nasıl delirdim 

adana çık aradan

1. hande yener'in yeni albümünün adı.
    4 ayrı kapakla satışa sunulan albüm 15 şarkıdan oluşuyor.

1- kibir (yanmam lazım)
    2- ne yaparsın
    3- yalan olmasın
    4- romeo
    5- fırtına
    6- şu an erken
    7- paranoya
    8- nasıl delirdim
    9- kurtar beni
    10- kötülük
    11- sen anla
    12- aşkın gücü
    13- naciye
    14 seni sevi..yorumlar yok
    15- kibir remix(cd bonus track)

albümdeki çoğu şarkının sözlerinde hande yener'in imzası görülürken, sezen aksu ve mete özgengil parçalarına da yer verilmiş.
    çıkış şarkısı kibirin söz ve müziği ise sezen aksu'ya ait.
    (makedamnsure, 17.05.2007 01:55)

2. hande yener'in delirip elektronik müzik yapmaya başladığını gösterir bir albüm. farklı bir şey olmuş, seven sevmeyen dinlesin derim.
    (wondrous, 03.06.2007 17:00)
  3. ülkemizde yeni tarzda yapılan ilk şeyler genelde olumsuz eleştiri alır. ben hande yeneri destekliyorum. elektronik müzikle tarzını bulduğuna ve bu yolda devam etmesi gerektiğine inanıyorum. eurovisiona da katılmalı. modern anlamda müziğin tek temsilcisi bence hande yener.
    (bixente, 18.07.2007 15:19)
  4. (bkz: otuz bin kadınla nasıl birlikte oldum)
    (kekecadam, 15.08.2007 12:27)
  5. her ne kadar pop dinlemeyen bir kişi olsam da, hatta müzikte elektronik öğelere büyük oranda karşı olsam da dinlediğim bir albümdür. hande yener'in türkiye pop piyasasında diğerlerinden fersah fersah önde olduğunu gösteren, kaliteli bir çalışma olmuş. böyle kaliteli ve güzel albümler bekliyoruz ki ucundan da olsa türkçe pop dinleyelim.

albümle ilgili olmasa da belirtmeden geçemeyeceğim bir olumsuzluk da, romeo parçasının klibinin direk olarak marilyn manson kliplerinden çalıntı öğeler barındırmasıdır. hadi makyaj, çekim tekniği neyse de, mikrofonun başında yapılan hareketler bile tamamen aynı olmuş ve az da olsa albümün kalitesini gölgelemiş bence...
    (rasputin, 15.08.2007 13:01)
  6. hande yeneri tahammül sınırlarıma sokan elektronik musiki albümü. pop alerjisi olan insanlar bile rahat rahat dinleyebilir. kanımca çarşafların arasında şarkı söylemesinden kat kat daha iyi ve daha çok kendisine yakışan başarılı bir açılımdır.
    bu albümün ise klipleri bir fantastiktir, izlemek benim anlatmamdan daha iyi olacaktır. özetle yönetmen ve sanat yönetmeni ne içtiyse ben de istemekteyim.
    (bkz: hande yener anime olsun)
    (bkz: hande yener stop-motion animasyon olsun)
    (göster bakalım kaynanalar hamamda nasıl bayılır, 15.08.2007 13:23)
  7. hande yener'in girdiği tripleri bir kenara koyacak olursam, sonuna kadar başarılı bulduğum albümdür. fakat klip çekmek için seçtikleri parçalar nedeniyle millette haklı bir önyargı oluşturur. türkiye'nin madonna'sı olmanın onun kliplerini taklit etmek olmadığını fark ettiği anda el üstünde tutulmaya başlanabilir.
    (jellicle, 11.09.2007 21:45)