görseller
nba tv 

belki ilginizi çeker
  1. · güzide duran
  2. · nba tv vtr lerindeki müzikler
  3. · 2007 nba playoff ları
  4. · love and happiness
  5. · ismail şenol
  6. · this is how a heart breaks
  7. · okay karacan
  8. · digiturk
  9. · robert horry
  10. · ercan taner
gündem
  1. · darwin i bitiren balık
  2. · babaların garip huyları
  3. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  4. · ugg
  5. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  6. · colin kazım richards
  7. · ezel
  8. · gülmek delilikse varsın deli olayım
  9. · dünyayı değiştiren 40 şarkı

nba tv  

sayfa  / 2
  1. 1 ağustos 2004'ten itibaren kablolu tv'de yayına başlayacak olan süper kanal.
    (headfucker, 29.07.2004 17:35)
  2. kablo tv'de yayına başlamasıyla uykusuz gecelerin habercisi olan kanal. kablo tv'ye geçmesini sağlayan doğuş holding'e saygılar burdan.
    (creepingdeath, 29.07.2004 17:36)
  3. doğuş holding'in bizlere verdiği en güzel yaz hediyesi.
    (stocky2001, 29.08.2004 10:31)
  4. bu sabah detroit-houstan, lakers-denver maçlarını canlı yayınlayacak olan kanal
    (cd12, 02.11.2004 22:13)
  5. gündüz vakti ve yazın yayınlanan greatest games leri izleyicilere ezberlettiren,bari başka eski maç verin dedirten,ama geceleri uykusuz geçirten o maçları veren kanal.
    (gatorade, 18.03.2005 14:05)
  6. kabloya geçti,reklam konmasaydı şaşılırdı zaten
    (gatorade, 16.07.2005 23:58)
  7. her gün bir tane canlı nba maçı yayınlayan televizyon kanalı. genelde gündemdeki takımların maçları olmakla beraber muhteşem spiker kadrosuyla da bizi ekranlara bağlamıştır. ayrıca evimin krişlerine 5 kat plastik topumla türlü smaç denemeleri yapma sebebimdir.
    (yumiyum, 06.01.2007 12:48)
  8. nba live programıyla beni her gün yerlerde yatıran kanaldır. hayır kanalın bir suçu yok. konuşulanları türkçe'ye çevirenler kişileredir sözüm. bre adamlar hiç mi ingilizce bilmessiniz, hiç mi nba.com'dan player profilelara bakmassınız hiç mi bu işi bilmessiniz. geçenlerde raptors pyuncusu anthony parker'a tony parker dediniz isim benzerliğidir dedik sesimizi çıkarmadık, maç sonrası yenilen takımın oyuncusuyla yapılan ropörtajı "yendiğimiz için mutluyuz, daha iyi olacağız" diye aktardınız hadi gene bir şey demedik, be adamlar earl watson'a ray allen dediniz be adamlar be. o maçta da ray allen yoktu sakattı yani.

(bkz: seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım)
    (thuglove, 07.01.2007 14:03 ~ 14:06)
  9. yayın hayatına başlamasıyla birlikte yerli nbaycileri kendisine abone eden ve uykusuz gecelere yelken açmalarına sebep olan nadide tv kanalı. fakat canlı yayınlanan maçlar genelde türk oyuncuların oynadığı takımların maçalarıdır. canlı yayınladığı maçları seçme konusunda eleştiriyi hakediyor olsada yorumcularının kalitesi bu handikapı kapatmaktadır.
    (murat2096, 12.01.2007 22:28)
  10. an itibariyle canlı olarak cleveland cavaliers - miami heat maçı yayınlanmakta olan kanal..
    (colony of birchmen, 25.02.2007 23:17)
  11. digiturk'te olmadığı için çıldırtan kanal. hatta ve hatta digiturk'ü bıraktırmayı düşündüren kanal.
    (larv, 25.02.2007 23:23)
  12. an itibarı ile mehmet okur lu utah jazz ile los angeles lakers maçını veren kanaldır.
    (jkfl, 27.02.2007 04:11)
  13. allstar haftasonunda iki all star takımının da antremanlarını yayınlayan oyuncularla röportaj yapan ortaya çıkan ilginç görüntüleri tekrar tekrar veren güzide spor kanalı.
    (callandor, 27.02.2007 15:55)
  14. http://www.ntvmsnbc.com/... adresinden yayın akışı ve canlı yayınlanan maçların saatlerinin takip edilebileceği tv.
    (ephendy, 22.04.2007 23:50 ~ 23:51)
  15. molalarda gösterdiği kısa klipler artık o kadar çok yayınlanmıştır ki, hepsi ezbere bilinmektedir. yavaşlatılmış çekimde kobe'nin topu çalıp, 40 numaralı oyuncuya verip, onun da yavaşça topu potanın içine bırakması mesela. arkadaş rüyalarıma giriyor artık pozisyon.

ya maç yayınından çıkmayın, moladaki gösterileri izleyelim, ya da yeni bir şeyler yayınlayın.
    (zoma, 29.05.2007 23:48)
  16. türkiyede okadar fazla izleyicisi olmasına rağmen yenilikten uzak eskilerde kalmış nba action ları nba jam leri veren günün maçını o gün 5 6 kere tekrar edip yayın akışının hepsini dolduran 3 seneden beri hep aynı maç arası mola arası kısa klipleri veren ama genede vazgeçilmezimiz nba kanalımız. yahu bu kanal nba in resmi kanalıysa niçin normal sezonda 1 günde olan maçları teker teker vermek yerine bi tanesi gün boyunca döndürüyorlar anlamıyorum. gerçi kabloludaki nba tv ve normal nba tv nin farklı olduğu nba.com daki belirtilen yayın akışıyla bizim izlediğimizin uymamasından anlaşılıyor çünkü normal nba tv çok daha çeşitli çok daha zengin güncel ve ncaa maçlarını da veriyormuş. olsun biz gene de kanalımızı seviyoruz. bu arada kısa filmlerin birinde dünyadan kesit sunarken afrikalı bi çocuğun potasız çembere basket atmasından sonra çıkan görüntüdekiler türk galiba gayet "ömeerr ömerrr" gibi bi ses duyuluyor potalarda bizim ortaokuldaki potalara benziyor.
    (spazmol, 30.05.2007 00:02)
  17. her ne kadar, nerde mücadele zevki düşük, defansı ön plana çıkaran bilumum takımın maçlarını yayınlamayı, daha doğrusu avrupa nba tv yayını için bu maçları tahsis etmeyi kendisine bir görev bellese de uykusuz gecelerin yegane dostu, i love this game kanalıdır.
    (insomniaque, 30.05.2007 00:12)
  18. (deniz büyücüsü, 19.06.2007 18:32)
  19. an itibariyle kevin garnett, ray allen ve paul pierce ın katıldığı bir basın toplantısı yayınlanmaktadır. (kevin garnett in takası üzerine)
    (colony of birchmen, 01.08.2007 01:59)
  20. http://freeligtv.googlepages.com/ sitesinden izlenebilen kanal. mevsim itibari ile tekrar maçları var. sezon açılana kadar idare eder gibi duruyor.
    (thisrock, 31.08.2007 17:35)
  21. bu sene spikerlerini değiştirmiş olan kanal. ister istemez kulaklarımız murat murathanoğlu, yiğiter uluğ, murat kosova ve kaan kural'ı arıyor.
    (marslan, 13.11.2007 15:59)
  22. gece yayınlanan bir maçın gün içinde tekrarlarının saat kaçta olduğunu çözemediğim kanal. eskiden böyle değildi, 6 saatlik bir yayını günde dört kez izlerdik ve sadece nba daily değişirdi, o günün özetlerini verirdi. dolayısıyla gece 3teki maç sırasıyla 9-15-21de olurdu. sanırım yeni bir sistemleri var
    (sarpinsarp, 16.11.2007 15:01)
  23. yöneticilerine birilerinin memleketin her yerinde kablo tv imkanının olmadığının hatırlatılması gereken kanal.siz bu kanalı izlemek için para vermeye bile razı olsanız bulunduğunuz yerleşimde kablolu olanağı yoksa izleme şansınızda yok.hadi diyelim, uydudan açık yayın olarak istemiyorlar, ama en azından şu an itibariyle iki tane platform var(d smart ve digitürk), bari biriyle anlaşsalarda nba'i takip etmek isteyenleri mağdur etmeseler.
    (kasaba insanı, 16.11.2007 20:11)
  24. şimdi yazıcaklarımı resmi her ortamda inkar ediceğimi şimdiden belirtmek isterim.

eskiden nba.com ile birlikte her hafta 4 maç seçip , bu maçları belli bir süre nba.com üzerinden oylatıp , en fazla oyu alan maçı da gün içinde 4 defa yayınlayan kanaldır nba tv.

ama traji komik olay ise sitedeki bir açığı yakalamam ile bütün dünyanın bir tarihten sonra bu kuşakta sadece benim istediğim maçları izlemesidir.evet şaka değil!

herşey new york nicks - indiana pacers maçı ile başladı aslında.99 yılının haziran ya da mayıs ayında net hatırlamıyorum , konferans finalinda iki takım karşı karşıya gelmiş müthiş geçen seride, durum 3-3 e gelmiş ve son maç new york'un sahası madison square garden'da oynanmıştı.o maçı new york nicks larry johnson'un son saniyelerde attığı üçlük+faulü ile 1 sayı farkla kazanmış ve nba finallerine çıkmıştı.uzun süreden beri bu maçı tekrar izleme ateşiyle yanıp tutuşan guanoapes sonunda fırsatı yakalamıştır.nba.com bu maçı 3 maçla birlikte oylamaya sunmuştur.hemen bütün arkadaşlara haber verip , herkesin bu maçı oylamasını tembihlemiştim.fakat olmuyordu , bırakın yayınlanması için gereken oyu almasını , 4.sıradan bitürlü yukarı çıkamıyordu.

türlü çareler aramaya koyulmuştum.mozilla firefox kullanarak oy verdiğimden , bir de bunu internet explorer'da denemeye karar verdim.muhtemelen ip kısıtlamasına takılırım diye düşünürken ,verdiğim oy gayet güzel kayıtlara geçti.ama tabi bu +1 oy bana hiçbir şey kazandırmayacaktı.yeni çareler bulmam gerekiyordu.

hergün bir oy verme hakkımız vardı.yani her yeni gün tekrar oy verebiliyorduk.bunun üzerine bilgisayarın tarihini bir gün ileri almayı denedim.ve bu yöntemde de başarılı oldum.ama hala çok yetersizdim ve hala %5 oylarda geziniyordu benim istediğim maç.başka bişeyler olmalıydı.

derken istediğim ama hiç beklemediğim o mucize gerçekleşti.yine bilgisayarımın tarihini bir gün ileri alıp oy verme işlemini yapıp, submit tuşuna bastım.ama birtürlü oy sonuçları gelmiyordu.muhtemelen bağlantı ile ilgili problemler yaşıyordum.bu sırada tekrar tekrar submit tuşuna basmaya başladım.ve sonunda açılan sayfada oy sayısının bayağı bir arttığını farkettim.hemen tarihi bir gün daha ileri yapıp aynı işlemi denemeye karar verdim.ve bu sefer yaklaşık yarım saat boyunca hiç durmadan, oy sonuçları sayfasının gelmesine izin vermeden üst üste submit tuşuna bastım.ve sayfa açıldığında evin içinde zafer çığlıkları atıyordum.benim maçımın yeni oranı artık %93'tü.

bütün hafta boyunca "olm yemek ısmarla verelim oy ,ısmarlamazsan diğer maçlara veririz bak heheh" gibisinden haince teklifte bulunan arkadaşlarıma ise kapak olmuştur bu olay.

ve bu tarihten sonra hemen hemen her oylamaya girip , özellikle son oylamanın son günü , en az oy alan maçı en üste çıkartarak nba tv'de yayınlanmasını sağladım.birçoğunu izlemedim o ayrı bir konu.yaptığım denyoluk muydu ? sonuna kadar evet.ama müthiş mutluydum.
    (guanoapes, 04.12.2007 11:20)
  25. 25 ağustos 2008 tarihinden itibaren digitürk 75.kanal ile digitürk platformuna yeniden dönecek kanal.
    (megae, 15.08.2008 12:57)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil