|
|
- belki de ben çok özel birine benzetiyorum ama dünyanın en güzel kızı gibi bişey. these words ve de unwritten gibi güzel single'lara imza atmış ingiliz hatun. pop dinlemem ingiliz kızlar söylemedikçe dedirten sanatçılardan biri
(bkz: dido)
(bkz: atomic kitten)
- ingilizcesine bakarak ingiliz olduğuna inanamadığım şarkıcı.
- (bkz: holden caulfield)*
- 1981 londra doğumlu entellektüel şarkıcı...aynı zamanda güzelliğine de diyecek yoktur...single isimli şarkısıyla çıkış yapmıştır daha sonraları ise these words, unwritten gibi bombalar gelmiştir...şarkı sözleri bana nedense nil karaibrahimgil'i hatırlatıyor...yoksa?bir de çok güzel şapkaları vardır bu hanımefendinin...çuval giyse yakışır gerçi...ailecek takipteyiz efendim...
- unwritten ve i bruise easily ile büyüleyici güzelliğe ve sese sahip ingiliz bir pop şarkıcısı. daha fazlasına gerek bırakmayan biri.
(deulu, 22.10.2006 23:53)
- özellikle i bruise easily parçasıyla sesinin vocal trance çok yatkın olduğunu düşündüğüm ingiliz pop şarkıcısı.
(bkz: kirsty hawkshaw)
- "i wanna have your babies" adlı şarkısıyla berdan mardini'ye (bkz: senden çocuğum olsun) rakip olan şarkıcı bayan.
- daniel bedingfield isimli amcanın kızkardeşidir, ki daniel kişisi de gayet kadife sesli bir popçu arkadaşımız olduğumuz için bu bayanın yeteneğinin ve sesinin aileden gelen bir durum olduğunu anlamış bulunuyoruz. şarkılarının pek çok popçuya göre çok daha dinlenilebilir olmasının yanında kendisi de pek bir şirin, pek bir yüzüne bakılası bir insandır. unwritten, these words ve i wanna have your babies gayet şukela parçalarıdır, optimist bir havası vardır kendisinin genel olarak, böyle neşeli devamlı gülümseyen hoppidi hoppidi ortalıkta gezinen yaramaz kız çocukları gibidir hep.
- soulmate şarkısı mutlaka dinlenmelidir kanımca.
- psikoloji eğitiminin yazdığı şarkı sözlerini etkilediğini beyan etmiş şarkıcı. sevmem.
- görüp görebileceğim en güzel,en yetenekli,en dinlenir hanımkızımızdır kendileri.sesi güzel, yüzü güzel şarkıları desen almış yürümüş.bayılıyorum kendisine sadece sesini duymak sevinmem için kocaman bir sebep.
- daniel bedingfield dışında, nikola rachelle adında bir kardeşi daha vardır. ailece müzisyendirler. aynı zamanda 26 kasım 1981 doğumlu olup yay burcunun en güzel örneklerindendir.
(wykka, 25.05.2008 14:36)
|