nazire şenlendirici   

adana çık aradan

1. (bkz: @1312650)
    (narenciye, 02.04.2007 03:25)
  2. belki de tüm bu "reklam" senaryosunda "en iyi yardımcı kadın oyuncu" ödülüne değil de "en iyi kadın oyuncu" ödülüne adaydır.. belki de esas kadındır ve kocasının reklamına yardım ediyordur.. neden olmasın?
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 14.04.2007 14:48)
  3. son popüler ihanetzede.
    (miss teacher, 14.04.2007 19:22)
  4. ikinci bir kibariye'nin annesi vakasıdır kendisi. hatırlarsak damatına şofeeeer şofer diye demediğini bırakmamaktadır makbule tokmak fakat nazire hanım bir adım ileri giderek bildiğiniz küfür etmektedir*. bana garip gelen bu kadar kızgın olduğu hüsnü şenlendirici'ye arada bey demesidir. zaten bu işte başka gariplikler de var ama çözemedim daha.

http://videogaleri.hurriyet.com.tr/...
    (kodcanavari, 22.04.2007 16:29)
  5. anneyim ben anne onlar gibi ortalık yer malı değilim ve allah belanızı versin ( beladaki a kısa söyleniyor) sözleriyle yarmış kişi.
    (fb, 22.04.2007 17:38)
  6. türk medyasının yeni mvp'si.
    (nox, 22.04.2007 17:41)
  7. "inat etsem boşamasam hüsnü'yle evli kalsam nolur? ha nolur? deniz yine metres olur, o anca metres olur!!" gibisinden laflarıyla açıksözlülüğünü her daim koruyacağı sinyallerini veren, mağdur teyzemiz..
    (chocolattes, 22.04.2007 17:46)
  8. "benim deniz sekiden ne eksiğim var? ondan üstünüm bile." diyen çalgıcı karısıdır.

sadece tek bir bakınızla konuyu özetlemek gerekirse.

(bkz: ybsg)
    (aberrant, 22.04.2007 17:47)
  9. ''deniz seki bana benzemek için kilo alıp duruyor''açıklamasıyla deniz sekiye bir kez daha meydan okumuştur..
    (hepberaber, 10.09.2007 02:02)
  10. magazinden uzak durması, gidip çoluğunu çocuğunu şenlendirmesi gereken kadındır.

ps:düzeltme için ingenerioquimica'ya sonsuz teşekkürler.
    (seth mescaline, 10.09.2007 02:05 ~ 02:17)
  11. hakkında sürekli alaylı ifadeler kullanılmaması gerektiğini düşündüğüm kişidir...

verdiği tepkiler her ne kadar uzaktan gülünç görünse dahi yetiştiği çevre ve yapısıyla ilintili tepkilerdir.kimileri bazı durumları sükunetle karşılarken bazı kişiler bu tarz tepkiler verebilir...

amma ve lakin senelerdir aynı yastığa baş koyduğunuz sevdiğiniz,çocuk sahibi olduğunuz ve deyim yerindeyse saçınızı süpürge ettiğiniz kişinin ihanetini öğrenmek hatta ve hatta herkesin öğrenmesi ve çiftlerin bunu rahatsız edecek derecede aleni yaşamaya başlamış olması,sürekli diğer kadınla kıyaslanmanız sizin içinizde nasıl bir yara açardı bunu bir oturup düşünün...

gururunuz nasıl incinirdi..
    birilerini ne kadar suçlardınız...
    kızıp bağırmak istemez miydiniz..

he şeyin bir adabı vardır.ilişkiniz yürümüyor hatta gönlünüz başkasına kayıyor olabilir.ama bir şeyleri yaşamak için eğer biraz 'eşinize' saygınız varsa bir şeylerin sonuçlanmasını bekleyebilirsiniz.

biraz bunları düşünün;ondan sonra bu kadıncağıza o kadar gülün bakalım..
    (pistachio, 10.09.2007 13:39)
  12. son günlerde deniz seki ile aralarındaki 7 farkı bulamadığım yurdum ev hanımı.
    (mualla, 10.09.2007 13:47)
  13. sevgilisi ünlü olması muhtemel biri olarak şundan bi 7 yıl sonraki halim olarak gördüğüm kadın.sen derdini çek millet sefasını sürsün oh.
    (bkz: hepinizin allah belasını versin)
    (bkz: gene denizi metres ederim gene metres ederim)
    (marigold, 03.01.2008 23:06 ~ 05.01.2008 13:17)
  14. eşi hüsnü şenlendiriciye üsnü diye hitap ederek koparan şahsiyettir. hele bi camdan sarkıp gazeteci azarlayışı vardır ki değme komedilere taş çıkartır valla.
    (rahmetli baskan kennedy, 24.03.2008 02:40)
  15. rivayete göre "hüsnü benim. deniz hüsnü'nün klarnetiyle idare etsin" sözünü söylemiş insan. süper.
    (rasmus, 15.04.2008 22:38)
  16. dalga konusu olmasını anlayamadığım kadın. hem yetiştiği ortamı hem de yaşadıklarını göz önüne alınca belki hak verebilir insanlar. ayrıca herkesin ayıldıgı bayıldıgı hüsnününde ondan pek bir farkı yoktur kanımca hatta fazlası vardır eksiği yoktur parayı bulup sapıtıp herkes aldatıyor ben aleni yapıyorum diye ortalıkta gezinen lohusa karısına yaptıklarını geçtim iki tane gül gibi çocuğuna verdiği zararları düşünmeyen heryere hala evli olmasına ragmen deniz sekiyle giden bir adamdan bir an önce kurtulmalı veyeni hayatına başlamalıdır bence
    (sorunsal, 15.09.2008 10:23)
  17. adı piyasada bol bol duyulmaya başlayan,ekranlarda en şaşalı dönemini yaşayan,artık sokaktaki insan tarafından en azından 'hee hüsnü şenlendirici mi?şu klarnetçi di mi?' diye tanınan hüsnü şenlendiricinin kendisini deniz sekiyle aldattığı;senelerce ona eşlik yapan,kendisine iki tane evlat doğuran,gençliğini,en güzel yıllarını ona saçını süpürge ederek,onun yanında olarak harcayan karısıdır nazire şenlendirici.ne oldum delisi bir koca tarafından aldatılan
    (bu koca ister hüsnü şenlendirici olsun,ister ahmet,mehmet olsun,farketmez) ve umursamadan terkedilen,canı böylesine yanan her kadın,verdiği her türlü tepkide,söylediği her türlü sözde haklıdır.çünkü hiçbir insan,kadın ya da erkek,heleki böyle bi durumda aldatılmayı haketmez.
    (hypertestooo, 15.09.2008 15:45)
  18. magazinciler için ganimet.
    (polikina, 15.09.2008 15:59)
  19. basında sıklıkla görülmesi üzerine hüsnü'den daha çok şenlendirdiğine(!) kanaat getirdiğim kişi.
    (berkcel, 15.09.2008 16:24)
  20. çirkin kadın.
    (paul kellerman, 15.09.2008 16:30)
  21. bu tür durumlarda genellikle "kadın gururlu olmalıdır. çekilsin aradan, başı dik yürüsün, arkasına bakmasın" diyen bir insan olmama rağmen zamanla çok takdir ettiğim, özellikle "deniz'i yine metres yapıcam, yine metres yapıcam" sözüyle kendimden geçirip, beni benden alan. ardından da ibo show'a bağlanan hüsnü'ye çat diye telefon kapattırmak gibi yüksek yaptırım güçlerine sahip, süpersonik sevimli türk kadını. deniz seki'nin doğum gününde dahi korkusundan partiyi "yat"ta düzenlemesine sebep olmuştur. bununla da kalmayıp evin önünde (hayalimde elleri de belinde olmak üzere canlandırdım) deniz - hüsnü ikilisini beklemiştir, yani kendisinin partiyi basması beklendiği için partiyi yatta düzenleyen deniz - hüsnü çiftine unutulmayacak dakikalar yaşatmıştır. bayılıyorum kendisine, sesi zaman zaman kulaklarımda çınlıyor.

"deniz'i yine metres yapıcammm, yine metres yapıcammm"

hay ağzını öpeyim nazireciğim.

edit: tanım olması gerekiyor ya, şöyle tanımlayayım; klarnetçi (h)üsnü şenlendirici'nin eşidir.
    (kimulanbendenönceludmilladiyekayıtolan, 15.09.2008 19:37 ~ 19:38)