünkü yedi adım da mutlu olma sanatı, on bir seksekte başarının anahtarı, üç taklada zengin olma, üç adım uzun atlamada çevredekileri etkileme becerisi... gibi salak ve iddialı başlık-hedeflerle oluşturulmaya çalışılırlar. sonuçta saftirikler neşe pınarı, eğlence kaynağı olurken sonradan ayılanlar içinse durum üzüntü ve muz kabuğudur.
    (bilge, 07.10.2008 19:21)
  9. sahip olduğum statü. ama anlayamıyorum neden neşe pınarıyım? tamam artı almış olabiliriz bir sürü de yazdığım şeylerde ne bir neşe ne bir şey... ironik lan hayat.

öte yandan her gördüğümde sinirlerim daha çok bozuluyor bugün bu statüyü. neden mi? amına koduğumun anjini sadece 2 hafta olan yaz tatilimi -yaz okulunun üstüne staj yapan gerizekalı bünye- bok etti diye. itü'nün süper başarılı otomasyon sistemi hala yaz okulu derslerini açıklamadı diye. en çok da dünyanın en güzel çomak sokan bölümü, itü fizik bölümü tarafından fizik 106'yı 4. kez almaya zorlandım diye. eğitimden tiksiniyorum. allah belasını versin topunun, kafam girsin neşe pınarına.
    (dis, 04.06.2009 16:47)
  10. yazdığım meymenetsiz,umutsuz ve iç karartıcı girilerle bana layık görülen statü.şu asık suratımı güldürdün ya sözlük...

ben?
    neşe pınarı?
    `
    eheh oko`
    (medusa, 12.06.2009 01:10)
  11. bir diğer sözük hoşluğu.

şimdi reklamlar;

sözlükte sahip olduğum statü. daha yeni ama ablası, tazecik. ne demek olduğu ile ilgili derin düşüncelere dalmayacağım zira diğer iki statüm üzerine çok kitaplar okudum, çok çeviriler yaptım, makaleler falan gırla, bir de çalışmalarımı toplayıp kitap yaptım yayınladım ama hala anlamadım. kasmıyorum yani. öptüm, bye.
    (dushekimi, 20.06.2009 11:03)
  12. (kalkhas, 20.06.2009 11:34)
  13. an itibariyle kazandığım mucizevi bir gece geçirdiğimin simgesi statü

gece yazmaya başladığım girileri ve olaylar bütününü anlattığımda size de hoş gelecek sanırım.

ilk girim sevgiliden ayrıldıktan sonraki ilk gece başlığını açmakla oluştu.

giriden sonra olay kısmı gözüme ilişti. sözlük kapanacakmış. hadi bari bir şeyler yazalım derken

olay/@3992363 ...ve arkasından gelen pür neşe hale büründüm. wondrousun ikinci uyarısıyla;

sobalı evde büyüyen çocuk un woundrous un nick altına yazdığı yazıya bir yorum ekledim ve ufak bir msjlaşmanın içinde sözlüğe neşe geldi hayatım renklendi düşüncelerine döndüm. statüm bu anda devreye girdi.

artık ilk gece bitsin istiyorum sözlük ve statüm sizi seviyorum.

(bkz: duygusala bağladım)
    (bkz: ağlayacağım)
    (ddestiny, 27.09.2009 01:08)
  14. ben ve neşe pınarı. bu sözlük ironiden anlıyor lan.
    (düngecebirhalüsinasyongördümanne, 11.10.2009 01:10)
  15. (theladyofshalott, 12.10.2009 16:32)
  16. itü sözlük radyosunun canlı performans sergilenebilen programlarından. an itibariyle de arada bir olmak üzere ağzımıza bir parmak bal çalan dj'i theladyofshalott'un güzel sesini dinleyebilmekteyiz.
    (cesttresexcitant, 19.10.2009 12:26)
  17. şukela bir canlı performans dinleten yayın. teşekkür ettik.
    (suskungeveze, 02.11.2009 12:39)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil