fabrikaya gidilir. personel müdürü stajerleri vatan haini olarak gören bir yaratıktır. 30 işgünü staj yapılacaktır.
personel müdürü: 30 gün burda dolaşma ayak altında 3-5 gün gözük sonra kaybol.
holyshit:tamam x bey benim içinde iyi olur.
pm: falanca yerde mühendisler var onların yanına git.
falanca yere gidilir...
mühendiz(kendisi makine enerji müdürüdür): oo hoşgeldin bende şu projeleri kime düzenletip arşivletsem diye bakınıyodum. bu arada çay da olmuştur doldurda içelim. çaydan sonra da teknisyen arkadaşa yardım et hedehödö kazanını yerine götürün.
holyshit (içinden): ulen nası olsa 3-5 gün sabredelim
çaylar içilir, hedehödö kazanı yerine taşınır(kazan tekerlekli olmasına rağmen 500 kilodur) ama dönüşte bir süpriz beklemektedir. bahsi geçen projeler yaklaşık 60 klasör halinde dev cizim masasında beklemektedir. hepsi tek tek numaralandırılıp bilgisayara arşivlenecektir. yaklaşık 4 gün süren bu eylemden sonda mühendise personel müdürü ile konuşulduğu hatırlatılır. gidilmek istenildiği söylenir. ama o da ne ?
mühendis: olmaz öyle şey. ben burda imza atıcam sana 30 güne 5 gün kabul edemem
der ve per.müd.nü arar. olanlar olmuştur. koca fabrikanın personel müdürüyle makine enerji müdürü birbirine girmiştir.
holyshit tez vakitte ortamı terketmiştir. neyseki önceden fabrikaya yeni giren genç mühendisle muhabbet kurulmuştur. mak. enerji. müdürünün izinli olduğu bir gün fabrikaya gidlip genç mühendise staj dosyası imzalatılmıştır. olay
holyshit açısından genç mühendise ısmarlanan 2 birayla tatlıya bağlanmıştır.