|
|
- üçüncü nesil sözlük yazarıdır. fanatik beşiktaşlı olup kendine ait websayfasında kendinden daha çok beşiktaş hakkında bizleri bilgilendiren adam...
- (bkz: natural born killers)
- harbici dost dur.. varsa taş yoksa beşiktaş demesini iyi bilir , kesinlikle muhabbet edilmesine inandığım saatlerce durmaksızın nonstop geyik yapabileceğiniiz insan., kendisine irc ttnet semalarında rastlıyabilirsiniz.her ne kadar ben rap dinlerim kemkum dese de içten içe değişime uğramaya başlamış ve rock/metal camiasina dalmıştır... (bkz: lost control)
- üçüncü nesil yazar alımı kapalı olduğu halde bunu başarmış ve üçüncü nesil yazar olmuştur.*
zannımca torpillidir ve de hoşgelmiştir.
- kendisiyle henüz yüzyüze görüşmedik ama ne zaman yazdıklarını görsem aklıma istemsizce bol dumanlı internet cafelerde koca kulaklığı takmış okey oynayan tipler geliyor. adamı kafamda öyle canlandırdım keçi sakal, entel bir tip çıkarsa da üzülürüm, gerekirse irtibatı keserim.
- ortamlara direkt enjekte olmuş ve bilimum dating sitelerine üyelik almış olan, sanal jigolo'dur kendisi çok tehlikeli adamdır, hızlıdır vesselam.
- private transferi, özlenen, sabahlara kadar yapılan rap ve ağır roman sohbetlerinin arananı.
ps: baba, yapma!
- vallahi de gitti.
eyvallah.
- istanbul hasreti çeken çok meşgul bir kanka kişisi. biriktirdiği paralarla ailesinden habersiz yazıldığı dershaneye gidiyo, azami hırs yapmış. uraniumman ile birlikte.. ee şey unuttum lan.
- (bkz: homofobi)
- gün itibariyle beşiktaş krizlerine girmiş saygıdeğer kankamdır. allah ıslah etsindir.
- (bkz: sözlükten uçurulmuş delikanlı beşiktaşlılar)
(bkz: kutsal emanet)
- an itibariyle girmesi gereken 10 giriyi tamamlayıp, bir an önce çaylaklıktan kurtulmak için çabalayan, 4. nesil yazar adayı
- rome total warda assassinler için kullanılan sıfatlardan birisi.
|