belki ilginizi çeker
  1. · messi henry eto o sorunsalı
  2. · naylonbranda
  3. · öğretmen veli diyalogları
  4. · sözlükteki kastamonulular
  5. · itülü olmayan sözlük yazarları
  6. · minik kurbağa minik kurbağa kuyruğun nerede
  7. · naylonbranda
  8. · sözlük yazarlarının dizilerdeki karşılığı
gündem
  1. · her şey iyi giderken ayrılalım diyen sevgili
  2. · itü sözlük
  3. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  4. · tanrıya sorulacak tek soru
  5. · insanın hayatına sıçan şeyler
  6. · kemal kılıçdaroğlu
  7. · sözlük yazarlarının hayalleri
  8. · sölomniya
  9. · ceza nın kardeşi

naylon brando  

sayfa  / 2
  1. teşekkür etmeyi vazife etmiş yazar. o istedikçe herkes yanındadır; ama merak etmesin. olası bir tekrar teşekkür için, rica ederim rica ederim rica ederim . amin.
    (thedill, 13.05.2009 02:24)
  2. eskilerin ki bu eskiler en az 40 yaşındalar, marlon brando için benzettikleri cümledir naylon brando...
    hey gidi günler, hey....
    (paradoksu kucaklamak, 13.05.2009 02:25)
  3. iyi bir formula 1 takipçisi olduğunu gösteren altıncı nesil yazar.
    (sulcus tendinis musculi flexoris hallucis longi, 16.05.2009 12:12)
  4. hoşgelmiş altıncı nesil yazarım(mış).nickimi sol frame de görünce acaba öldü mü diye heyecanlandım.(lan insan kendi nickaltına bu kadar saçmalamaz ki).
    (naylon brando, 16.05.2009 12:30)
  5. bir yazarın girilerini okuduktan sonra nick altı yazmak adetim değildir ama bu tabumu yıkan yazardır işte. messi henry eto o sorunsalı başlığında görüp girilerinin bir kısmını okudum da, gerçekten komik yahu. bayağı uzun zamandır sesli gülmüyordum. cidden hoşgelmiş altıncı nesil yazar.
    (ambrassador, 21.05.2009 20:06)
  6. bre kalk gidiyoruz. bu memleket dar artık bize diyesimi getirten yazar kişisi.

(bkz: bekle avrupa biz geliyoruz)
    (myself, 23.05.2009 00:52)
  7. (bkz: naylonbranda)
    (thedewil, 23.05.2009 00:54)
  8. hesabını dondurmuştu, geri geldi. hoş geldin şeker pare. ilkiyim ben onun. evet evet. gel lan çok duygusalım bu aralar. sam badi help mi.
    (thedill, 08.06.2009 22:55)
  9. összede. sınavdan nasibini almış yumruklarını sıkıp yerine oturmuştur. öğretmen olmak istiyor. tipine bak lan tipine. var mı tipinde? yok. bu çocuk hovarda a dostlar. birazdan görsellere eklerim karar verirsiniz, tipine bakıp dkldjawkdlj

brand'o' ne lan? 'o' ne yahu. hiç sevmem o'ları. bir de öğretmen olacan. olaman sen. olamaman sen. yakışmaz.

adam olmayacak çocuk. barış manço'dan yoksun parke. silindir beyinli. össden 2 önce integral öğrenirse böyle olur. o kadar anlattıydım sana, emeğimin karşılığını alamadım ona üzülürüm bey baba, ona üzülürüm.

ikindiydin saat beşte, baş gardiyan rıza başta. karalar bastı koğuşa, ikindiydin saat beşte. dirlik düzenlik kurtulur, müdür koltuğa oturur. çiçek demire vurulur, ikindiydin saat beşte. canların gözleri yasta, aklı idamlık yoldaşta, yeşil ölümle dalaşta, sabahleyin saat beşte.
    (thedill, 17.06.2009 00:26)
  10. okula öğrenciyken bile iki gün arka arkaya gitmeyen bir kişican olarak şunu belirtmek isterim ki. öğretmen olmak istemem. öyle çoluk çocuk vıcık vıcık falan. zaten asabiyim ezelden. kendim gibi iki üç tane öğrencim olsa en azından onları her gün döverdim canım sıkılmazdı ama neyse.

işin aslı okul beni bozar. hem de ahir ömrümde hepten beni bozar. işte bu yüzdendir ki diğer hocalarımın da dediği üzere benden hoca olmaz. bir baltaya bari sap olsam lan hakkaten. öyle de demişlerdi. ühü ühü.
    (naylon brando, 17.06.2009 00:43 ~ 00:48)
  11. (bkz: möhendis olacak çocuk)

(bkz: mühendisliğin yan etkileri)

(bkz: abazan)
    (thedill, 17.06.2009 00:52)
  12. (bkz: son kez)

(bkz: murat boz'a benzemenin yan etkileri)
    (thedill, 09.07.2009 02:22)
  13. bir insana sürekli giri mi girilir sorusunun cevabıdır. ağlıyor şimdi, ne yapayım. nickaltıma saçma şeyler yazıyor ve beni ağlatmayı başarıyor. tek yolu, gastamonu'lu arkadaşa nickaltı yazmak imiş. eee ne deseem, ne deseeem... sana bakınca evrime inanıyorum arkadaşım! bir tek bunu diyebilirim yani. o fotoğrafın gözümün önünden gitmiyor. *
    (thedill, 31.08.2009 01:43)
  14. malta' ya tayinini beklerken, konya' ya sürgüne düşmüş. hayırlara vesile olsun dediğim yazar.
    (myself, 31.08.2009 01:54)
  15. nickaltı yazana 100 bin lira veriyorum
    (23:32)
    yüz bin lira eski parayla ytl ye geçmeden ki hali yani . sözlüğn popüler hastalığına yakalandım sol frame de kendimi görüp heycanlanmak istiyorum. güzel yazın canlar hadi öptüm. para iş bittikten sonra.
    (naylon brando)

biz kar yağdı mı yokuş aşağı kaymak için götümüzün altına koyardık küçükken naylon brandoları. saygılar.
    (busburak, 03.09.2009 23:35 ~ 23:42)
  16. paramı isterim.
    (karga karga gak dedi, 03.09.2009 23:36)
  17. nick alti olayinda yeni bir boyut açmış yazardir, parelel evrende neler olup bittiğine dair az çok fikir sahibi olduk sayesinde.

bu benden olsun ama ikinci nick altinda peşin isterim paramı.
    (hidrolaz, 03.09.2009 23:40)
  18. parayla saadet insanı.
    (o gece bu sene, 03.09.2009 23:40)
  19. değerimi bilmeyen yazar kişisidir. olm ben teravihe gitsem kim karşılayacak seni msn'e gelince ? *
    (portagallı ördeg, 05.09.2009 22:28)
  20. memle(g)ete hoşgelmiş yazardır. tam bir sosyal mühendis edasına sahiptir. üni de ona kızlar teklif etcekmiş. çok umutlu ne diyelim gençlerin önü açılsın umutları boşa çıkmasın.*
    (kanes, 11.09.2009 16:35)
  21. en kötü günde gel hele diyen insan. sıkılmam dinlerim. başımı şişir diyebilecek kadar iyi biri. tanımaktan mesut olunan, yeni hayatında başarı ve bol aşk dilenen kişi.

edit1. kendi ağzıyla üniversiteye niye gittiğini itiraf eden yazar.

edit 2. görseniz çöpe atarmışsınız. bırak yapanı pamuklara sarılası
    (karyatid, 11.09.2009 16:44 ~ 17:14)
  22. (bkz: çapkın değilim yüksek mühendisim)

edit: asldjkaskldash
    (naylon brando, 12.09.2009 11:52 ~ 11:53)
  23. arkadaşlarımın beni en çok benzettiği aktör
    (alkolikolmaksuçmu, 18.09.2009 15:52)
  24. şeker gibi adam demek isterdim ama öyle değil. bazen uzun uzun ve hiç anlamadığım şeyler anlatsana dinlemekten vazgeçmedim hiç. -şş aslında dinlemiyom ama dinliyomuş numarası yapıyom-. çok yaratıcı bir insandır kendisi mesela, kafanı radyasyon variline sokcam dedi. nasıl planlıyo bilemiyorum.
    öyle yada böyle, ben bilmem. iyi anlaşıyoz biz, nickaltından bunu tüm sözlük ahalisine duyurayım istedim.
    (gözyasi sisesi, 18.09.2009 21:48)
  25. tey teey. bu nick altı baskısı denen şey ne menem bi' şeymiş arkadaşım. tehditler alıyorum bu yazar kişisinden, duyulsun bu. "ben gastamonu'luyum, sıkarım bacağına" dedi lan resmen! can güvenliğim tehlikede. sözlük bağyanları siz de kanmayın buna, çok rica edicim. böhü.

ahaha. kapattım işte kısmetini olm. üniversiteye de kızlar teklif edecek diye gitti bu zaten. böyle de bi insan.

yok lan, kıyamam. mehmet günsur - yusuf miroğlu - selda bağcan ortalaması bi insan kendisi aslında ama kullanmıyor potansiyelini. * neyse, sen hele bi gel de buraya, şu olası tiner birlikteliğimizi bi gözden geçirelim. *

not: daha edit yapıcam ben buna, sana bi laflar hazırlayayım da.. *
    (portagallı ördeg, 18.09.2009 23:51)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil