gündem
  1. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  2. · kar yağarken hissedilen duygular
  3. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  4. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  5. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  6. · fotoğraf makinası olmayan japon
  7. · çok istenip de olunamayan meslekler
  8. · beşiktaşlı duruşu
  9. · aşkımızın başladığı yer tam olarak burası

nba europe live tour  

1. nba takımlarının avrupa turneleri organizasyonu. bu hede kapsamında yarın minnesota - efes pilsen maçı var abdi ipekçi'de. ilk defa bir nba takımını izlemek için gece 3'lerde kalkmamış olmak, hatta üstüne ilk defa tribünden seyredecek olmanın verdiği inanılmaz heyecan ve sabırsızlık duyguları içinde maç saatini bekliyoruz.

söylemeden geçmeyeyim, gerald green o kadar konuştuktan sonra şöyle akrobatik 3 smaç basmazsa direk çıksın gitsin..

tribünleri gerçekten merak ediyorum. havaya girip defens diye bağırılır mı diye. ama biz yine çekeriz halayımızı tabi.
    (hayalet, 05.10.2007 23:47)
  2. minnesota yerine keşke başka takım gelseydi dediğimiz nbain hoş olayı. hayır takımda kevin garnetti de yolladılar adam akıllı kimse kalmadı. tabi istanbulda olsaydım her türlü gidecektim ayrı. önümüzdeki senelerde miamidir los angelesdır yeni kadrosuyla bostondur bunları bekliyoruz ülkemize. yetkililere duyrulur.
    (i am a man who walks alone, 05.10.2007 23:51)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil