19 ocak karşıyaka beşiktaş maçına gitmememin tek nedeni olan aşmış spiker. ne alaka mı?? şu alaka.
efendim bu maçı beko basketbol ligi yayıncısı olan
ntv yayınlamaktaydı. ve bir süre önce spor servisinden bazı kopmalar sonucu (bkz:
murat murathanoğlu)(bkz:
yiğiter uluğ) yerine işe alıncak kalifiye spor spikerleri aranıyordu. o aralarda eski nba yayıncısı olan kanal d'de spor servisinde çalışan
ender bilgin en uygun olan isim olarak görülüp, bu kopan arkadaşlar yerine ntv ailesine katılındırıldı. işte sorunda bu aslında. bu maça
ender bilgin kardeşimizi layık gördüler. evet terbiyesizliğe bakar mısınız?? benim vatanıma, yuvama, arenama
ender bilgin'i yani sevdiğim kızın eski sevgilisi
* olan
ender bilgin'i maç sunmaya gönderip beni bir
godoş,
kavat durumuna düşürdüler. arsız ibneler.
ayrıca burda
ntv'nin yapmak istediği ikinci şeyide anladık. bizi salak yerine koymaya çalıştılar ama yemedik. yaptıkları ikinci arsızlk neydi, cani herif'i yani
karşıyaka'nın muhteşem taraftar desteğinin önemli yapı taşlarından biri olan beni tribünlerden uzak tutup tribünleri başsız bırakmaktı.yemedik...
beni arenadan maç sırasında aradılar. işte gel abi köpeğin olalım, maç gitti gidiyor sana ihtiyacımız var bla bla bla... gitmedim, neden gitmedim çünkü eğer gitseydim, tribünlerde korumasız biçimde oturup o garabet sesiyle maç anlatan
ender bilgin'e saldırabilirdim. bu konudaki korkum
ender bilgin'in ağzını burnunu kırıp onu hastanelik ettikten sonra hapishaneye düşmek değil. hapisaneye düşüpte nazlı tolga'yı bir daha görememek ve bir daha hiç o tribünleri yönetememekti.
ayrıca
ntv sevdiğim, canım cigerim bir kanal olduğundan onlarıda bir maç sırasında spikersiz çük gibi ortada bırakmak istemedim.
evet istemedim ve o yüzden maça gitmedim. nazlımı, yakın zamanda transfer olucağı kanal olan
ntv'yi ve karşıyaka tribünlerini düşündüğüm için kendimden ödün verdim ve gitmedim. ha bugün olsa bugün giderim bak çünkü biraz önce sunduğu nba maçında bir daha dinledim ender bilgin'i ve onun sunduğu maçtan 10 kat daha iyi maç sunabileceğimi anladım.zaten biliyordum da iyice emin oldum.neyse...
(bkz:
yapı taşı)