harvard psikoloji mezunu.hem akıllı hem güzel kız kategorisine sokabileceğimiz bir insan.kendisi seksi filan değildir.hoştur,tatlıdır.dişi bir elftir tam anlamıyla.lolitanın lolitası,romeo ve julietin julieti olmayı reddetmiştir kendisi zamanında.
gün geçtikce "şirin-tatlı kız" imajını kaybetmeyen,closer filminde striptizci rolüyle "yaramaz-seksi kız" imajını da üzerine alan ve bu rolüyle altın küreyi kucaklayan kişi.
olmaz böyle güzellik dedirten,dünya sevimlisi aktris...daha önce söylendiği gibi israil doğumludur.annesi ressam,babası doktordur(yada tam tersi).genç yaşta yakaladığı şöhretine rağmen eğitimine önem vermiş,bunun sonucundada harvard'ı bitirmiştir.
her israil doğumlu bayanın yapması gereken askerlik hizmetini henüz yapmadığından kendi vatanında asker kaçağı olarak aranmaktadır.
en favori hatunum olan natalie'nin resimlerini ve videolarini paylaşmak beni üzsede
son filmi için saçlarını kazımış olan, closer'da bir hayat kadınını, garden state'de masum bir aşığı, star wars'ta da evrenin kaderini değiştiren bir kraliçeyi canlandırmış olan şahsi kanaatim doğrultusunda başarılı bulduğum 9 haziran 1981 israil doğumlu aktrist..
star wars serisiyle yakaladığı çıkıştan cok, leon filmiyle bir anda kendini bir hayran kitlesinin izdihamvari ilgisi içinde bulmuştur. star wars şansını iyi değerlendirecek ve kotu produksiyonlarla kendini harcamayacak kadar zeki bir insan ayrıca da...
v for vendetta'daki rolü ile bir filme hem manevi hem de maddi olarak neler katabileceğini bizlere göstermiştir..hem ağzından bal gibi akan bir ingiliz aksanı ile konuşmuş, hem saçlarını feda etmiş, hem de mutheşem oyunculuğu ile alkışları haketmiştir..kutluyorum kendisinin beyaz perdedeki engellenemez yükselişini..
not: en son starwars'un son filminde rezil bir oyunculuk ile izlemiştim..ondan beri oynadığı diğer filmlerde hünerini konuşturuyor..bir closer olsun, bir şimdiki vendetta olsun..başarılı..
bir arkadaşımın süper bir tespitle "johnny depp'in dişi versiyonu bu kadın, hem herkes tarafından beğenilmese de en güzeller arasında bence, hem de her filmde sürekli olarak alakasız, farklı karakterler canlandırıyor." dediği güzel ve yetenekli insan.