mustafa sandal ile düet yaparak meşhur olan; yüzüne yakın plan yapılmaz ise, gördüğüm en güzel yunan diyebileceğim bayan şarkıcı. bir de üstüne cesaretin var mı'yı yorumlamış ya türkçe ve yunanca, bu albümü almam gerekir çabucak dedirten hatun kişi. *
gördüğüm en güzel yunan diyebileceğim falan değil direk diyorum gördüğüm en güzel yunan derdirten hatun. ayrıca yabancı damat dizini izlemede baş sebebim olan afet-i devran. 83'lü olup, ben böle 83'lü görmedim hoca dedirtmesi de ayrıdır. yakında bir yolu bulunup, türk yunan dostluğu adına tanışacağım insan evladı
latin kökenli bir bayan adı. natalia oriero vardır bir de,bir dönem kanal d de yayınlan vahşi güzel adlı dizinin başrol oyuncusu ve şarkıcı sempatik* bayan.
ne manken ne şarkıcı olarak yunanlıların pek tanımadığı, ama şarkısına* bir şekilde aşina oldukları, sesi kendisi ve yorumu çok güzel, tek kusuru mustafa sandal'ın yanında dolaşmış olmak olan komşu kızı. ne bilsin kızcağız, belki de ona "bak bu çocuk türkiyenin megastarı ,senin elinden tutsun, zirveye çıkartır" falan demişlerdir.
bu akşam zaga'da birkez daha izleyerek şu kanaata vardım ki; bu kız "olmuştur". herşeyi bitirmiş, bir bütün halinde zirvedeki yerini korumaktadır, zira fiziksel güzelliğin ötesinde* öyle bir albenisi*, öyle bir çekiciliği* vardır ki, gecenin bu saatinde, ilhamım geçmeden bana bilgisayarı açtırmıştır. kimlere gitsem, nerelere başvursam bilemedim.*