nba store istanbul   

adana çık aradan

1. burdan sözlük halkına vermek istediğim müjdedir. yakın bir zaman sonra istanbul'da açılacak olan nba store'den bahsediyorum. new york'daki devasa bina gibi olacağına dair söylentiler bile var. adidas'da çalışanlar tarafından aldığım bilgiye göre istanbul avrupa yakasında hizmet verilmesi düşünülüyor. ne zaman açılacağını öğrenemedim maalesef, gizlilikten dolayı daha fazla bilgi veremediler fakat bir çok farklı kaynağa sordum ve hepsi de bu güzel haberi doğruladılar. eğer bu yaz açılabilirse tanıtım olarak da adidas tarafından kevin garnett [zaten kg, eğer takas olmazsa minnesota timberwolves ile türkiyede olacak bu yaz] ve tracy mcgrady getirilmeye çalışılacakmış. son olarak da bugün msn'de karşıma çıkan nba-adidas reklamı, haziran digitürk dergisi sayısındaki adidas ve nba amblemleri bulunan ve "çok yakında" yazan reklam ve son olarak da adidas'a yavaş yavaş nba warm-up ların ve bazı takım şortlarının gelmesi artık bu store'un yakın zaman sonra açılacağının sinyallerini veriyor. bir çok nba severi barındıran istanbul'a açılacak olan store'a kanımca oldukça fazla ürün getirmeleri gerekiyor çünkü herkes hayalindeki oyuncuların shooterlarını veya formalarını almak isticektir. bir anda yaşanacak izdihamla tüm ürünler bir kaç haftada bitebilir, böyle bir şeyin gerçekleşmesinde ise yeni formaların veya diğer malzemelerin türkiyeye 2. gelişi zaman alabilir. hele ki bu store new york'daki kadar büyük olursa ve açılışı yaza denk gelirse tatilcilerin de turistlerin de akın edebileceğini düşünüyorum. türk milletine hayırlı olsun, umarım senelerce beklediğimize değecek bir organizasyon hazırlamaktadır adidas (ki zaten görünüşe göre öyle olacak)
    (caddebostan, 10.06.2007 09:38 ~ 09:40)
  2. beyoğlu'nda reklam afişleri ortalığı süslemeye başlamıştır bile. artık sanıyorum ki açılmasına az bir süre kaldı. merakla beklemekteyiz.

not: afişler özellikle balık pazarı ve galatasaray lisesi civarında yoğunlaşmakta. tam yerini kestiremesem de buralara yakın sanıyorum.
    (sycrone one, 25.09.2007 21:05)
  3. açılış tarihini 5 ekim diye duymuş bulundum. kolpa olabiliritesi yüksek olsa da.
    (hayalet, 25.09.2007 21:10)