belki ilginizi çeker
  1. · final ve seks arasındaki benzerlikler
  2. · seri eksi oy veren ibne ile sevişmek
  3. · seviştikten sonra söylenebilecek en aptalca sözler
gündem
  1. · yetenek sizsiniz türkiye
  2. · zongul ducks
  3. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  4. · google wave
  5. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  6. · dünyanın en seksi şarkısı
  7. · sevgilinin 5 gün aramayıp naber diye mesaj çekmesi
  8. · italyanların türklere benzemesi
  9. · ayrton senna nın ölümü

nasıldı  

1. içinizde silemediğiniz ama hem kendiniz hem de o'nu kandırmaya çalıştığınız zamanlara dair güzel bir gyula juhasz şiirinin ismi..

sarışınlığı nasıldı;bilmiyorum artık?
    ama bildiğim şu:kırlar sarışındır..
    sararan yaz zengin başaklarla geldiğinde
    bu sarışınlıkta yeniden o'nu buluyorum...

gözlerinin mavisi nasıldı;bilmiyorum artık?
    ama güzle birlikte gökler açıldığında
    eylülün o baygın ayrılışında
    gözlerinin rengine yeniden dalıyorum..

sesinin ipekliği nasıldı;artık bunu da bilmiyorum?
    ama baharın başında çayır iç çekerken
    öyle sanıyorum ki anna'nın sıcak sözleri
    gök kadar uzak bir bahardan bana sesleniyor..
    (angelic lover, 25.07.2007 20:44)
  2. çıkma tekliflerden(ne iğrenç bir laftır ama kulanıoruz maalesef),cinsel performanslardan,karşı cins buluşmalarından sonra arkadaşların birbirlerine sordukları en baba sorudur..hayır bu merak niyedir,nedendir bilinmez o..
    (jose, 25.07.2007 20:50)
  3. bulunduğunuz eylemlerin genellikle karşı cins üzerinde verdiği reaksiyonu ölçmek amacıyla kullanılır. hayatın farklı dilimlerinde farklı aksiyonların ardından sorulur. ilkokul çağında daha libidosunu keşfetmemiş erkek çocuğu için tükürüğü sınıfın en arkasından tahtaya yapıştırdıktan sonra kullanılır. eğer lisedeyseniz hele de biraz hatun götürme işlerinde acemiyseniz öpüşmeden sonra sorulur nasıl olduğu. lisenin sonu üniversitenin başı gibi ilk cinsel beraberliğinizi yaşadığınızda nasıldı diye sorarsınız.

öyle işin kaşarı olduktan sonra kullanılmaz hatunu pozisyondan pozisyona sokup uzak doğu - vahşi batı bütün stilleri uyguladıktan sonra nasıldı diye sormak diye bir şey yoktur.
    (brain freeze, 25.07.2007 21:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil