belki ilginizi çeker
  1. · xaladin
gündem
  1. · disko kralı
  2. · allahın belası piç şerefsiz altıncı nesil yazarlar
  3. · ahmet kaya
  4. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  5. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  6. · günün tek cümlelik özeti
  7. · yatmadan önce dinlenen son şarkı
  8. · kun3uli
  9. · melek kara

nba 2k7  

1. 2k sports firmasının bu sene çıkaracağı nba oyunu.nba live serisine güzel alternatifler sunuyorlar.

playstation®2, playstation®3, xbox®, xbox 360™ platformlarında çıkacakmış oyun.

internet sitesi;
    http://2ksports.com/...

oyun hakkında fikir verebilecek videosu;
    http://youtube.com/...
    (sycrone one, 02.09.2006 16:07)
  2. (bkz: hastasınım)
    kendi oyununuzu kendiniz kurun mantığıyla yola çıkmış, oyun kontrolü tamamen parmaklarınızın altında olan müthiş bir grafiğe sahipnba live 2007de aradığını bulamayan basketbolseverlerin aksine yüzlerini güldüren bir oyun. özellikle sokak basketbolu* ile gönlüme taht kurmuştur.
    (beşamel soslu brokoli, 06.01.2007 00:40 ~ 00:44)
  3. 2 haftadır kuzenlerle sabahlara kadar oynadığımız oyun..trade bölümü ancak bu kadar ayrıntılı ve iyi yapılabilirdi, sezon oynarken trade e saatler harcanıyor..takımım la clippers a kobe bryant ı getirdiğimde gm in gözleri dolmuştur, baba sen takıl istediğini yap artık moduna girmiştir..
    (janhuntelaar, 11.02.2007 15:09)
  4. artık tamamiyle psikopata bağladığım oyundur..oyundaki süper zevkli trade sistemine kendimi o kadar kaptırdımki artık fm oynarken bile mesela gattuso yu almak isterken "lan ben şunlara van bommel ile demichelis i kitliyim bi değiş tokuş yapalım, ama kontratlar uyuyomuki yaw?" tarzında şeyler düşünüyorum..(bkz: anne ben manyak oldum)
    (janhuntelaar, 21.02.2007 16:44 ~ 05.06.2007 21:29)
  5. 6-7 yıl sezona devam ettikten sonra rookielerden "tugay kerimoglu" ve "okan buruk" adlı oyuncuları draft ettiğim oyun..
    (janhuntelaar, 28.02.2007 17:40)
  6. play station 3'te oynadığım, çok da beğendiğim bir basketbol oyunu. her oyuncunun kendi atış, pas vs. stilini yapmışlar, çok da iyi olmuş. tek eksiği nba all star haftasonu etkinlikleri diye düşünüyorum.
    (sticky, 31.05.2007 01:32)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil